Пазаруване от H&M (32) ➤ Юни 2019

• 48 065
  • 938
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Търся си аз дънкова пола  Grinning ако видите някоя, която не е с дължина под д-то, да обадите  Wink Стандартна дънкова пола...не разрънцано нещо.

# 526
И в момента продължават да вдигат цените. Маратонките, с които ви занимавам, от 20 лв вчера, тази сутрин станаха 30 лв, сега са 34 лв. Да не се е бъгнал броячът им и вместо да смъква цени, ги покачва? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 527
Проготвят се да пускат код с намаление, според мен. 😂
Първо да качат цени, после - кодче. Не , мерси!

# 528
Не само на ХМ пликовете са с такива размери все пак.
Аз нямам проблем да намеря 150/200, защото и в икея, и в лидл, и в ХМ и на други места са такива. Simple Smile и нямам грам грижи.

Нямам пари и няма нищо да поръчвам....до заплата.

# 529
А защо не направихте скрийншот за изпращане към КЗП? Безумно е това. Не съм от редовните им клиенти, но ме е яд като ви чета.

# 530
  • Mostly in my mind
Проготвят се да пускат код с намаление, според мен. 😂
Първо да качат цени, после - кодче. Не , мерси!
И аз си помислих същото. Искат да замажат очите...

# 531
Започнало е намалението в магазините, но разочароващо. Аз взех едни сандали, който дебна от миналата година. Тогава бяха намалени от 50 на 17лв., сега на 25лв. 😂😂😂😂😂. Детските бански от 18 на 15лв. Мерси.

# 532
  • Варна
Не само на ХМ пликовете са с такива размери все пак.
Така е, но както казах не ми е проблем да си шия по поръчка. Здрави завивки няма да бракувам понеже не ми пасват готовите чаршафи Mr. Green

# 533
Оф, всичко си имам аз-и бански, и сандали, и Шаршафи....кво да купувам. То верно че зверско намаление са направили Joy, дет се вика за без пари ги раздават, ама като нямам нужда, ще се въздържа....
Мооооже уикенда да се замъкна до реала, да хвърля едно очо, ако не ме мързи много....

# 534
Наистина са си за докладване. Не може така да подвеждат клиентите си. То ние тук ги знаем цените, реалните, ама тези, дето не четат темата....
Имам си нещо за пускане, но изчаквам...

# 535
Аз пък се чудя дали нарочно на някои неща свалят повече цените преди очакваното намаление, че клиент като вземе нещо и го хареса да се разпространи- имам предвид че има чужди сайтове на НМ, където може да се коментира под артикулите, после ако се повиши интереса да се надяват да го продават и на по-високата цена, особено като “прибавят” и код за намаление 🤔

# 536
А защо не направихте скрийншот за изпращане към КЗП? Безумно е това. Не съм от редовните им клиенти, но ме е яд като ви чета.

Няма как да направим скрийншот, понеже няма как да знаем на кои точно артикули ще увеличат цените.

# 537
  • ново
Нашата спалня е много голяма, 220/240 ме устройват идеално. Купувам предимно от ТЕД. Ако някой мерне намален комплект с тези размери, моля да ме извести. Нямам много време за ровене, а до магазин мога да отида най-рано в края на другата седмица. Добре, че сте вие да не пропусна някои изгоди.

# 538
  • София
Така е, но както казах не ми е проблем да си шия по поръчка. Здрави завивки няма да бракувам понеже не ми пасват готовите чаршафи Mr. Green
По-широките торби може да стесниш с 10 см отстрани.

Преди доста години улучих на сина ми комплект за 16 лв. - с африкански животни. А той е толкова безразличен към всякакви твари (имаме котарак, към който няма грам интерес дори да го дръпне за опашката), че се шегувам как съм купила животни на такъв зоофоб.

Предлагам да изкажем групова благодарност на съфорумката, която ни светна за чаршафите. Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 20 юни 2019, 13:14 от Cuckoo

# 539
Аз имам един случаен скрийншот, бях го правила за да видя коментари в сайтовете и да ползвам Арт. Номер. Тази блуза беше 19.99, а сега е 24.99-от вчера.

Общи условия

Активация на акаунт