Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 88 074
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Вчера си купих една кутия сладолед със солен карамел. Направо ми се догади, отврат за моя вкус. Децата също не го харесаха. Ама, пуста лакомия, от всичко да пробвам.

# 286
Някой с мнения за грил тигана на Ернесто от каталога за следващата седмица.

# 287
Алуминий с покритие ILAG. Казват ползващите ILAG, че покритието пада след около година до две. На гол алуминий аз не бих готвила, ти си прецени колко ти е важно.

Лидл имат тиган стомана с мраморно покритие, но си го стискат за в немско. Докарат ли го, първа съм.

# 288
Вчера си купих една кутия сладолед със солен карамел. Направо ми се догади, отврат за моя вкус. Децата също не го харесаха. Ама, пуста лакомия, от всичко да пробвам.
И аз вчера взех. За нас пък е най-вкусния сладолед на света Simple Smile Днес купих още две кутии Simple Smile

# 289
  • София
Алуминий с покритие ILAG. Казват ползващите ILAG, че покритието пада след около година до две. На гол алуминий аз не бих готвила, ти си прецени колко ти е важно.

Лидл имат тиган стомана с мраморно покритие, но си го стискат за в немско. Докарат ли го, първа съм.
Имаш ли картинка да го видим?

# 290
На сайта го гледах, нямам го запаметен като снимка.

# 291
Аз защо не я виждам тази машина Долче Густо?

# 292
Машината Долче Густо би трябвало да е в Кауфланд.

# 293
Може. Извинете ако съм объркала темите

# 294
Момичета, еспадрилите дали се отпускат леко при носене? Взех сините с червен кант и то номер по-големи, но усещам при ходене да ме попритиска някое ръбче. Имам спрей на Саламандер за разтягане, свърши чудесна работа с мокасините, но те са естествена кожа, едва ли тук ще има ефект.

# 295
Пак да попитам - голямата конкерва риба тон хубава ли е? Рибата качествена ли е?
Аз бях взела от нея на предишно пускане. На мен самата риба вътре ми хареса. Стоеше на едри парчета, не беше смляна или много раздробена. Това, което не ми хареса беше, че имаше прекалено много олио в нея, може би около един пръст отгоре (ако не и повече). Но за мен не беше чак такъв проблем, тъй като я използвах в салата и не съм добавяла допълнително олио.
Но да се има предвид, че този грамаж вероятно е за рибата+олиото.

# 296
Е, те тези консерви, които не са в собствен сос, а в олио са си така. И от чужбина сме си купували риба тон в олио и тя е така. Вътре има олио за поне няколко салати. И не се налага да добавяш мазнина в салатата, ако ползваш риба тон от консерва в олио. Освен това олиото дава възможност за по дълго съхранение, когато консервата е вече отворена, особено по големите, които не стават за консумация на едно ядене. Олиото покрива остатъка и го запазва за по дълго време, без да се налага да се добавя допълнително, за да се запази свежо съдържанието на консервата поне няколко дни.

# 297
  • have faith and be patient ..
кои наденички са хубави .. от седмичната брошура ?

# 298
  • София
При нас пак изчезна бекона- clean lable, вече 3 пъти проверявам и няма.
 Пуснаха го с табелка нов продукт и на хубава цена, и хоп пак изчезна.

# 299
Джаста Праста, съгласна съм с теб. Просто ми направи впечатление, че в големите кутии от 900г олиото е ужаааасно мнооого. Чак накъртваше. В малките кутийки е в рамките на нормалното.

Общи условия

Активация на акаунт