Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 87 946
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ще се включа ,макар да нямам уреда за прозорци.
Имаше доста коментари ,че протича след време.
Не очаквай да почиства ,трябва да намокриш, и с него един вид подсушаваш.

# 646
Много го хвалят, но аз си знам, че няма да го пипна, и няма смисъл Wink
Комплекта за олио и оцет аз го харесвам много, ползвах си го, в един момент се запуши, нещо механизма за пръскане се прецака май, мъжът ми ме ядоса и го хвърлих. Може пак да си купя. Удобно в за салата или като приготвям зеленчуци на фурна, да ги напръскам леко.

# 647
Някой ако вземе прахосмукачката робот да каже как е?,че майка ми се е навила да си го вземе..
Комплекта олио/оцет и ние имахме, запуши се и в коша..

# 648
А от спрей-подправките някой има ли впечатления? Това пък заслужава ли си изобщо се чудя 🤔

# 649
  • София
Имам уреда за прозорци, сигурно вече 3-4 години. Много ми е удобен! Препоръчвам го! Прахосмукачка, която обира водата от стъкло, плочки.
Вярно е, че при последните пускания имаше доста оплаквания, че протича.

# 650
Разликата и удобството на уреда е, че НЕ се налага да търкаш и натискаш при подсушаване.
Аз мокря обилно стъклото и обирам с уреда. Ако е много мръсно...първото мокрене ми е с топла вода...обирам с уреда колкото да падне прахоляка. Повтарям - мокря и изсмуквам и минавам на следващия прозорец.
Лесно и бързо става.

Няма го отривистото движение на ръката, когато търкаш с кърпа...и от което се изпотявам и от което ръката ме боли.

Препоръчвам го.

# 651
Някой с мнение за този комплект?

Купих ги на предното пускане. Единия спрей потече, резбата се беше счупила и нямаше как да се направи. Другия е все още здрав, но в него стои оцетът, който много рядко ползваме, та сигурно затова. Не стават за интензивна употреба.

# 652
  • Варна, Пловдив
Някой с мнение за този комплект?

Купих ги на предното пускане. Единия спрей потече, резбата се беше счупила и нямаше как да се направи. Другия е все още здрав, но в него стои оцетът, който много рядко ползваме, та сигурно затова. Не стават за интензивна употреба.
+ 1 олиото се запуши и го хвърлих, оцетът си стои.

Някой има ли тази везна за багаж? Претегля ли правилно?

# 653
Понеже питаш за това какво е различно между уреда и вестниците - при уреда не се налага да полираш с вестници. Напръскваш с пръскалката, размазваш с микрофибъра (и двете са в комплект с уреда) и после минаваш с "прахосмукачката". На мен ми остават само тънки ленти в краищата на прозореца, които подсушавам с микрофибър. Но като цяло, за минути стъклото светва без търкане и полиране.

Уредът протича, защото като след почистване не си го сглобяват правилно. Има една тръбичка вътре, която ако не се постави точно както е по инструкции, протича. И моят протече, но като разгледах подробно как трябва да бъде сглобен, спря да тече. Вече четвърта година си го ползвам и не го заменям за нищо.

# 654
Моят не тече.
Купуван е преди 4-5- години някъде...

# 655
  • Варна
Благодаря ви много за търпението и подробните обяснения. Ще го купя в крайна сметка, пък ще видим какво ще излезе.

# 656
  • София
А от спрей-подправките някой има ли впечатления? Това пък заслужава ли си изобщо се чудя 🤔
Имам запазена пръскалка от оцет балсамико, пускана в италианската седмица , измих си шишенцето,и налях зехтин, работи ,но струята е една, не е като спрей.

# 657
Преди време бяха пускали едни ленени панталони, широки, без джобове от пред или отзад в бяло и черно. Някой знае ли кога може да ги пуснат пак?

# 658
Здравейте! И аз се сдобих с чистачката за прозорци. По-късно ще видя дали тече.
Информация за любителите на лимонови резАнки - не знам дали са нови, но аз за пръв път ги виждам в "Лидъл" - полски желирани бонбони на кг. За мен са уникално вкусни и на много добра цена - 8.99/кг. Силно препоръчвам!

# 659
Що ми напомни...знам ги. Имат и едни подобни в розов плик, и тях отбягвам. много сладки неща от Лидл отбягвам, а пък са им много сполучливи пък бре ...Sad

Общи условия

Активация на акаунт