Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 87 761
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 930
# 931
Веригата "Метро" бяха осъдени заради реклама иронизираща "Лидъл". Тази, в която се пънеха, че при тях няма седмица на определена тематика, например италианската седмица, а винаги имали всичко.

# 932
Това не е иронизиране, а сравнителна реклама.

# 933
  • Пеликания
Ходих пак за крем за мазане Голдеса с билки, намазан върху пълнозърнест хляб е разкош!
Ооо да, и аз много го харесвам крема за мазане и с хляба със семена крема заминава бързо.

# 934
Днес плодовете и зеленчуците в нашия Лидл бяха под всякаква критика. Доматите меки, черешите презрели и мухлясали , краставиците и те меки, репичките спаружени... Но пък всичко си беше на редовна цена.

# 935
  • София
Бубанка ми купи машина за дом. спагети и довечера ще я пробвам Simple Smile

# 936
И в нашият Лидл бяха свършили роботите,звъняхме на телефона им но казаха в понеделник пак да звъннем да кажат дали има в др филиали..
Аз имам робот не от Лидл, и да към него има допълнителни четки,филтър,и една стена за спиране,ако не искаш да ти влиза в някоя стая. Ако се сдобием с още 1 ще ги сравня.
Взех малини много вкусни

# 937
  • Велико Търново
Благодаря за поясненията, че и аз не схванах " имаме го"...
Малините са хубави, да! Вчера търсих клийн лейбъл кренвирши, но не открих - " нямаме ги" Sad

# 938
Роботи има в магазина на Каблешков. В кв. Гоце Делчев. Сбутани са в последния коридор срещу тоалетната хартия. Вчера вечерта ги видях.

# 939
  • София
Благодаря за поясненията, че и аз не схванах " имаме го"...
Малините са хубави, да! Вчера търсих клийн лейбъл кренвирши, но не открих - " нямаме ги" Sad
Аз не съм виждала кренвирши, имаше бекон, иначе в редовния асортимент има салам, луканка,желиран деликатес, пуешко филе, имаше пуешки наденички.

# 940
  • Бургас
На пуешките наденички, дето и на визия и на вкус си бяха чисти кренвирши, май повечето им викахме така. И да, няма ги вече от доста време, изключая временното им появяване миналата седмица с етикет "Само сега" Sad

# 941
https://www.dnevnik.bg/biznes/2019/05/16/3906997_sudut_otmeni_re … _blizo_15_mln_lv/
Отменена е глобата! Аз съм ползвател на трите вериги, не бих казала, че имам фаворит. От Лидл купувам определени неща, бих казала, че се броят на пръсите на ръцете ми, предимно дрехи за мен и децата, фен съм на телешките бургери и пресните дробчета. Иначе за плодове и зеленчуци по изключение влизам  - цена/качество за мен рядко си отговарят. Но не вярвам Кауфланд да дръпне клиенти на Метро. Цените извън промоция не са конкурентни дори и с дребните търговци.Между Лидл и Метро за мен никакъв паралел не може да има. Първите не знам дали предлагат три вида кисело мляко дори.

# 942
Предлагат.

Какъв паралел ви гони между верига за пазаруване на ЕДРО и такава за продажба на ДРЕБНО...

# 943
Докато Лидл предлагат ограничен за един вид продукт асортимент
Скрит текст:
(защото предлагат и един куп други неща, макар и тематично и за кратко и очевидно нямат място или възможност за повече марки в асортимента)
не могат да ме дръпнат като редовен клиент. Вчера отидох за нещо, което само в Лидл напр. има (пикантен крем със сирене за мазане), обаче там няма пък неща, които вземам за децата и харесват точно и само тях и трябваше да ходя да пазарувам и в друг супермаркет
Скрит текст:
който откъм асортимент няма грешка, за цените - има определено какво да се желае. А това, което нямаше в случая Лидл го има поне в още два магазина близо до нас
Но меджу другото, намерих без да търся в Лидл от турския сладолед с шамфъстък и шафран- който е търсил, но не е взел, изобщо да не съжалява, не бих повторила да го взема, дори и да случа да намеря.

# 944
Не разбирам това недоволство...
Магазини бол....

Заквасена сметана вземам единствено от лидл...друга подобна не намирам. Та прекосявам половината град за нея....

Зеленчуците в лидл са калпави и скъпи. Рядко са изгодни. Спорадично купувам от тях.

Ми лидл е магазин за продажба на дребно. Вие искате от пиле мляко да има...няма как..нереални са ви очакванията.

Общи условия

Активация на акаунт