Кралски работи и клюки - юни 2019

• 109 713
  • 2 262
  •   1
Отговори
# 195
И ръкавиците са гадни и  неподходящи за тази рокля.

# 196
  • До сърцето...
Това ми се струва, че не е реверанс. Тръмп е приклекнал, защото е много висок, а човекът в чаршафите трябва да му сложи това нещо на врата.

Затова съм сложила реверанс в кавички.

Това много ме развесели. С чувство за хумор е Камила, макар искрено да не я харесвам.
https://twitter.com/MonarchyUK/status/1135568974366818308/video/1

# 197
# 198
Ерик Тръмп пристига за приема...
Айде още една,издокарана за плажа или селската черква...явно е някаква хАмериканска мода,защото и Мегън беше в подобна на едно тежкарско събитие,само джапанки й липсваха.
Тръмп цялото си семейство ли е довел?То като семейна софра стана.
Кейт май е в бяло.

# 199
  • На топло
Тиара😍

# 200
  • Bristol
Любопитен факт, от както е на престола, 1952 година, Елизабет официално се е срещнала с 11 от общо 12 действащи американски президента. В линка има нейни снимки с 11те президента и няколко допълнително. Жива легенда е тази жена!
https://abcnews.go.com/Politics/photos/queen-elizabeth-us-presidents-16461860

# 201
  • София
Май е в бяло. Започна се.
Тиарата ясно. Нищо, де. Много й отива. Bowtie

Баба да гласуваме в какъв цвят ще е? Тя май на тези събития винаги е в бяло или близо до него. Може и да греша. Този път Кейт ще сложи ли новия си орден? Нещото, което баба й подари наскоро? Май ги тлагат всичките, които имат. Thinking

# 202
  • Някъде там
Баба ви и на нея ли е забранила да ползва ценните тиари и отпуска само една две 😊С друга скоро не сме я виждали май?
Добре изглежда Кейт на пръв поглед. Прическата е хубава и тя изглежда свежо.

# 203
Мелания ми харесва много днес. Много стилна. Камила - бива. Баба си е яка както винаги, а пък Иванка... как е могла да облече тази грозотия. Само шапката и обувките ми харесват. Хари ми изглежда отегчен. Joy

# 204
  • На топло
На някой въобще не му дават да припари до кралските тиари😂.

# 205
  • София
Така си е. Можем да кажем, че с Кейт е направо щедра. Цели 3 й е отпуснала до момента, но явно само тази с перлите е отновната.
За къде ги стиска баба тези красоти не я знам. Вместо да развърже торбата и да дава. Да ги виждаме в съвременния свят, с красиви рокли.

# 206
  • Някъде там

На мен добре ми изглежда Иванка с изключение на шапката,много прихлупена ми идва.

# 207
Ами...не знам. Иванка е стройна, но с този тоалет...тц. Не зн какво има у него, но тези буфан ръкави, това плисе, точно тоя колан и горна част...ами то май само цветът ми харесва. И евентуално обувките

# 208
Явно това са новите модни тенденции. Не случайно напоследък все такива ги гледаме - странна дължина, плохички, плисенца, буфанчета, дантелки...
Виждат ни се грозни, защото просто с модата е така - всичко старо и всичко ново в нея е странно и смешно.

А това се казвало "пеплум". Не знаех.
https://dama.bg/uploaded/img/fashion-circle-06.jpg

# 209

Общи условия

Активация на акаунт