Пазаруване от H&M (32) ➤ Юни 2019

• 48 150
  • 938
  •   1
Отговори
# 195
Питах и по рано.. 29 номер дънки на 40 ли отговаря?

# 196
Сигурно.
28 са 38. Поне така поръчвам за дъщеря ми.

# 197
  • на земята
Лаленце, аз вчера същото питах. После си разбрах грешката. Трябва само от намалението да гледаш, те са общо май около 300 артикула. Аз натиснах на него, но после встрани на рокли, защото исках тях да разгледам и избрах, но не ми се отрази.
Значи, само от намалението на жени натискаш и нищо друго в страни. Не знам дали се разбра. Ако не ти излиза пак, не знам вече. Виж на следващата стъпка при финализиране на поръчката дали няма да покаже намалението.
От намалените слагам в кошница аз написах по горе,но не ми отразява намалението.

# 198
Питах и по рано.. 29 номер дънки на 40 ли отговаря?
29 са си точно на 38, 28ми са повече към 36ти европейски, но ако имат еластан, може и за 38ми да минат. 30ти е на 40. Това е според мен. Техни дънки купувам още от далечните години, когато бях емигрант в Испания Simple Smile))

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 00:48 от RDada

# 199
  • на земята
Излязох от профила си и влязох наново и стана.

# 200
Цитат
29 са си точно на 38, 28ми са повече към 36ти европейски, но ако имат еластан, може и за 38ми да минат. 30ти е на 40. Това е според мен. Техни дънки купувам още от далечните години, когато бях имигрант в Испания Simple Smile))

И според мен е така и аз тези номера си купувам.

# 201
Някой да има този панталон. Колебая се кой номер да поръчам.Страх ме е да не е уголемен или много широк, че ТОЗИ тип панталони, ако не са ми точния номер хич добре бе ми стоят. Набират се горе в талията и ханша и не правя огромна. Нося 38 размер панталони.

Този го имам цвят каки. За тази цена препоръчвам. Моят е 38P и ми е точен. Направо като на манекенката с този цвят съм го опълнила Grinning Но съм забелязала, че при базовите им модели размерът варира между цветовете.

# 202
Благодаря за линка Феникс Simple Smile ще чакам за номер аз Simple Smile

# 203
  • На погрешната планета
Здравейте момчета Simple Smile. Дъщеря ми пазарува от сайта, аз честно казано днес го разгледах за пръв път. Имам следния въпрос-тя ми казва, че имали някаква кампания за рециклиране на дрехи, носиш в магазина стари дрехи и те ти дават ваучер за отстъпка. Другата седмица ще ходи до Пловдив и сега събира всички стари и умалели дрехи из къщи Laughing. Обаче аз никъде не намирам инфо за въпросната кампания, а не ми се иска излишно да мъкне с нея торби с дрехи. Вие знаете ли нещо по въпроса?

# 204
Няма ме, на първа страница има инфо за политиката на ХМ за връщане на дрехи.

# 205
Има я кампанията. На ден можеш да предадеш само една торба стари дрехи. Дават ваучер за -15% отстъпка при сметка от минимум 40 лева. Ако имаш няколко артикула и общо сумата е над 40 лв, отстъпката важи само за единия артикул.

# 206
  • На погрешната планета
Благодаря ви. Това за връщането не го прочетох, защото реших, че е за връщане на дреха, ако не си уцелил размера или нещо подобно Laughing. Отивам да чета.

# 207
Ограничението не е ли до 2 торби на ден?

# 208
Аз съм връщала две торби от Била и не са ми правили проблем. 2 талона ми дадоха. Но може и да има ограничение, не съм питала. Обикновено нося по една.
Няма ме,
 връщаш стари дрехи независимо откъде са купени и какви са. Хубаво е да са в торбичка на Била примерно и не е нужно да е препълнена. Талончето важи до февруари мисля и трябва да го ползваш, но само от магазин на НМ да купуваш, без значение къде е и в кой град. Намалението дава право само на един артикул от поръчка над 40 лв и е 15 %. Ако имаш два талона и правиш по-голяма покупка над 80 лв примерно си ги разделяш и ползваш и двата талона. Не знам разбра ли се, ама ..
Та дъщеря ти, ако обира всички стари дрехи и станат много торбите не знам. Най-много 2 да напълни, при това да са торбички, не чували. Аз съм се задръстила и не мога да разкарам старите дрехи, голям проблем ми е направо. Пък и ми е жал, все се надявам да отслабна((

# 209
Аз един път носих детски дрехи и ми направиха проблем за торбата, на втория път с "правилните торбички" ми дадоха два талона. Друг път отидох с мои дрехи и ми казаха, че торбата не е достатъчно пълна и аз си ги изхвърлих. Няма да се занимавам с тях я.

Общи условия

Активация на акаунт