Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 74

• 40 094
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
На мен звъняха всеки пък след 14-15часа, така или иначе в момента нямаш нужда от бързане, ще ти кажат днес дали са се оплодили и колко, после ще ти звъннат на 3-ти ден (тоест в неделя) да ти кажат как се развиват и днес или в неделя ще ти кажат кога ти е трансфера (ако той ще е на 5-ти ден), той зависи от мнението на доктора и ембрионолозите.
Зареди се с търпение, особено за неделя.... тъй като много много не работят в неделя, има шанс да не ти се обадят. При мен се бяхме уговорили в неделя на 4-ти ден на ембрионите да ми се обадят за всеки случай, но до 15ч никой не се обади, аз звънях давах зор, но се оказа, че са си тръгнали на обяд. Ако не ти се обадят в неделя, ще го направят в понеделник със сигурност.
А ако трансфера ще е на 3-ти ден, тогава още днес ще ти кажат какво да правиш и кога в неделя да отидеш.
Благодаря много за изчерпателния отговор ще чакам колкото трябва. 🙂

# 316
  • и тук и там :)
Скрит текст:
Скрит текст:
Благодаря момичета Simple Smile
Опитвам се да се свържа отново с болницата и отделно ще пиша и на Персенска да помоля да ме види днес.
Вчера бях на преглед 2-ри ден при д-р Персенска, д-р Персенска няма да е там 22 до 26 или 27 не се отказваът никакви процедури има двама д-ри които я заместват и обслужват пациентите и. Това са д-р Цветков и д-р Тихомирова можеш да си запишеш час за който си избереш и няма да пропуснеш нищо, само за 1-ви преглед и после си си при д-р Персенска.
Проблема е, че събота никой от тях не е на работа, само Стаменов.
Преди малко звънях да помоля за час за днес, отказаха да ме запишат при когото и да е трябвало вчера да звънна. Като че ли знам точно кога ще ми дойде и че в събота няма да има никой ........ Sad
Писах на вибер на Персенска, ако ме види днес ок, ако не ще отида на 7ми ден и да ме пробва на спонтанен цикъл.
Здраве да е. Само дето часовника тиктака и годинките летят .......
[/quote] Момичета, Благодаря на всички за съдействието и съветите.
Все пак успях да мина преглед при Персенска - писах й на вибер и тя се съгласи да ме приеме, дори вече минах прегледа. Задържания фоликул се е спукал и стартирахме стимулация с Клостил.
Успех на всички Simple SmileFlowers Four Leaf Clover

# 317
Скрит текст:
Скрит текст:
Благодаря момичета Simple Smile
Опитвам се да се свържа отново с болницата и отделно ще пиша и на Персенска да помоля да ме види днес.
Вчера бях на преглед 2-ри ден при д-р Персенска, д-р Персенска няма да е там 22 до 26 или 27 не се отказваът никакви процедури има двама д-ри които я заместват и обслужват пациентите и. Това са д-р Цветков и д-р Тихомирова можеш да си запишеш час за който си избереш и няма да пропуснеш нищо, само за 1-ви преглед и после си си при д-р Персенска.
Проблема е, че събота никой от тях не е на работа, само Стаменов.
Преди малко звънях да помоля за час за днес, отказаха да ме запишат при когото и да е трябвало вчера да звънна. Като че ли знам точно кога ще ми дойде и че в събота няма да има никой ........ Sad
Писах на вибер на Персенска, ако ме види днес ок, ако не ще отида на 7ми ден и да ме пробва на спонтанен цикъл.
Здраве да е. Само дето часовника тиктака и годинките летят .......
Момичета, Благодаря на всички за съдействието и съветите.
Все пак успях да мина преглед при Персенска - писах й на вибер и тя се съгласи да ме приеме, дори вече минах прегледа. Задържания фоликул се е спукал и стартирахме стимулация с Клостил.
Успех на всички Simple SmileFlowers Four Leaf Clover
[/quote]
Чудесни новини!Сега се наслаждавай на лятото и да отгледаш най-добрите фоликулчета,а след няколко дни и ембриончета🍀🤗🤞

# 318
Момичета,
Знаем ли кой е дежурен тази неделя?

# 319
Мами, знаете ли каква е цената на Progestan 50 mg?

Днес си поръчах на една приятелка, която прави процедури в Турция и ми каза, че една кутия (5 ампули) е 50 лири, т.е. 15лв.

# 320
Момичета, на някоя правили ли са й стимулация преди биопсия? Какво представлява? Колко продължава?

# 321
Момичета утре ми е трансфера, забравих да попитам биолозите дали трябва да съм гладна, жадна.... Можели някоя от вас да ми каже.

# 322
Момичета утре ми е трансфера, забравих да попитам биолозите дали трябва да съм гладна, жадна.... Можели някоя от вас да ми каже.

Здравей. Единственото изискване за трансфер е да си с пълен пикочен мехур.
Преди това си хапвай и пий каквото искаш.

# 323

Здравей. Единственото изискване за трансфер е да си с пълен пикочен мехур.
Преди това си хапвай и пий каквото искаш.
Благодаря 🙂

# 324
Здравейте момичета, някой може ли да ми помогне с разчитането на резултата от изследването за тромбофилия, за пръв път го правя и нищо не еазбирам от написаното:(
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 24 юни 2019, 01:29 от Не се сърди, човече

# 325
  • София
Имаш няколко мутации. Там където пише “нормален” нямаш проблем.

# 326
[video][/video]здравейте момичета,как ви се струва прогестерон на 10 ден от цикъла 0,28,ще се опитам да прикача снимката

# 327
  • София
Такъв трябва да е, нисък

# 328
Момичета,
пия Линдинет 30 вече 26 дни, а не 21, зада изчакам Персенска да се върне на 27-ми на работа, но се чудя, колко дни най-рано след спиране на хапчетата може да ми дойде? Тя ми каза да ги пия още 4-5 дни (освен 21-те табл.), като снощи взех 5-тото (26-тото) хапче, и ако днес не пия повече да не вземе да ме изненада утре цикъл и на 27-ми да ми е 3-ти ден, което ще е късно за започване на стимулация по къс протокол...

# 329
Момичета и аз да попитам за моя прогестерон, вчера ми беше трансфера и това е стойноста на прогестерона. Как ви се струва толкова ли трябва да е?

Общи условия

Активация на акаунт