Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 74

• 39 594
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
Devilche,

Благодаря ти от сърце 🙏🏻🤞🏻🍀❤

Малага,

Как беше реколтата след Клостила? ххх

# 421
За първи път чувам за тези “средички”-ще питам в четвъртък Перси,но ембриолозите най-добре ще обяснят. Звънях им да ми разкажат за “зоната” и бяха мн любезни и обясниха на достъпен език.
Момичета, а Зарзиото за какво го изписват при стимулация?
Devilche при стимулация не съм сигурна защо го изписват, но при мен Зарзио са ми изписвали след трансфер, доколкото на мен ми обясниха то води до подтискане на имунната система за да може организма да не изхвърли ембриона. Но доколкото съм чела това лекарство се използва при онкоболни за стимулиране на костния мозък да образува повече бели кръвни клетки. И също знам че в повечето турски инвитроклиники категорично го отхвърлят.

Последна редакция: нд, 30 юни 2019, 19:28 от shorti

# 422
  • и тук и там :)
Привет, да се включа и аз - петък /8ми ден/ бях на преглед, след 6*2 Клостил. Имам 2 Ф - 12, 14мм и един вляво 11мм, Е 568, ЛХ 8,80. Вчера си бих Цетродит и Хориомон, вторник съм на пункция.
Като чета коментарите, на мен всички стимулации до сега са ми били с Клостил и повече от 2-3 Ф не съм имала. Имах само една с менопур и цетродит, доста активна, но нямаше по-различен резултат. Може следващия път и аз да питам Перси за елонва.
В петък си пуснах АМХ - 0,84, като чета по форумите мисля, че мога да имам надежда да продължавам опитите с моя Я. .....?

# 423
Привет, да се включа и аз - петък /8ми ден/ бях на преглед, след 6*2 Клостил. Имам 2 Ф - 12, 14мм и един вляво 11мм, Е 568, ЛХ 8,80. Вчера си бих Цетродит и Хориомон, вторник съм на пункция.
Като чета коментарите, на мен всички стимулации до сега са ми били с Клостил и повече от 2-3 Ф не съм имала. Имах само една с менопур и цетродит, доста активна, но нямаше по-различен резултат. Може следващия път и аз да питам Перси за елонва.
В петък си пуснах АМХ - 0,84, като чета по форумите мисля, че мога да имам надежда да продължавам опитите с моя Я. .....?
Браво, Вел.
Стискам палци и от тричките фоликулчета да извадят качествена яйцеклетка утре Flowers Four Leaf Clover Питай Перси за Елонвата-разбира се, но ти пожелавам да не се налага да стигаш до нея Hug И с това АМХ - как няма да продължаваш с твоя Я. Никакво отказване!!!

# 424
Здравейте, предстои ми ЗЕТ на 7 юли ,но ме притеснява, че нямам никакви хапчета преди трансфера нито утрогестан нито естрофем .Дали ще е успешен трансфера?

# 425
  • София
Здравейте, предстои ми ЗЕТ на 7 юли ,но ме притеснява, че нямам никакви хапчета преди трансфера нито утрогестан нито естрофем .Дали ще е успешен трансфера?
Това само Господ знае

# 426
Пункцията мина - имам 4Я, до сега не съм вадила толкова много Simple Smile
Сега чакам развитие до 5ти ден и PGD.

# 427
Йееееееее Heart Eyes БРАВОООООО Hands Clap People Dancer
Вел, много, много се радвам - видя ли, че не трябва да се отказваш! Пупупу...силно стискам палчета всички да се развият перфектно до 5ти ден и от тях да излезе най-пухкавото бебче, а може и 2, 3 Heart Flowers Four Leaf Clover
Оправи ми настроението Blush

# 428
Йееееееее Heart Eyes БРАВОООООО Hands Clap People Dancer
Вел, много, много се радвам - видя ли, че не трябва да се отказваш! Пупупу...силно стискам палчета всички да се развият перфектно до 5ти ден и от тях да излезе най-пухкавото бебче, а може и 2, 3 Heart Flowers Four Leaf Clover
Оправи ми настроението Blush
Благодаря Devilche HeartHeart

# 429
  • София
Vel333 ако мога да попитам, защо правиш PGD  на ембрионите? На мен не са ми предлагали. И били споделила цена и за колко време са готови резултатите.

# 430
  • София
ПИД на ембрионите струва 490лв резултатите излизат до 2-3 седмици. Това генетично изследване се прави за да се изследва генетиката на ембриона, дали има хромозомни аномалии, синдроми в % и др и дали е годен за трансфер

# 431
ПИД на ембрионите струва 490лв резултатите излизат до 2-3 седмици. Това генетично изследване се прави за да се изследва генетиката на ембриона, дали има хромозомни аномалии, синдроми в % и др и дали е годен за трансфер
Да, точно така е, както го е описала pepita5.
При мен възрастта е определяща (43+) и Перси държи да правим ПИД на ембрионите.
Аз си правих генетично изследване и нямам отклонения, "партньора" - донорски материал от датската Cryobank също пише, че е изследван и няма отклонения. Според консултациите, които направих с генетика в Надежда в моя случай всичко е въпрос на късмет. До сега имам 8 небалансирани ембриона и 1 с 60% възможност за самокорекция/той ми седи замразен/.

# 432
  • София
Благодаря, момичета. А това изследване предполагам не се прави в Надежда, а се изпраща във Валенсия.

# 433
Vel333 имаш силно стиснати от палци от мен да се получат нещата съвсем скоро!

# 434
  • София
Не се изпраща никъде прави се в болница Надежда

Общи условия

Активация на акаунт