Пазаруване от H&M (32) ➤ Юни 2019

• 48 123
  • 938
  •   1
Отговори
# 405
Някой получи ли спалния комплект на цветята,да каже как е материята?

# 406
И аз чакам за отзив за него. Интересува ме дали е такава гъстотата на тъканта, както е описано в сайта (имам други, не сатенени, с такова описание на тъканта, вижда се, че не са така плътно изтъкани както други чаршафи. Не са чак рехави, но определено не са най-плътните)

# 407
  • София

От отстъпката на късите панталонки поръчах тези: https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0722674003.html
Изглеждат ми свободно стоящи и ми хареса ластичния набор на талията, ще видим като дойдат да не стоят като торба.

Да дам отзив след 2 седмици за ленените панталонки....
Като дойдоха мерих набързо и уж ми се видяха добре. Днес ги обличам да ги нося навън и никак не се харесах,  стоят точно като торба на корема, приличам на бременна в 4 месец. След малко носене съвсем се разшириха.Flushed Дано се посвият като ги изпера, иначе стават само за вкъщи.

# 408
И аз чакам за отзив за него. Интересува ме дали е такава гъстотата на тъканта, както е описано в сайта (имам други, не сатенени, с такова описание на тъканта, вижда се, че не са така плътно изтъкани както други чаршафи. Не са чак рехави, но определено не са най-плътните)

Все си мисля,че качеството на този памучен сатен ще е добро,първоначалната цена на комплекта е доста висока-55лв...Та,от тук си правя заключение,че ще е качествен плата.

# 409
Получих спалния комплект в зелено, много приятен цвят, р.240*220. Най-накрая нещо за високи хора ))).
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0496279022.html

Горният килим го поръчах още зимата, май заедно с пътечка. Още са опаковани, чакат точния момент.

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 16:54 от La_Valletta

# 410
Не съм сигурна как ще е точно този памучен сатен точно заради тази тъкан. Иначе цената не е висока, което ме съмнява също (редовните цени обикновено все са надути, гледам цените по намаленията повече, като нямам предвид сгрешените цени). А памучният сатен, който съм купувала от други места е бил доста по-скъп, но и определено си е заслужавал парите за качеството му.

# 411

От отстъпката на късите панталонки поръчах тези: https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0722674003.html
Изглеждат ми свободно стоящи и ми хареса ластичния набор на талията, ще видим като дойдат да не стоят като торба.

Да дам отзив след 2 седмици за ленените панталонки....
Като дойдоха мерих набързо и уж ми се видяха добре. Днес ги обличам да ги нося навън и никак не се харесах,  стоят точно като торба на корема, приличам на бременна в 4 месец. След малко носене съвсем се разшириха.Flushed Дано се посвият като ги изпера, иначе стават само за вкъщи.

И аз ги взех и носих вече. Много ми харесват. Да не са ти големи, че стоят така.

# 412
  • София
Най-вероятно да. Взех си един номер над моя, за да не се свият много след пране. Сега се надявам да се свият. На теб ти стоят чудесно!
Simple Smile

# 413
Браво, Мики! bouquet
Дай да видим килима, че аз също търся някакъв тънък, да се пере в пералня.
Този беше: https://www2.hm.com/it_it/productpage.0523600001.html
Гледам, че в нашия сайт вече е изчерпан. Sad Но може да следиш, пак да пуснат подобни. Те имат много памучни, много ги харесвам аз, точно защото се перат лесно.
Имам два килима памучни,на единия в момента съм стъпила. Чист памук , приятни на стъпване/допир, но се насъбирват, тоест- маса, столове или бюро и стол и просто някой тийнейджър реши да потанцува върху тях и ей ти на - насъбиране, гънки, много са "подвижни". Малкият ми килим е същият като сивия, но в цвят слива и розово, а големият пък вече е доста изцапан - бял е със сини фигури.

# 414
  • Пловдив
Все си мисля,че качеството на този памучен сатен ще е добро,първоначалната цена на комплекта е доста висока-55лв...Та,от тук си правя заключение,че ще е качествен плата.
Съвсем не е висока цената. Подобни комплекти на Тач, Инглиш хоум или Роксима дримс са в пъти повече.   

# 415
  • Mostly in my mind
Съвсем не е висока цената. Подобни комплекти на Тач, Инглиш хоум или Роксима дримс са в пъти повече.  
Не забравяйте, че комплектът е с един плик 150на200 и една калъфка 50на60. Демек за единично легло. За това, което предлагат, цената си е ок. Не бих казала, че е евтина. Тач,  Роксима и т.н. обикновено имат долен чаршаф също, а комплектите на Тач имат 4 калъфки. Поне тези, които аз съм имала...за спалня.

# 416
  • Пловдив
Не съм забравила,  че се касае за единично легло.  На Роксима едноцветен комплект памучен сатен започва от 70 лв., за Тач и Инглиш форум цветните от 120. Та дори и ненамалена цената си е Ок.
Спалното бельо ми беше слабост преди време и добре съм запозната къде и за колко предлагат красиви и качествени комплекти Simple Smile.
Нямам комплект от Х&М. Дано да са така прекрасни и на живо.

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 23:10 от sunflower

# 417
Да оставим цената настрана - въпросът е, че по отношение на качеството е едно плътност на тъканта 144 и друго 300 (каквото съм виждала в описание, пък и на живо в друг магазин). Та моля, който получи комплекта и има база за сравнение да каже как е при НМ качеството в крайна сметка. Да си знаем, ако ни потрябва, заслужава ли си или не. ( В случая така или иначе не съм ги поръчала, не ме касае пряко, но пък за понатам да имам предвид доколко отговарят на описанието. Обикновено на етикета на комплектите си НМ пишат плътност на тъкънта.)

# 418
Чакам го с одеялото и комбинизона, ще те уведомя какво пише

# 419
300 плътност има ли в ХМ?
Качеството мен ме устройва идеално. Цената намалената също.

Общи условия

Активация на акаунт