Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 74

• 40 069
  • 723
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Според мен е от стимулацията, не е подходяща за твоя организъм. С каква стимулация си?

# 286
Два пъти бях на стимулация - единият път с Фемара вторият път с Клостил и два пъти на ЕЦ. Сега този опит ми беше на ЕЦ. И аз предните пъти го отдавах на стимулациите и за това сега исках да сме на ЕЦ, а и нали има остатъци от стимулацията от предният месец. Имах само една и то пак не както трябва.
Знам че тази стимулация е лека, не знам дали с инжекции няма да е по - добре?

p.s Извинявам се, три пъти съм била на стимулация - два пъти с фемара и един път с клостил

Последна редакция: чт, 20 юни 2019, 20:48 от Mikaela_33

# 287
Здравейте момичета,знае ли някой др.Цветков от кога до кога е отпуска.Благодаря ви предварително и много успех на всички.

# 288
  • София
Опитайте с инжекции.

# 289
Опитайте с инжекции.

Твоята стимулация на инжекции ли беше? Можеш ли да ми пишеш какво ти бяха изписали. Може и на лично съобщение. Благодаря!
И когато си на стимулация с инжекции, не ти ли влияе зле на ендометриозата - например да расте още по - бързо?

# 290
И аз съм с ендометриоза и при мен е същата работа. От 5 яйцеклетки извадени на ЕЦ само 1 стигна до бластоцист, но и това ембрионче не става след ПИД. Но при мен го има и възрастовия фактор, на 39 съм. Често се питам дали въобще ще успея някога и кога да сложа край на опити с моя яйцеклетка. Confused

# 291
Здравейте момичета. Тъй като този месец няма да мога да почна процедура (трябваше да опитаме пак на ЕЦ или само с фемара), защото освен, че аз почвам нова работа се оказа, че и мъжа ми няма да е  на линия (явно не е писано), та се интересувам знаете ли д-р Цветков кога ще отсъства летните месеци? И въобще добре ли е да се правят пунции лятото или да изчакаме 2 месеца и да стартираме септември направо (заповедта ни е до май 2020)...

# 292
  • София
Имам различни стимулации.
Най-добре при мен влияе Менопур на къс протокол. Но това си е индивидуално.
Иначе имам и 1-2 опита с Клостил, които не бяха сполучливи.

# 293
Ами може би наистина ще опитам следващият път с инжекции. Може пък това да има успех за мен.

# 294
  • и тук и там :)
Голям карък съм Anguished
Не стига че почивах миналия месец заради ЗФ, ами и този месец няма да имам стимулация...
Звъня днес сутринта да си запиша час за 2 ден от цикъла за събота и обяснявам, че съм пациент на Персенска и тя ми е казала, че ще я замества Цветков. Да обаче Цветков и той почивал събота и само Стаменов ще работи, а за него не записват понеже му е пълен графика.
Накрая се измолих да ме запишат поне за 7ми ден от цикъла и да пробвам на спонтанен цикъл, та ме записаха за 27.юни първия работен ден на Перси.

Последна редакция: пт, 21 юни 2019, 10:30 от vel333

# 295
  • Sofia
Странно,вчера в манипулационната си говореха акушерките,че Персенска е в петък на работа, а в събота е Цветков.

# 296
Vel333, защо не отидеш днес при Персенска, макар че ти е 1ви ден? Така няма да пропуснеш месеца.

# 297
  • и тук и там :)
Vel333, защо не отидеш днес при Персенска, макар че ти е 1ви ден? Така няма да пропуснеш месеца.
Ами от регистратура ми казаха, че нямало смисъл да ме гледа на 1ви ден, било много рано. Цикъла ми дойде днес сутринта.

# 298
Ами от регистратура ми казаха, че нямало смисъл да ме гледа на 1ви ден, било много рано. Цикъла ми дойде днес сутринта.
Не е вярно,че е рано!Отивай направо пред вратата,ако не искат да ти дадат час за днес-Персенска няма да те върне.Най-малкото ще видите дали ЗФ се е махнал,ще пуснеш и хормони и може да ти назначи стимулацията още днес.От опит те съветвам. Успех 🤞

# 299
Абсолютно подкрепям Devilche. Звънни пак, ако не ти дадат час и пиши или звънни на докторката, и отивай.

Общи условия

Активация на акаунт