Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 74

• 39 557
  • 723
  •   1
Отговори
# 360
Можеш ли да ми напишеш референтните ст-сти на тсх и фт4?
TSH 0,27-4,20 mlU/l.
ФТ4 не съм пускала отдавна.
Когато ТСХ се изследва самостоятелно, не дава достатъчно информация за функцията на щитовидната жлеза. Задължително с него се пуска фт4 (поне).

# 361
Какво разбрах от недружелюбната госпожа от регистратурата:
Тази събота е дежурен Цветков, Персенска ще е в отпуск от 25.07-16.08.
Ако ми дойде в събота до обяд преглед чак в понеделник, т.е. започване на стимулация по къс протокол на 3ти ден Confounded някоя от вас започвала ли е на 3ти ден?

# 362
  • и тук и там :)
Ако ми дойде в събота до обяд преглед чак в понеделник, т.е. започване на стимулация по къс протокол на 3ти ден Confounded някоя от вас започвала ли е на 3ти ден?
Ще настояваш за по ранен час и според мен не пречи да те прегледа на 3ти ден.
Hands Pray Дано до довечера да ти дойде Flowers Four Leaf Clover

# 363
  • София/Дружба
Аз съм започвала на 3 ден, но в друга клиника. Няма никакъв проблем, не се притеснявай.

# 364
Благодаря ви,момичета🙏🏼🍀добре,че сте вие иначе да съм се предала. 6 години борба и надежди...много разчитам на този опит и не искам др д-р да ми започва стимулацията,която мисля да е последна,предвид мн др здравословни фактори.
Вел,влагодаря за стиснатите палчета-правя вдичко по силите си,зада ми дойде утре,но едва ли😥

# 365
  • София
Можеш ли да ми напишеш референтните ст-сти на тсх и фт4?
TSH 0,27-4,20 mlU/l.
ФТ4 не съм пускала отдавна.
Когато ТСХ се изследва самостоятелно, не дава достатъчно информация за функцията на щитовидната жлеза. Задължително с него се пуска фт4 (поне).
Сигирно сте права. Пускам само TSH всеки месец контролно, тъй като приемам Еутирокс и трябва да го следя. Д-р Хедър така ми е казала и това правя.

# 366
  • София
Информация от днес в 19,30 момичето на регистратурата беше много любезно и обстойно прегледа отпуските д-р Персенска почива от 25.07 до 19.08, д-р Цветков от 15.07 до 15.08 дано ви е от полза, за да си направите сметка. Но каза за сега може да има промяна.
Относно стимулация по къс протокол няма проблем да се започне от 3-ти ден.
Аз в събота ще имам пункция, от теб разбрах, че ще ми я прави д-р Цветков. Не зная как ги прави тези пункции, но всичките 6 момичета където бяхме в стаята миналия път бяхме супер учудени нито една нямаше кръв, много добре си беше свършил работата този човек.

Последна редакция: ср, 26 юни 2019, 23:05 от pepita5

# 367
Информация от днес в 19,30 момичето на регистратурата беше много любезно и обстойно прегледа отпуските д-р Персенска почива от 25.07 до 19.08, д-р Цветков от 15.07 до 15.08 дано ви е от полза, за да си направите сметка. Но каза за сега може да има промяна.
Относно стимулация по къс протокол няма проблем да се започне от 3-ти ден.
Аз в събота ще имам пункция, от теб разбрах, че ще ми я прави д-р Цветков. Не зная как ги прави тези пункции, но всичките 6 момичета където бяхме в стаята миналия път бяхме супер учудени нито една нямаше кръв, много добре си беше свършил работата този човек.
Ето, даже и се разминават в информацията за отпуските 😡 Последната пункция ми я прави Цветков-наистина има лека ръка.
Благодаря ти за информацията и късмет 🍀

# 368
16.08. е петък, а 19.08. е понеделник. Може би едната е казала датата до която д-р Персенска е в отпуск /без да брои събота и неделя/, а другата датата, на която ще е на работа. Колкото и да не ни се иска да спираме и това да ни обърква сметките, и те са хора и трябва да си починат. При това натоварване, което поемат се чудя как издържат.

# 369
  • София
Съгласна съм с Devilche. Д-р Цветков има лека ръка. Да е жив и здрав и да става все по-добър.

# 370
  • София
Devilche много ти благодаря, аз съм на ЕЦ заради годините не ползвам стимулации. Важното е всичко да е на ред.

# 371

Момичета някоя от вас в момента да е в стимулация?
С какво ви стимулират?На мен ми дадоха някакви FGP инжекции,които са някакъв миш-маш от гонал,пурегон,фостимон,ама нещо хич не ми харесват.Някоя от вас със същите?
[/quote]
Аз бях стимулирана с този "коктейл" на д-р Стаменов и още други работи де 🤪 Реагирах много добре, фоликулите растяха доста равномерно и в понеделник имах пункция. Единствения проблем на това FGP (фостимон, гонал, пурегон) е че понеже си ги правят в Надежда, спринцовките са "насипни"и ако си ги взимаш вкъщи може да ги натиснеш и изпръскаш при транспортирането както на мен ми се случи. Втория път носих кутийка от разтворими витамини да ги затворя в нея.
 Но да си кажа цялата стимулация де:
1 Елонва
след не нея 1 ден почивка
3 дни FGP /от трите по 75, общо 225 единици
2 дни Менопур 225 +Цитродит 250
Последен ден Цитродит 250 + Овитрел
 Изглежда много богат коктейл, но наистина беше много добре проведена стимулация✌ или поне мен ме улучи доктора🙂 Пожелавам успех 🤞

Здравейте, мога ли да попитам ориентировъчно колко излиза този коктейл от инжекции като цена? Досега съм имала само стимулации с хапчета и ми се иска да си направя горе-долу някаква сметка Simple Smile Благодаря!

# 372
  • София
а защо ги насипват.
вместо да ви ги дадат трите с един разтворител и да си ги смесите  newsm78

# 373
Коктейлът се приготвя от доктор Стаменов, така казаха. Може би заради удобство или е открил добре работеща схема в този формат.

# 374
  • и тук и там :)
Коктейлът се приготвя от доктор Стаменов, така казаха. Може би заради удобство или е открил добре работеща схема в този формат.
А някой знае ли дали само Стаменов използва този коктейл или и другите лекари в Клиниката го използват?

Общи условия

Активация на акаунт