Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 88 150
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 195
Благодарско за идеите, killpop. Обезателно ще опитам и другите неща с трюфел. Брех, аз май ще съм от тези дето харесват трюфели. Не знаех, защото не бях опитвала нищо с трюфел. Сега знам. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 196
Плоските праскови вкусни ли са като сорт? Не съм опитвала, а от утре Лидл ни черпят с такива. Simple Smile

# 197
Цитат
Бои има в К, ако все още търсиш, а може да използваш и боя за яйца - тя също е хранителна, а подозирам, че ще се получи по-наситено червено . Иначе даже да има сол в крема-сиренето тя ще подсили сладкия вкус когато добавиш захар, така че не се притеснявай. Маскарпоне също става, но е доста капризно за работа и може да се пресече ...
Точно се връщаме от К - имаше сладкарски бои на прах, даже на промоция хах. Взех и крема сирене вместо маскарпоне, променихме рецептата на чийз кейк да видим какво ще измайсторим. Simple Smile
Благодаря!
Шоколад с оризовка звучи вкусно, като чух обапе с ориз си представих мляко с ориз и вътре шоколад Joy

# 198
  • Стара Загора
За мен шоколадите от Алпийската седмица са много добри. Черния и белия съм изяла до момента, страхотни!
Черпиха ме скоро и с белия в картонена кутия, който е 200 гр за 3 лв и стотинки, останах впечатлена. Млечен и маслен, без да натъртва като Милка.

Чийзкейк съм правила само с крема сирене, с крема и заквасена сметана, както и с крема + заквасена + маскарпоне. Добавяла съм и сладкарска сметана за височина. Винаги се получава, важното е да има крема сирене. Blush

# 199
+1 за шоколадите от алпийската седмица - първо взех млечен, а после и един с ядки, и двата много ми харесаха. А иначе любимия ми шоколад е млечен Линдт, но тези са достойна конкуренция.

# 200
Здравейте, пробвали ли сте рибата тон в голямата кутия? Хубава ли е? Имаше една като стари вестници, тази ?

# 201
Плоските праскови вкусни ли са като сорт? Не съм опитвала, а от утре Лидл ни черпят с такива. Simple Smile
Аз ги харесвам, сладки са и миришат на дъвка Турбо, може би. И в България си имаме праскови с подобен вкус, но не знам какъв сорт са.

# 202
Още един глас за белия шоколад в картонените кутии от 200 гр. Страхотен е! !!

# 203
Големият грамаж шоколади и ние ги харесваме вкъщи. Не сме яли само бял. Последно един с бисквитки Нео унищожихме.

# 204
  • Мадрид / София
Много са хубави, сладки и хрупкави когато са по- твърдички и омекват ако преседят. Ароматни. Аз вече само такива си взимам, а има едни дето са по-месести и не толкова сочни. Дазнаеш ако попаднеш на такива, че не всички са така. В Бг им викат Полски, а тук - Парагвайки. Та ми стана интересно откъде идват в действителност.

# 205
  • Стара Загора
Neo с бисквитките и аз съм го яла преди, но нямам спомен дали ми бе харесал. Simple Smile
От най-простите съм яла синия Fin carre млечния преди 3 год и приличаше на българския Фин млечен от едно време. Simple Smile

Да кажа и аз по повод коментарите вчера за качеството на продуктите в седмиците ХХ L. Преди месец нали бяха намалили котиджа на 1,50 и се заредих с 4-5 кутии. По принцип си прилича на катък сирене класическото, само лайта е безсолно. Но сега беше много слабо и нямаше вкус почти. Сякаш в последното са добавили малко сол. Да видим сега в 300 гр-овите дали ще има разлика.

# 206
XXl сиренето в метална кутия Милбона не е от същия производител на стандартната кутия, която взех преди време. Дано все пак е със същото добро качество, ще го пробвам утре.

# 207
да ви кажа лидл на сточна гара отваря врати в понеделник Wink

# 208
  • София
Анджела61, в Бълг. прасковите са плоски, а не полски.
Залагам, че сорта идва от Южна Америка, преди много години съм хапвала  такива в дома на приятелка от Боливия.
Сиренето Милбона ХХЛ или обикновенното у нас се харесва за пряко ядене или за готвене/баници, омлети и др./Не съм се вторачвала в производителя. Всеки месец пътуваме при дъщеря ми в чужбина - и те си го купуват и хапват. Сега трябва да правим попара за внучо - мислех с него. Да, ама не - бащата се тръшна, че било имитиращ продукт. Изрови ми публикации в техни мамешки форуми, там не се одобрявало. А сега - къде ли е истината?

# 209
  • до едно тепе
Имитиращ продукт е, ако е с палмово масло вместо с мляко. Това в тенекиените високите кутии на Милбона мисля си е сирене. Може да има сухо мляко вътре, но това не го прави имитиращ продукт. Много тебеширено ми е на мен. Ама като гледам брошурата пак са му сменили опаковката. Напоследък купувам на Пилос гръцкото с едни маслини нарисувани отпред. Вакуумирана опаковка е. То ни харесва повече.

Общи условия

Активация на акаунт