Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 88 135
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Лабне:
https://ladyzone.bg/article/zdrave/dieti/labne-razlichniiat-pogl … eloto-mliako.html
И други статии излизат с гугъла 😉, тая хванах напосоки

Мерси Simple Smile Идеята ми беше някой да сподели ако го е опитвал... от първа ръка мнение си е друго Wink

# 226
О, да , за това подкрепям напълно. Ама друго разбрах, извинявам се, ако съм поспамила с поста 😊
П.п. гледам сега брошурата. Я, колко време след Великден пуснали яйцеварка 😂
А детски плувни очила предлагали ли са минали години? Да чакам ли в следващи брошури или да се оглеждам за такива в Декталон?
Сега да допълня за Милбона в XXL опаковка- малко е различно на външен вид (леко жълтее, отстрани шайбите визуално са различни, не са така гладки като на другата кутия), но на вкус става. Пробвала съм и споменатото сирене Пилос с картинката с маслини, то също ми харесва на вкус. В следващата седмица имат оферта пък на Софра, и него пробвах, добре е. И трите вида според мен са ок, вече въпрос на вкусови предпочитания е, но ако има значение, според етикета по-високо е като процент съдържание на мазнини в суха маса при Милбона.

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 10:28 от fenyx

# 227
  • Пловдив
По препоръка оттук вчера си купих от двата рибни крема за мазане - с риба тон и със сьомга и с чаша бяла вино и хрупкави краставички - това ми беше вечерята - разкош! Този със сьомгата повече ми натъртва на риба, но този с риба тон е страхотен! Много съм благодарна за препоръката Kissing Face

Много неща си харесах и аз другата седмица - и гащеризона, и блузките, от кухненските си харесах кръглия дълбок тиган, за храните да не говорим - изкушение до изкушение Flushed Искам да попитам някой дали ползва кухненски смесител от Лидл и дали сте доволни? Планираме подмяна на долния ред на кухнята вкл. мивка и смесител, а този е изгоден и, ако добър, няма причина да не си взема Wink

# 228
  • София
Всичките ни смесители са от Лидл, този в кухнята е от почти три години, само че е друг модел. Работи си без проблеми.

# 229
И ние сме с Лидълски смесители и аксесоари за душ - няма никакви проблеми.

# 230
  • Бургас
Пуешките наденички се появиха, юпиии!
При нас или ги няма още или не са успели да разхвърлят още палетите със стока, защото идвам от Лидл и само салам и луканка заредих от серията.

Дамските сандали са мнооого тесни този път! Пробвах 41 от сивите - на дължина ставаха, но отпред на крайно отпуснато положение само и се отказах от тях. Взех от сините мъжки и ще ги умувам 1-2 дни.

Късно се усетих, че сезонът на патките май е отминал и не можах да се позаредя - днес варя последната супа и дребен ще е разочарован, че и аз, защото обичам патешко.

Черешите наистина са хубави, взех малко за проба. Но плоските прасковки са баш бая зелени още, без значение че отвън са си тъмночервени.

Феникс, в момента при нас има и плувни очила, и цели комплекти с маска, шхорхел и плавници, и надуваеми плажни неща, и игри плажни, и бански детски. Не помня дали бяха в прошура или са просто зареждане за лятото, но огледай и при вас!

# 231
  • софия
Пуешките наденички се появиха, юпиии!
При нас или ги няма още или не са успели да разхвърлят още палетите със стока, защото идвам от Лидл и само салам и луканка заредих от серията.
Дамските сандали са мнооого тесни този път! Пробвах 41 от сивите - на дължина ставаха, но отпред на крайно отпуснато положение само и се отказах от тях. Взех от сините мъжки и ще ги умувам 1-2 дни.
Имах предвид, че ги има в брошурата другата седмица - на 3 стр. Simple Smile
И аз пробвах сандалите, но хич не ми харесаха. Изглеждат евтини Rolling Eyes (и са, де, но Лидл имат и по-добри попадания). Ще ги ползвам много спорадично и въпреки, че тръгнах с нагласа, че са грозни сандали, не можах да избера. Не ми бяха тесни, добре ми бяха на мен на ширина.

# 232
  • Бургас
Ааа, аз брошурата хич не съм я гледала. След полунощ в сайта качват нещата по категории и там разгледах набързо. Чудесна новина, че няма да ги спират и че ще си ги има пак Simple Smile

А за сандалите, да, грозни са, ама аз лятото друг модел чепик не успявам да нося, че освен големи, широки и с кокалчета, копитата ми са и свръхчувствителни и всичко им прави пришки... Та само с туристически сандали карам. И сега съм с едни кариморки мъжки модел, но доста по-леки и комфортни, отколкото изглеждат лидълските. Исках нещо с една идея по-дамско уж, ама нъцки. Много си жаля едни мерелки, които хем бяха сладурски, хем много удобни, ама си заминаха и не мога да си намеря сега подобни, които хем да са ОК като номер, хем да ми допадат като модел, хем да не са 100+ пари Sad

# 233
Благодаря, ще поогледам за плувните очила, дано има и детски, че в брошурата май само за големи видях

# 234
  • София
Нов Лидл ,срещу музикалната академия София. Още го оправят , но до седмица май ще го пуснат.

# 235
  • софия
Явно тук на Лидл добре им върви бизнесът. Много нови магазини, много нещо.

# 236
Чудесна новина, че няма да ги спират и че ще си ги има пак Simple Smile
Дали? В брошурата пише "само сега". ☹ Пуешките наденички.

# 237
  • София
Лидл на Сточна гара, София, отваря на 10 юни.

# 238
  • София
На този със снимката не минах по- близо че чистеха с машина и се вдигаше прах. Но имаше вътре наредени стелажи и щом и табела има, ще е скоро.

# 239
Нека им върви, аз го зарязах нашето хх Фантастико и почти само в Лидъл пазарувам. Ето да ви покажа една промоция в Хит, еми за сравнение в Lidl на промоция бутчетата бяха 2,70:

Общи условия

Активация на акаунт