Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 88 047
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 345
Връщай!
Аз върнах едни сиви...не знам същите ли са, защото отзад имаше твърдо и ми убиваха много и ми направиха рани от едно обуване. Та ги върнах де...

# 346
  • София
Някой да има някъкво мнение за яйцеварката? Чудя се от Делимано или Лидл.
Утре ще я тествам, чак тогава от мен мнение. На дъното има в средата кръгла метална част, другото е пластмаса.
В Лидл може да върнеш до 3 месеца нещо което не одобряваш и до 3 години има гаранция.
В Делимано може да връщаш само онлайн покупка, и ако е използван уред не знам дали става.

Това сигурно ли е? Искам да върна едни сиви кецове на дъщеря ми. За 2 месеца се разпадат нацепиха се  разлепиха се.
Трябва да си пазиш касовата бележка. Приемат обаче и снимана на смартфон, особено за гаранциите, защото избледняват с времето и нищо не се чете на тях.

# 347
  • Велико Търново
Да се отбележа- взех мелнична за сол, пасатор и някакъв лют крем. Мелничката вече е в експлоатация:)!

# 348
  • велико търново
Момичета пробвахте ли вече дамските панталони от 15.99 лв.?
Пробвах синият много се мачка ,а шареният ми прилича на долнище на пижама или домашно долнище.

# 349
Видях аз бутаница днес на дрехите, и като жабата дето видяла да подковават коня, взех и аз едни шарени панталони. Готина шаренийка, обаче на ниски хора стоят потресаващо, ще ги връщам. Да не говорим, че шарките се разминават, отпред е синьо отзад е зелено и картинката е още по.... Bowtie
Иначе материята е приятна.
Пробвах роклята, че ми трябваше някаква домашна, но не ми хареса.

# 350
Много дълги тези поли. Ще си я настъпван, ако взема.

# 351
ейййй, няма за нас дребните хорица дрехи Wink

# 352
Някой взе ли от детските сл.очила. Като за каква възраст са?

# 353
Много паянтово ми изглежда ,но за 50 лв какво да е!

Много си е добре, от няколко години го имаме. Само си омаслете дървените части ако ще стои навън.

# 354
  • Пловдив
Алуминий с покритие ILAG. Казват ползващите ILAG, че покритието пада след около година до две. На гол алуминий аз не бих готвила, ти си прецени колко ти е важно.

Лидл имат тиган стомана с мраморно покритие, но си го стискат за в немско. Докарат ли го, първа съм.

И аз бях хвърлила око на тиганите, отказа ме, благодаря за мнението Yellow Heart

# 355
  • София
Ще погледна довечера дългите поли, но съм сигурна, че ще мета пода с тях. Както беше и с дългите рокли. Ще трябва почивните дни да обикалям магазините за летни дреха, а много ме мързи.

# 356
  • Варна
Някой взе ли от детските сл.очила. Като за каква възраст са?

Дъщеря ми е на 6, стоят й точно. Според мен диапазонът за възраст е доста широк. Взимала съм й още от 3-годишна, като смятам, че още поне 2 години може да носи такъв размер. Лицето й не е нито слабо, нито пълно.

# 357
  • Пловдив
Яйцеварката от утре как е като качество и опции сравнение с другата от предишното пускане.

Ние имаме съвсем същата, горе-долу по това време миналата година я взехме. Работи, няма проблем, но това нагревателче в средата нагоря някак и няма изчистване. Свикнах, ама не знам дали бих си взела пак същата.

Искам пък аз да питам за този суровия бекон английски тип, който тази седмица е намален. Ако някой купува, как го приготвяте? Ние досега само печен, но сякаш изсъхва и ми се ще да пробвам и друг начин.

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 14:14 от AnMary

# 358
  • София
Скрит текст:
4-hrani-koito-ne-triabva-da-miete-predi-gotvene-4658026
преди време се разгоря силна полемика, най-вече заради яйцата и гъбите,  защо не се мият предварително някои продукти, пускам една статийка, ... за тези които бяха най-върли опоненти. Аз не си измислям някои неща, просто чета, уча се и понякога практикувам така.
Скрит текст:

# 359
За бекончето: вземаш пържолки, най-добре котлети без кокала, поочукваш и запържваш леко. После слагаш отгоре резен сирене по избор (бри, камембер, гауда, ементал), завиваш с бекона и запичаш малко, колкото да се зачерви леко. Yum

Общи условия

Активация на акаунт