Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 88 030
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 360
Бекончето бих пробвала да го направя като добавка към картофи по шведски (ако е достатъчно тънко, че не съм го видяла) - да ги покрия към края на печенето с него и да се запече и той с тях.

# 361
  • In transit
Взех си ренде. Много съм доволна. И пиперкова паста.
Да ви питам тези сарми същите ли са на вкус като онези от гръцката седмица? На тия пишеше, че са в Турция произведени.

# 362
Скрит текст:
4-hrani-koito-ne-triabva-da-miete-predi-gotvene-4658026
преди време се разгоря силна полемика, най-вече заради яйцата и гъбите,  защо не се мият предварително някои продукти, пускам една статийка, ... за тези които бяха най-върли опоненти. Аз не си измислям някои неща, просто чета, уча се и понякога практикувам така.
Скрит текст:
Сайта не се отваря, но пак ще кажа миеш яйцето и го приготвяш ВЕДНАГА, наистина ли не миете яйцата дори когато отделяте белтък от жълтък? Аз не бих си го причинила, но за това хората сме различни.

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 16:36 от sunny112233

# 363
  • София
Опакованите яйца се мият фабрично, може би сте забелязали, че са доста чисти по кутиите.
Това с допълнителното миене си е въпрос на личен избор. Аз лично не ги мия и не виждам причина да го правя, кой и каквито теории да си е измислил.

# 364
Противниците на миенето едва ли една статийка ще ни събори...

Този бекон е със захар ли, фруктоза ли, мед ли беше....бляк.

# 365
  • Пловдив
Здравейте, знаете ли дали скоро ще има уред за почистване на сребро?

# 366
  • Ст Загора
Взех шарената рокля. Всичко беше обрано в нашия Лидл, сините панталони загледах юослвдната М -ка ами да в опаковката бяха намачкани , оставих ги , не заради това. ОТ полите имаше само сиви и черни много дълги да ,  аз исках шарената . Нямаше М размер общо взето...

# 367
  • Бургас
И полички 2 забързах, и тениска бяла с букетче, и термос! Полите са наистина дълги - на ръст 173см таман ми идват до глезена с ниски патъчки (то аз и само с такива ходя де). Харесва ми материята и на тях и на тениската. Термосчето не съм го пробвала още, но е симпатично. Черешки пак взех и пак са прекрасни!
Наденички пуешки взех, но с това "до изчерпване" хич не ми харесва положението Sad Кафенца разни, това-онова и 'айде пак 80лв и кусур...

# 368
Кажете нещо и за гащеризоните? Два модела има в брошурата, а в магазина има ли и други? Хубави ли са на живо?

# 369
Аз за пореден път взех телешки медальони, само това телешко ми допада Simple Smile взех намалени пуешки подбедрица. Ще направя супа, по-вкусна става, отколкото с пилешко. Череши взех, кашкавал. На щерката очила за плуване от 5.99. Обаче май трябваше от другите, като маска. Дали са по-удобни за дете? След малко тръгваме за първи урок по плуване, а хич не ги разбирам... 

# 370
Точно...супата от пуешките кълки/подбедрици/ става много вкусна. Все едно свинско джоланче съм сварила....

# 371
  • София
На щерката очила за плуване от 5.99. Обаче май трябваше от другите, като маска. Дали са по-удобни за дете? След малко тръгваме за първи урок по плуване, а хич не ги разбирам... 
Тези от 5,99 лв са по-добри за дете. Но, както коментирах и по-напред, нямат периферно виждане, т.е. виждаш само пред теб, но не и отсрани и може да се сбуташ с някого, особено ако си начинаещ и те е страх. Ако продължите с уроците, вземете й някакви по-качествени. Иначе добре уплътняват тези, не пропуска вода.

# 372
Ние не дочакахме лидълските, минахме през Декатлон и взехме от там. Поне избор не липсва.

# 373
Кажете как ги правите тия пуешки бутчета, на мен все ми стават сухи и с тия грубоватите жилки... Confused

# 374
Кажете как ги правите тия пуешки бутчета, на мен все ми стават сухи и с тия грубоватите жилки... Confused
Или ги вариш първо, или в глинен гювеч на фурна за няколко часа с някакво сосче или марината.

Общи условия

Активация на акаунт