Пазаруване от H&M (32) ➤ Юни 2019

• 48 099
  • 938
  •   1
Отговори
# 420
  • Mostly in my mind
300 плътност има ли в ХМ?
Качеството мен ме устройва идеално. Цената намалената също.
Има. Simple Smile

Преди няколко месеца си взех спален комплект за спалня, от големите калъфи (другаде рядко намирам), не знам дали е точно 300, но беше по-повече от 144 със сигурност. Чисто бял е, в момента не го намирам на сайта. Водеше се пима памук ли, пике памук ли...помня ли...
Много харесвам десените на НМ и Икеа. Изцяло мой вкус са. Роксима ми идват малко претруфени и лъскавки.

# 421
# 422
Добро утро,имам следния въпрос .Като си направиш нов акаунт и после след колко време ти го изтриват от H&M автоматично???Simple Smile

# 423
  • Mostly in my mind
Не съм разбрала да ги изтриват.

# 424
  • Варна
Защо смяташ, че ги трият, и аз не съм чувала подобно нещо.

# 425
Аз вече правя 10 минутен email,и си мисля,че не влизам със всяка поръчка в базата данни....

# 426
  • Mostly in my mind
Какъв е този 10 минутен имейл? Я ни светни. Blush

# 427
  • София

Прекрасни са комплектите. Плътността е 220 Simple Smile

# 428
Чакам и аз, след умуване чакам едно одеало и едни чаршафи. Знаех си, че ще ме е яд- или че съм ги поръчала, или че съм поръчала по едно само Joy

# 429
Благодаря! 220 вече е друго нещо. Да са ви честити!

# 430

Сигурно е този, ползвала съм и аз понякога.
https://www.tempmailbox.net/

Някой да е минавал пред магазин скоро , нещо да се чува за намаления?

# 431
https://10minutemail.net/?lang=bg
Този ползвам,като си го записвам на един лист,също и номера на поръчката и си следя пратката.Надявам се,че по този начин не влизам в базата данни,че като се сетя миналото лято колко акаунта направих,заради "дългуча" и -25%.....Smile

# 432
https://10minutemail.net/?lang=bg
Този ползвам,като си го записвам на един лист,също и номера на поръчката и си следя пратката.Надявам се,че по този начин не влизам в базата данни,че като се сетя миналото лято колко акаунта направих,заради "дългуча" и -25%.....Smile
Това не го разбирам ,прамиш 10 минутен емайл и какво поръчваш от H &M  регистрираш се за дългуча и след това е майла се изтрива ? Хах:grinning: какъв е смисълът за 10 мин трябва да си супер бърз с поръчките в кошницата.

# 433
Както в случая за един спален комплект,за да не плащам 7лв. за доставка....си правя този 10мин. имейл.

И чаршафите на цветя ще са супер и като качество на плата и като цена....и като десен-любим....

# 434
Вчера когато се обадих в х и м и момчето ми каза ,кажете на кой е -майл да ви проверя поръчката имате много е майли с този номер ,и мен ми стана неудобно,даже не ги и помня,че да ги изтрия.За това ви попитах дали се трият сред време автоматично.

Общи условия

Активация на акаунт