Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 74

• 40 082
  • 723
  •   1
Отговори
# 300
Vel333, защо не отидеш днес при Персенска, макар че ти е 1ви ден? Така няма да пропуснеш месеца.
Ами от регистратура ми казаха, че нямало смисъл да ме гледа на 1ви ден, било много рано. Цикъла ми дойде днес сутринта.
Не е вярно,че е рано!Отивай направо пред вратата,ако не искат да ти дадат час за днес-Персенска няма да те върне.Най-малкото ще видите дали ЗФ се е махнал,ще пуснеш и хормони и може да ти назначи стимулацията още днес.От опит те съветвам. Успех 🤞
и аз бих отишла днес,няма да те върне Персенска

# 301
Здравейте, на 09.07. ни предстои първия преглед в Надежда.
Мога ли да пусна HOMA-INDEX, а не обременяване с глюкоза за определяне на инсулиновата резистентност?

# 302
Днес на Персенска и е много натоварен графика и затова са ти казали че е рано,мен с много дълъг разговор и настояване ме записаха за днес,направо отивай пред кабинета и

# 303
  • София
Meraviglia - aз съм типичен представител на ИР, но хома индекса ми е в норма, така че хома индекса не е индикация за ИР (не винаги). Ако има някакви медицински показатели, заради които не искаш обременяване, пусни си само глюкоза и инсулин на гладно. Спази условията 12 часа да не си яла нищо преди изследването, пусни го възможно най-рано сутрин след ставането ти. Но да ти кажа, че дори и по този начин не винаги ИР може да се хване, има жени, чиито стойности са ок на гладно, но после след обременяване се вижда проблем.

# 304
Благодаря Brayda Flowers Blossom
Ще го направя тогава, както си трябва, за да съм сигурна в резултата, тъй като само това изследване не съм правила никога досега.

# 305
  • и тук и там :)
Благодаря момичета Simple Smile
Опитвам се да се свържа отново с болницата и отделно ще пиша и на Персенска да помоля да ме види днес.

# 306
  • София
И аз съм ходила на 1 ден и стимулация съм почвала тогава

# 307
  • София
Опитвам се да се свържа отново с болницата и отделно ще пиша и на Персенска да помоля да ме види днес.
Вчера бях на преглед 2-ри ден при д-р Персенска, д-р Персенска няма да е там 22 до 26 или 27 не се отказват никакви процедури има двама д-ри които я заместват и обслужват пациентите и. Това са д-р Цветков и д-р Тихомирова можеш да си запишеш час за който си избереш и няма да пропуснеш нищо, само за 1-ви преглед и после си си при д-р Персенска.

Последна редакция: пт, 21 юни 2019, 10:46 от pepita5

# 308
  • и тук и там :)
Скрит текст:
Вчера бях на преглед 2-ри ден при д-р Персенска, д-р Персенска няма да е там 22 до 26 или 27 не се отказваът никакви процедури има двама д-ри които я заместват и обслужват пациентите и. Това са д-р Цветков и д-р Тихомирова можеш да си запишеш час за който си избереш и няма да пропуснеш нищо, само за 1-ви преглед и после си си при д-р Персенска.
[/quote] Проблема е, че събота никой от тях не е на работа, само Стаменов.
Преди малко звънях да помоля за час за днес, отказаха да ме запишат при когото и да е трябвало вчера да звънна. Като че ли знам точно кога ще ми дойде и че в събота няма да има никой ........ Sad
Писах на вибер на Персенска, ако ме види днес ок, ако не ще отида на 7ми ден и да ме пробва на спонтанен цикъл.
Здраве да е. Само дето часовника тиктака и годинките летят .......

# 309
  • София
И правилно си решила така поне няма да пропуснеш месеца.

# 310
Момичета вчера ми беше пункцията доки  ми каза че днес ще се обадят да ми кажат кога да отида за трансфер, още никой не ми е звънял. Днес ли да очаквам, така ли се случват нещата. За първи път ще имам трансфер. Благодаря предварително 🙂

# 311
raq2019, в деня след пункцията се обаждат (сутринта или около обяд), за да кажат дали са се оплодили яйцеклетките. Трансферът  обикновено е на 3ти или 5ти ден след деня на пункцията. Щом предвиждате трансфер, би трябвало да са ти дали прогестерон (Утрогестан, кринон). Успех!

# 312
raq2019, в деня след пункцията се обаждат (сутринта или около обяд), за да кажат дали са се оплодили яйцеклетките. Трансферът  обикновено е на 3ти или 5ти ден след деня на пункцията. Щом предвиждате трансфер, би трябвало да са ти дали прогестерон (Утрогестан, кринон). Успех!
Да дадоха ми утрогестан, ами стана вече почти обяд ако не звъннат, аз ли да звънна или няма такъв вариант те да не се обадят.

# 313
Да дадоха ми утрогестан, ами стана вече почти обяд ако не звъннат, аз ли да звънна или няма такъв вариант те да не се обадят.
Те ще ти звъннат.На мен и в 15.00 ч са ми звъняли за оплождането,а за след това и в 18.00

# 314
  • София
На мен звъняха всеки пък след 14-15часа, така или иначе в момента нямаш нужда от бързане, ще ти кажат днес дали са се оплодили и колко, после ще ти звъннат на 3-ти ден (тоест в неделя) да ти кажат как се развиват и днес или в неделя ще ти кажат кога ти е трансфера (ако той ще е на 5-ти ден), той зависи от мнението на доктора и ембрионолозите.
Зареди се с търпение, особено за неделя.... тъй като много много не работят в неделя, има шанс да не ти се обадят. При мен се бяхме уговорили в неделя на 4-ти ден на ембрионите да ми се обадят за всеки случай, но до 15ч никой не се обади, аз звънях давах зор, но се оказа, че са си тръгнали на обяд. Ако не ти се обадят в неделя, ще го направят в понеделник със сигурност.
А ако трансфера ще е на 3-ти ден, тогава още днес ще ти кажат какво да правиш и кога в неделя да отидеш.

Общи условия

Активация на акаунт