Кралски работи и клюки - юни 2019

• 109 560
  • 2 262
  •   1
Отговори
# 2 040
  • София
Не мо харесва бабата. Неприятна материя има костюмът и е натруфен.
Харесва ми роклята с палмите, но е малко фриволна.
Летисия ми харесва повече със светлия панталон. Другото е много строго и офисно.

# 2 041
Летисия много ми харесва и със светлия, и с тъмния панталон. Смятам, че много си отива комбинацията с блузата.
Не смятам, че целта на е една сватбена църковна церемония е на някой да му се иска да избухне в смях.

# 2 042
Този свещеник за нищо не става... Разбирам идеята защо са искали да е чернокож, но нямаше ли някой по-читав, който да не звучи като озвучител на детски филмчета. Не съм търсила информация, но май тук в темата четох, че Чарлз го поканил/избрал, не знам колко е вярно.

И Летисия, и Максима ми харесват на мен.

# 2 043
  • На топло
Този свещеник за нищо не става... Разбирам идеята защо са искали да е чернокож, но нямаше ли някой по-читав, който да не звучи като озвучител на детски филмчета. Не съм търсила информация, но май тук в темата четох, че Чарлз го поканил/избрал, не знам колко е вярно.
В тази тема четем много неща 😝. Всички кралици и принцеси са направили ремонт на годежните си пръстени.
Всички харчат милиарди, само Мегън като бедна родственица по едно, две милиончета.
Естествено, че Чарлз е поканил нелепия пастор 😂 на сватбата.

# 2 044
  • Чужбина
Тоя Хари сетил ли се е за предбрачен договор или брат му му е напомнил?

# 2 045
  • На топло
Тоя Хари сетил ли се е за предбрачен договор или брат му му е напомнил?
Мисля, че няма 😂!
Първо, защото всичко което има някаква стойност е на Короната.
Личното богатство на Хари е от наследство, което в сравнение със стандарта им на живот е минимална сума. Те буквално живеят на гърба на баба Бети.

# 2 046
  • Чужбина
Тоест, Харите нЕма нищо негово. Може да получи, когато Баба, а после тати отидат на оня свят.

А когато някой става херцог, прехвърлят ли му се някакви земи на негово име? Сигурно не.

# 2 047

Естествено, че Чарлз е поканил нелепия пастор 😂 на сватбата.

За мен лично и Меган не го е избрала, предполагам си имат хора за тази работа. Но дори и да приемем, че тя го е предложила, се чудя как от Монархията въобще са допуснали да е той, едва ли не са го проверили, не са му гледали проповедите и т.н. Тя сватбата е планирана и репетирана до последната секунда, държат и обръщат внимание на някакви простотии като цвета на маникюра и носенето на чорапи, но иначе допуснаха този клоун да води церемонията. Joy

# 2 048
  • Sydney
Блузата на Летисия със светлия панталон мн ми хареса...

Пипа е заприличала на мъжа си, а беше толкова симпатична дама...

# 2 049
То явно не е въпрос и на “избиране”, защото
The Most Reverend Michael Curry became the first black presiding bishop of the Episcopal Church - like the Church of England, part of the Anglican Communion - when he was appointed in 2015.
Пише че трябвало да говори около 6-7 мин и той бил подготвил писмено толкова, ама нещо се отнесъл:-)
Извън циркаджийството, речта е доста приятна и с хубаво послание.

И СА му гледали проповедите, другия свещеник който ги венча, е казал :
Before the ceremony, the Most Reverend Justin Welby, who officiated the ceremony in St George's Chapel, said he was thrilled the prince and Ms Markle had chosen Bishop Curry, describing him as a "brilliant pastor, stunning preacher".

Последна редакция: сб, 29 юни 2019, 09:25 от second

# 2 050
На какво клипче попаднах току що - красноречивите реакции на роялите по време на речта на пастора на сватбата на Хари и Мегън
https://www.instagram.com/p/BzAsQBonR3k/?igshid=ojccx812sbr1 &nb … sp;    
Срам ме е да го гледам този клип с този афроамериканец - клоун!
Всички са в чудо, какво им се налага да изтърпят!
Американска щуротия - баптисти, лутеранци, адвентисти и разните му там  деноминации на Християнството!
Акъла не ми го побира, как е допуснато това нещо да се случи на Кралската сватба!? Да, Светът е доста променен, но явно някой трябваше да плати кръвнина!

Последна редакция: сб, 29 юни 2019, 12:37 от koki1

# 2 051
Ами така
Допускаме ги , много сме ларж. Те самички се излагат Wink Хитро и вярно

# 2 052
  • София
В интервюта около сватбата епоскопа, който ги венча обясняваше за поканата към американеца. Там обясняваха и че идеята за госпъл хора е на Чарлс...сега кое е вярно е друг въпрос.

# 2 053
Те може би наистина са очаквали, че той ще говори 5-6 минути. Трябваше някой помощник до него дискретно да му даде знак като мине времето, че да приключва, но като са го пуснали да говори - ще го търпят. Какво ли си е казал - сега му е времето, дай да се развихря. Аз също не мога да разбера и приема всичките тия деноминации, особено тия църкви, в които пеят и танцуват, сякаш хората са на концерт. Виждала съм такива и с групи на сцена. То в САЩ който не е пожелал, той не си е направил своя църква...

# 2 054
3-та детегледачка за шест седмици https://www.dailymail.co.uk/news/article-7194293/Harry-Meghan-hi … -baby-Archie.html
Не знам дали сте попадали на този профил в Инстаграм- мемета и колажи с Джордж по различни теми. Направен е от американския писател Гари Джанети. Доста известни личности коментират постовете. https://www.instagram.com/garyjanetti/

Общи условия

Активация на акаунт