Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 74

• 39 568
  • 723
  •   1
Отговори
# 345
  • София
мисля, че за минимума от 6 месечен - 150 лв. само за съхранение. Ще го пише в договора, който ще подпишете с ММ и Надежда.
Всъщност ММ е форумското съкращение за "моят мъж". А тя едва ли ще подпише с твоя Stuck Out Tongue Winking Eye

# 346
Замразяването си е замразяване. Съхранението се плаща отделно в зависимост от срока
Да благодаря сега видях ценоразписа че има цени за замразяване и цени за съхранение. Последен въпрос, фонда нещо покрива ли или сами си плащаме.

# 347
  • София
Замразяването си е замразяване. Съхранението се плаща отделно в зависимост от срока
Да благодаря сега видях ценоразписа че има цени за замразяване и цени за съхранение. Последен въпрос, фонда нещо покрива ли или сами си плащаме.
200лв дава фонда.

# 348
Момичета знаете ли кога ще са летните отпуски на клиниката и по конкретно ме интересува кога ще почива д-р Цветков ако някой знае...

# 349
  • Cobrs
Не знак кога ще почива доктор Цветков, но на 10 юли имам записан час при него.

# 350
мисля, че за минимума от 6 месечен - 150 лв. само за съхранение. Ще го пише в договора, който ще подпишете с ММ и Надежда.
Всъщност ММ е форумското съкращение за "моят мъж". А тя едва ли ще подпише с твоя Stuck Out Tongue Winking Eye
хаха...благодаря за уточнението Laughing

# 351
Д-р Цветков 15.07 - 15.08, но ще бъде в клиниката на 23-24.07.

Момичета знаете ли кога ще са летните отпуски на клиниката и по конкретно ме интересува кога ще почива д-р Цветков ако някой знае...

# 352
А някой да знае за Персенска? Защо не качат на сайта график с отпуските,та и ние да можем да планираме все пак?!

# 353
Интересно,но аз не видях никъде цена на ИМСИ?

# 354
  • София
Интересно,но аз не видях никъде цена на ИМСИ?
На втора страница 5660 / IMSI /150лв (точно над инхибин Б)

# 355
За колко време излизат резултатите от смермограма?

# 356
Някой пускал ли е скоро Тсх в Надежда? Нали пише отдолу , че има промяна в референтните ст-сти на тсх, фт4...

# 357
  • София
Някой пускал ли е скоро Тсх в Надежда? Нали пише отдолу , че има промяна в референтните ст-сти на тсх, фт4...
Да, така е. Аз съм пускала преди две седмици.

# 358
Можеш ли да ми напишеш референтните ст-сти на тсх и фт4?

# 359
  • София
Можеш ли да ми напишеш референтните ст-сти на тсх и фт4?
TSH 0,27-4,20 mlU/l.
ФТ4 не съм пускала отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт