Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 88 141
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 210
  • Мадрид / София
Аиша, аз пък ги четях полски и се чудих доста 😄😄

# 211
Хахахаха, ще ме уморите. Laughing Аз пък разбрах, че плоските праскови са полски или парагвайки - въпрос на доуточняване. Laughing

В крайна сметка, ако някой е наясно дали ги бива или си купи утре, да сподели. Simple Smile

# 212
  • София
Хахахаха, ще ме уморите. Laughing Аз пък разбрах, че плоските праскови са полски или парагвайки - въпрос на доуточняване. Laughing

В крайна сметка, ако някой е наясно дали ги бива или си купи утре, да сподели. Simple Smile
Аз ги наричам смачканите праскови, гръцки са, много ги обичам и взимам редовно, когато има, сладки, сочни, малка костилка, абе... разкошни са, само да са  узряли, сок се сипи на поразия.

# 213
  • Бургас
Ммм, другата седмица ще се редя за дълги поли поне 2 от трите вида, за тениска с китки, оформящите цели бански ще погледна и разни нещица за хапване от турската седмица... бая неща си набелязах Simple Smile

# 214
Лелееее, турска седмица насред лято! Scream Е, бива ли така, аз от всичко искам. Laughing Лятото американска седмица си поръчвам - гледам, гледам.. само гадости.

Обаче точно си бях навила да търся кафе Мехмет ефенди. Турска седмица, но това кафе - йок. Жалко. Sad

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 01:30 от soul81

# 215
# 216
  • Варна
Благодаря, Лъки Simple Smile
Май за първи път има турска тема в Лидл.
Някой знае ли какво е Лабне 🤔 Хвана ми окото...
Някой питаше за бебешко - воала Simple Smile
Иначе панталините и туниките за плажа си харесах,

# 217
Добро утро!
Банските от две части харесах на картинка, гащеризона и риклята на райе. Тениските - зависи от кройката.
Плувните им очила са хубави.
От храните Адана кебап задължително.
Кухненските неща са в много приятен цвят.

# 218
  • софия
Пуешките наденички се появиха, юпиии!

# 219
Видях, че пускат капсули за пране на Формил. Пускани ли са преди? Дали са хубави?

# 220
  • София
Видях, че пускат капсули за пране на Формил. Пускани ли са преди? Дали са хубави?
Те ги има от поне 2 седмици.
Купих за цветни дрехи , обаче аромата доста натрапчив и ми мирише на сапун за пране.

# 221
  • have faith and be patient ..
Да похваля маслиновото олио с трюфел. Ммм, много е добро. Аз така някак резервирано подходих, но днес се престраших и след като спретнах басмати ориз с гъби, малко масълце, синьо сирене и пармезан, дръпнах настрани и добавих малко от овкусения зехтин и... ох, много хубаво и ароматно стана. Не знам дали този зехтин е в постоянния асортимент, но ако го зареждат, ще се запася с няколко бутилчици. Слага се по мъничко, че е силен аромата и в този смисъл олиото е доста икономично. Те са по 125мл. и бяха на промоция май, когато ги взех. Има с чили, чесън, трюфел и за друг вид не се сещам, но с трюфел е много, много приятно и ароматно.

правих онази вечер халуми печено и пръскахме отгоре точно с това масло с трюфели , от италианската седмица е малка шишичка ,много хубаво ! аз съм фен на трюфелите

# 222
  • София
И аз ще ходя, за дълга пола, рокля за плажа (но не плажната туника), банските също ще погледна. Simple Smile

# 223
  • Пеликания
Май за първи път има турска тема в Лидл.
Някой знае ли какво е Лабне 🤔 Хвана ми окото...

В брошурата пише, че е млечен продукт. Подобен на крема сирене от цедено кисело мляко

# 224
Лабне:
https://ladyzone.bg/article/zdrave/dieti/labne-razlichniiat-pogl … eloto-mliako.html
И други статии излизат с гугъла 😉, тая хванах напосоки

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 09:37 от fenyx

Общи условия

Активация на акаунт