Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 74

• 39 530
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
Alstroemeria, кое ти е 30, глюкозата или инсулина? Аз правих обременяване с глюкоза за първичния в Надежда. Според мен никой не го отрази това изследване. А на мен инсулина при третото изследване ми се качва малко в сравнение с второто изследване. Не помня точните цифри, но примерно ако е бил 54, после става 57.
П. С. Сега си видях цифрите. Инсулин: 6.11 - 52 - 59.62.
Глюкоза: 5 - 6 - 5

# 91
Боби, не са го повторили, а потретили твоето ЛХ Grinning
И инсулинът ти е висок на 120', за моите резултати ендокринолог каза, че нямам ИР, но не съм го показала още на Стаменов   според мен, имам лека форма на ИР и при всички случаи е добре да приложим диета, но дали ще повлияе на качеството на яйцеклетките, кой знае.

# 92
Боби, говори пак със Стаменов за 120инсулин. Висок си е, той предписва метформин понякога и без показания за ИР просто за подобряване качеството на Я. Ходи ли при Хедер/ Начев?
30 стойност за инсулин на 120 е ок, и не би трябвало да се предписва метформин. Евентуално биха казали само хр. режим
Малага, а твоите стойности са чудесни и нямаш никаква ИР по никакъв критерий. Аз съм питала Начев за инсулин на 60мин и правилото да се вдигне само 5 пъти макс сравнение с инсулин на гладно и ми каза, че е тотална глупост.

# 93
  • Sofia
Със стимулация ли си
втория път не

Ето го е моето...

Последна редакция: сб, 08 юни 2019, 14:21 от AnMary

# 94
  • София
Само ще ви кажа, че аз забременах с инсулин  30 на гладно

# 95
Боби, говори пак със Стаменов за 120инсулин. Висок си е, той предписва метформин понякога и без показания за ИР просто за подобряване качеството на Я. Ходи ли при Хедер/ Начев?
Намерих си точните стойности. Бихте ли ме посъветвали наистина дали има нужда от ходене при ендокринолог?

И още нещо да ви питам. Снощи четох какво може да вдигне ЛХ до такива огромни стойности. Една от причините можело да е свързана с проблеми с хипофизата, което пък от своя страна е свързано с пролактина доколкото разбрах. Истината е, че от петък насам съм под адски стрес и натоварване на работата ми. Кълбо от нерви съм, а отделно се чувствам ужасно отпаднала. Снощи усетих, че ми щипят леко зърната на гърдите. И се запитвам дали не е възможно да съм вдигнала адски много пролактина и оттам и ЛХ да е скочило до небесата. Дали има такава взаимовръзка … Започвам да си мисля наистина да отида на ендокрилоног. Отделно си мисля в събота дали да не пусна едно ТСХ и един пролактин. По принцип нямам проблеми със щитовидната жлеза. А днес ми пулсира под брадичката ... май тотално съм се бъгнала нещо.

# 96
Боби, аз съм с микроаденом на хипофизата и съм имала пролактин със стойност около 2000. Дори и по това време, Lh никога не ми е бил повече от 7-8 в началото на цикъла. Изследвай TSH заедно с FT4 поне (с FT3, МАТ и ТАТ е пълна картинката за щитовидната) както и пролактин (той е хормон на стреса, спази точно всички изисквания преди изследването-има тема за хормоните, както и за ИР, ако искаш по-конкретни отговори от опитните там).

# 97
На мен пък ендокринолошката в Щерев изобщо не обърна внимание на инсулина.
0мин-8,41
60мин-58.52
120мин-99,10
Каза, че няма да ми изписва нищо защото съм много слаба.Ходи разбери вече трябва ли или не да пиеш нещо?

# 98
Здравейте момичета. В стимулация съм с фемара и днес като бях на преглед ми назначиха хормони и очаквах да ми се обадях като излязат резултатите, но до момента не са ми звъннали... Аз се обаждах на обяд, но ми казаха, че ще ми звъннат по късно защото още не са им занесли протоколите и се чудя да звъня ли пак или до кога да чакам... Имате ли идея към колко часа звънят от манипулационната?

# 99
Здравейте момичета. В стимулация съм с фемара и днес като бях на преглед ми назначиха хормони и очаквах да ми се обадях като излязат резултатите, но до момента не са ми звъннали... Аз се обаждах на обяд, но ми казаха, че ще ми звъннат по късно защото още не са им занесли протоколите и се чудя да звъня ли пак или до кога да чакам... Имате ли идея към колко часа звънят от манипулационната?
Аз бих звъннала пак.
Успех!

# 100
Здравейте, може ли да ми кажете след неуспешно инвитро кога ви се обаждат за консултация, след колко време. И има ли значение дали имаме замръзени яйцеклетки? Т. Е. ако имаме, не се ли обаждат веднага и следващия цикъл да действаме

# 101
  • Пловдив
Здравейте, може ли да ми кажете след неуспешно инвитро кога ви се обаждат за консултация, след колко време. И има ли значение дали имаме замръзени яйцеклетки? Т. Е. ако имаме, не се ли обаждат веднага и следващия цикъл да действаме
Зависи при кой лекар сте,ако сте при доктор Стаменов минимум два месеца се чака за коментар и няма значение дали имате замразени ембриони.

# 102
Ужас, при него сме

# 103
  • Cobrs
Мами, знаете ли каква е цената на Progestan 50 mg?

# 104
  • София
Момичета по колко ембриона слагате, аз другия мес ще искам трансфер, но не искам 2 деца искам 1, като се има в предвид че вече имам 1 дете, а сега искам 2- ро и съм на 40+. Зная че предпочитат да слагат по 2 ембриона за по добра имплантация, ами ако се хванат и 2-та. Какъв е шанса с поставяне на 1 и колко момичета са успели.

Последна редакция: сб, 08 юни 2019, 00:02 от pepita5

Общи условия

Активация на акаунт