Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 87 988
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 585
Аз се редактирах. Първо не видях снимката и помислих че за моите говориш..☺

# 586
Аз идвам да похваля ликьора от шамфъстък. Много приятен. Не е много сладък. Като Бейлис е. И има много лек дъх на амарето.
Хммм....ще ме размислиш. Но съм решила в полза на бутилка амарето и бутилка ликьор тирамису от другата седмица.

Пилето филета при нас изядохме още по обяд, вечерта хората гледаха празните витрини с отчаяние. Освен дрехите, сега и храните ли ще минат на дефицитни бройки. 🤔

Лидл ми носи късмет. 💛 Купих бутилка кока кола да чистя ръжда, иначе не я пия тази напитка, то пък се оказа, че капачката е печеливша. 🤩

# 587
  • Варна
Мами,помагайте.Имам кухнеска везна Силвъркрест,но незнам къде съм бутнала упътването.Нещо е станало и са се променили мерните единици.Не тегли в грамове.Помагайте!!!
Левия “бутон” натискаш и сменяш мерните единици.

# 588
Мнение за детските куфари от каталога за следващата седмица? Имало ли е преди такива, заслужават ли си парите?

# 589
  • Бургас
С лавандула правя едни разкошни маслено-лимонови бисквитки по рецепта на Йоли и който ги е опитал, все посяга за още и още и още въпреки първоначалния скептицизъм Simple Smile Слагам цветчета наронени - и пресни и сушени, каквито имам в момента (бера ги от градината на село) Wink
А един провансалски микс подправки имах и аз, и там имаше лавандула. Ама какъв точно беше не помня... Май от Билла някаква тематична седмица или де да знам, ама много ми допадаше при все че отначало ми беше странен точно заради лавандулата.

# 590
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Мами,помагайте.Имам кухнеска везна Силвъркрест,но незнам къде съм бутнала упътването.Нещо е станало и са се променили мерните единици.Не тегли в грамове.Помагайте!!!
Левия “бутон” натискаш и сменяш мерните единици.
Оф, не е така. Изведнъж получих Про лясък за упътване то и го открих при готв. книги. Отдолу има бутон за смяна на мерните единици. Благодаря.

# 591
Добро утро
От четвъртък ще има лепенки и течност за кокоши тръни.  пускали ли са такива и ако да - някакви отзиви

# 592
  • shumen
Миме,аз за кокоши тръни ползвам едно от аптеката или салицилова киселина и съм много доволна.

# 593
  • София-Младост
Гала е евтин вариант за кокоши трън. Това не съм го видяла в брошурата, но е ценово изготдно, трябва да се видисъстава вероятно и да се прецени.

# 594
  • до най-прекрасния мъж
Лепенките са хубави, от доста време чакам да ги пуснат. Течността за първи път я пускат, не съм я виждала до момента, а следя.

# 595
  • София
Лепенките за кокоши трън на моя син изобщо не помогнаха. Взех Гала , ала- бала е дала линк и се оправи, трябва време и постоянство.

# 596
  • Асеновград
Тази сутрин бяха заредили свежи подправки, взех босилек и мента лавандула не видях въпреки че се оглеждах след коментарите в темата.
Текстилната щора дали е пускана, интересува ме най широката с колко вакум лепенки е и дали държат или падат. Че със щорите за кола го имам този проблем, напече ли слънце и падат.

# 597
  • Mostly in my mind
Може ли да покажете зехтина в тенекия? В приложението така и не го открих.

# 598
  • София
Може ли да покажете зехтина в тенекия? В приложението така и не го открих.
В приложението от известно време е ужас, излизат няколко продукта и до там, в брошурата е на 1 -ва страница.
Много е зле, особено през телефон, може само да зумнеш страницата на брошурата, не може да местиш по нея, имаше някакви сърчица, изчезнаха. Нещо IT са им зле, да вземат малко да оправят мобилната страница.

# 599
Леле, че сте я напълнили тая тема.

Взех от вакуумираните пушени свински гърди със сланина и ги пекох. Станаха почти на желе, а вкусът им е доста зле и със, и без термична обработка. Това нормално ли е, или кофти партида съм случила? Да знам дали да (не) взимам друг път.

Общи условия

Активация на акаунт