Кралски работи и клюки - юни 2019

• 109 596
  • 2 262
  •   1
Отговори
# 2 025
  • Истински се вижда само със сърцето.
Всъщност роклята и е много подходяща с оглед една от основните теми а именно климатът Simple Smile така че аз намирам подтекст в тази щампа Simple Smile
Обаче... не ми харесва с тази шапка първо и на втората снимка и е много странна стойката.

# 2 026
Да, роклята и на мен не ми харесва. С тези палмички, баш за срещата на върха в Осака Rolling Eyes  

Ето тук е в Делхи на 28 май. И е мноого по-добре. Не видях да е пускана в темата тази рокля:

Много красив шал. Heart

# 2 027
На горните снимки е много хубава.

# 2 028
  • Някъде там
Страхотна е със синята рокля и прическата много ми харесва.

# 2 029
# 2 030
  • На зелено
Рокля за подобна среща, с тази шапка и коланче, оле мале. Отделните елементи са ок, но заедно катастрофа.

Летисия с бялата блуза и светло синият панталон - твърдо не. Кройката на панталона и блузата направо се "бият". В съчетание с тъмно синият панталон е по-добре.

# 2 031
  • Някъде там
Ах тия ужасни панталони....
Разликата във втората снимка е показателна.

Мери ми харесва.

# 2 032
Максима/Делхи,хубав модел,интересен релеф на плата,цвят,който приятно охлажда горещата й натура.Обаче косата,по-точно шарените корени ми идват в повече.Оня фототапет с палмите,в който се е увила-без коментар.
Хубавка блузка има Летисия,а дано я съчетава с панталони в правилната дължина.
Какво виждат очите ми-клъча на Мери със змийски принт ли е?Твърдо не.
Какви са тия милиони за ремонти?За толкоз пари могат нови замъци да си построят.

# 2 033
Страхотна Бети. Жълтото много добре и стои. Цветето на шапката е разкошно.
https://www.instagram.com/p/BzQZaRmIMBm/?igshid=c4zh210o5yrx

# 2 034
На какво клипче попаднах току що - красноречивите реакции на роялите по време на речта на пастора на сватбата на Хари и Мегън
https://www.instagram.com/p/BzAsQBonR3k/?igshid=ojccx812sbr1&nbs … sp;    

# 2 035
Амиии тук трябва да се съглася с клипчето...звучеше нелепо за кралска сватба. И на мен ми стана смешно.

# 2 036
Физиономията на Зара е като от ситком.😂😂😂

# 2 037
Даже добре се контролираха хората Laughing

# 2 038
  • Някъде там
Разбира се,че беше нелепо,особено на кралска сватба.Но освен нелепо е било и забавно.Иначе всички като мумии стоят и чакат да свърши, а така поне им е идвало да избухнат в смях,а от това по хубаво здраве му кажи.😄
На мен ми беше много забавен пак този.😄

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 22:23 от daviz

# 2 039
Всъщност Х&М също се смяха не по-малко

Общи условия

Активация на акаунт