Кралски работи и клюки - юни 2019

• 109 526
  • 2 262
  •   1
Отговори
# 105
Шарлот страхотна.Мъжа и няма да го коментирам на тази снимка,че няма да е с хубаво.
+1
Много зализан и с това спирам.

# 106
  • Някъде там
От линковете  които пускате тук в един и същи таблоид през две седмици пише две коренно различни неща. Първо, че Меган вече работи и се появява по срещи свързани с инициативите си,след две седмици пък пишат че Меган ще бие Кейт по отдадена на детето си майка, която още никъде не се е показала и няма да се показва, ако не е наложително и по настояване на кралицата.Ще я виждаме много рядко. Е как да им вярвам, като те самите не си вярват.
Предполагам че на терасата ще се появи и след това на кръщенето за което още няма никаква информация.

Бабето е страхотна.Няма шапка която да не и отива.

# 107
Няма нужда да живея в САЩ, новините (и отчасти интернет) са наш приятел. Апропо, знам, че преди много години в the Simpsons имаше епизод, в който ставаше въпрос кой би бил най-нелепият президент в историята...и изненада.
И за да прекъснем политическата тема да попитам някой знае ли какво се случва с нашенската княгиня Калина? Знам, че се омъжи и роди дете, но после ми се губи. Чудно ми е къде живее сега.

# 108
  • Чужбина
Няма нужда да живея в САЩ, новините (и отчасти интернет) са наш приятел. Апропо, знам, че преди много години в the Simpsons имаше епизод, в който ставаше въпрос кой би бил най-нелепият президент в историята...и изненада.
Така е, така е! Спомням си една дискусия за това, откъде народът знае такива гадости за ММ - ами точно оттам, откъдето ти знаеш за Тръмп.

Няма нужда да живееш в САЩ, за да четеш новини за Тръмп. Но нямаш никаква идея, какво мислят ами-тата за него. Не всички ами-та са холивуски звезди.

Влез в американски форум и прочети. Ще се изненадаш много неприятно.

Значи за Тръмп можем да съдим по новините, а за Мегън - не. Откъде-накъде.

# 109
Да ви кажа право, не разбирам защо е толкова важно какво казал и мислел Тръмп за Мегън или какво казала Мегън за Тръмп. Чудо голямо. Той по-добре да си гледа президенството, а тя детето и толкоз. Дали се видели, дали не... Ами, никаква не е Мегън, че да трябва специално някой да гледа, има си кралица за тая работа.

# 110
Говоря за официални изявления по време на събития като Оскар, казани от хора като Мерил Стрийп и други от нейния калибър, които РЕАЛНО можеш да видиш и чуеш, а не за треторазрядни спекулативни статии в някой жълт парцал в стил ЕЖК. Говоря за речи на хора като Аксел Роуз по време на негови концерти и туитове в ОФИЦИАЛНИТЕ им профили в СМ, които също реално можеш да видиш и които не оставят и капчица съмнение какво е реалното им мнение, а не да гадаеш от случайно казана дума какво е имал предвид лирическия герой. Апропо примерите по-горе са само едни от малкото на известни хора, недвусмислено заявили мнението си. Някак ми се струва че има мъъничка разлика. Стига толкоз политика, че сега ще ни изтрият. Опитах да подхвана темата за Калина. Някой има ли актуална информация за нея

# 111
Превеждам с удоволствие:)
...
 тя продължава да е добър приятел на кралското семейство и любимка на Уилям и Хари, тъй като на практика заменя и на двете деца майката, толкова зациклила върху собствената си персона и личен живот, че предпочитала просто да мрази кралската бавачка, вместо да отделя повече време на синовете си.
Това в болд, директен превод ли е?

# 112
  • Чужбина
Че какво значение има какво е казал трезвеният и благодороден Аксел Роуз?

Той сигурно е бил по-пиян от Меркел на една от последните й изяви и от нашия Юнкер на всичките му изяви.

Чакайте да украсим с едни много приятни за окото лица:

# 113
Тези звезди си имат своята роля и изказванията им не са толкова показателни, зависи как гледаш на нещата
За Тръмп има бая теми, но можеш да погледнеш кой е гласувал за него и кой за опонента му, и да си направиш сметката защо толкова звезди го плюят Wink Може да не се продават за две кебапчета като нас, но бъди сигурна, че не са водени от чист патриотизъм Simple Smile
За разлика от тях, кралските величия са принудени да си мерят приказките и изявите по съвсем друг аршин и причини Simple Smile

# 114
И да не забравяме коя е ПР на Съсексови. Бивша такава на Хилъри Клинтън. Меган е показвала подкрепа към нея.
На мен би ми било интересно да разбера кой е ПР на Кеймбридж. По това лесно може да се разберат много неща, кой за какво се бори.  За какво им е на Съсекс такава акула? Да измисля нови неща за Инстаграм? Едва ли.

# 115
Че какво значение има какво е казал трезвеният и благодороден Аксел Роуз?

Той сигурно е бил по-пиян от Меркел на една от последните й изяви и от нашия Юнкер на всичките му изяви.

Чакайте да украсим с едни много приятни за окото лица:

Има значение за истинското мнение, които имат американците за него, без значение трезвени или не. А въпросните американци си го изказват директно, недвусмислено (че и леко брутално), а не ми се налага в случая да правя съчинения по картинка и да се чудя кво имал предвид някой си или какво значело, че погледнал на ляво вместо надясно и що мигнал два пъти и тръгнал с десния си крак.
За София и мъж съм съгласна, че са хубава двойка. Харесвам прическата ѝ и усмивките им

# 116
Думите на Маркъл по адрес на Тръмп са казани преди да е част от кралското семейство и преди Хари. Откакто е Съсексова нямам спомен да е правила политически изказвания.
А Тръмп какво е казал е наистина все тая, защото той постоянно ръси простотии и твори компромати.

София и Карл са ми симпатични, но дотам. Нито тя е нещо особено, нито той.
От шведите най-красива ми е Маделин, а кака и Виктория намирам за доста невзрачна.

# 117
От шведите Виктория ли се води пряк наследник на короната като най-възрастна или Карл (като мъж)? Иначе и аз харесвам Маделин, прилича на модел.

# 118
  • Някъде там
От шведите Виктория ли се води пряк наследник на короната като най-възрастна или Карл (като мъж)? Иначе и аз харесвам Маделин, прилича на модел.
Виктория.
От шведите Карл и Маделин много харесвам и София.
Бъдещата кралица хич не я виждам като такава,не че мнението ми има значение.

# 119
Преди е бил Карл, но променили закона за онаследяване и сега е Виктория, като най - голяма.

Общи условия

Активация на акаунт