Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 23

• 96 079
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
- Скъпи, да си боядисам косата червена за лятото ?
- Защо ?
- Иска ми се да направя нещо необичайно с главата си .
- Прочети книга... 😄

# 61
  • тук, на мястото си
Какво значи успех?
на 4 години: ако не се напикаваш
на 12 години: ако имаш приятели
на 20 години: ако правиш секс
на 35 години: ако изкарваш много пари
на 60 години: ако правиш секс
на 70 години: ако имаш приятели
на 80 години: ако не се напикаваш.

# 62
- Госпожице! Не трябва да така настойчиво да храните хипопотама със сладолед, главата му е от другата страна!

# 63
# 64
  • тук, на мястото си
Късно вечер Ленчето помолила мъжа си да отиде и да изхвърли боклука.
Мъжът отишъл, но тъкмо да го изхвърли и... един мерцедес последен модел спрял до него, а вътре страхотна мадама с крак до сливиците:
- Пешо, не ме ли помниш. Аз съм Мимето, седяхме заедно на един чин в 8 клас. Качвай се, отиваме да го отпразнуваме.
Отишли в най-шикозния италиански ресторант, изискано меню, а след това в хотел пет звезди - цяла нощ страшен секс.
На сутринта колата го оставя до кофите за смет.
Ех, че кофти се получи - мисли си Пешо, докато мъкне празната кофа.
Качва се по стълбите, а насреща му комшията:
- Какво ти има, бе Пешо, що си се оклюмал такъв.
И Пешо му разказал цялата история.
- Сложи сега тоя молив на ухото си и ще разкажеш цялата история на жена си, с подробности.
Прибрал се Пешо и жена му го почнала:
- Ти нормален ли си, отиде да изхвърлиш боклука и цяла нощ те няма.
Пешо й разказал цялата история, че тъкмо да изхвърли боклука и срещнал Мимето от неговия клас, как отишли на вечеря в шикозния италиански ресторант, после див секс цяла нощ... та до сутринта.
Жената не издържала и го плеснала по главата:
- Ти кого ще лъжеш бе, молива си забравил да си махнеш от ухото, а ми обеща повече да не играеш покер.

# 65
# 66
Асан имал много пари,жена,любовница и от двете по шест деца,един ден обаче далаверата спряла и жената и любовницата избягали,оставяйки всички деца.Голям глад налегнал фамилията.Писнало му на Асан,грабнал чаветата и отишли в скъп ресторант,яли,пили,голям купон.
Дошъл ред за сметката,идва сервитьора и Асан му казал:
-Ами ,нямам пари...
-Хмм,ще видим какво ще измислим..
След малко се връща с една кофа вазелин
-Почвай да се мажеш,след малко идваме с колегите.
Отиват и какво да видят,Асан се маже по сърцето.
-Какво правиш бе?
-Гъза ще издържи,ама за сърцето не знам..

# 67
  • София
Майка ми само с един шамар успяваше да ми отвори чакрите, да ми стабилизира кармата, да ми изчисти аурата и да спести от психолог.

Американски геолози с изненада установиха, че над нефтените залежи на САЩ има някаква арабска държава.

Жените мразят безотговорни мъже. Като си казал, че си в командировка до събота, не се прибирай в петък...

Първият български космически турист се завърна с няколко шишенца шампоан и хавлия с надпис NASA...

# 68
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 69
# 70
  • тук, на мястото си
По време на коктейл, дама, изпила повечко вино замъква съпруга си в един тъмен ъгъл и му шепне горещо на ухото:
- Скъпи! Представяш ли си, забравих да си сложа бикини! Сега под роклята НЯМАМ НИЩО!!!
Той също така пламенно и отговаря:
- Наистина ли?!?! Ама, че работа!!!!
И с жест на фокусник изважда от джоба си някакъв парцал:
- А аз случайно съм взел резервни! Обувай!

# 71
# 72
Общото между нета и хуя:
1. Първия път не изпитвате абсолютно никакво удоволствие. Затова пък – никога не се забравя!
2. В началото малко се страхувате от Него, но Той ви вълнува и възбужда. Затова, когато се запознаете с размерите, силата и възможностите Му по-отблизо - започвате да Го изучавате. Той, така да се каже, също ви обучава, докато между вас не се зароди нежна дружба. След това – започвате да Му отделяте все повече време и скоро Той се превръща в основна част от живота ви.
3. Когато ви трябва най-много, не можете да се свържете с Него!
4. Имате неопровержими доказателства, че Той поддържа връзка и с други жени, но това е в природата Му. Вашият проблем е – да не се заразите с някой ужасен вирус.
5. Често се налага да положите огромни усилия, за да консумирате връзката си. Но още по-неприятно е, когато тя прекъсне, а на вас ви се иска още, още, ощеее! ОЩЕ!
6. Често Той увисва по някаква неизвестна и независеща от вас причина, при това – в най-неподходящия момент!
7. Когато разберете, че провайдерът Му не е единствен на света, вие пробвате с втори, после с трети... Разбирате, че Те са различни по сила, скорост и качество. И накрая – намирате Този, който напълно ви задоволява!
8. От Него можете да се възползвате в Университета, на работното място, дори – при добро желание – във влака или в самолета. Въпреки това, най-голямо все пак си остава удоволствието вкъщи късно през нощта.
9. От Него можеш да научиш много неща. С Него можеш да работиш. С Него можеш да си играеш и да си почиваш. За Него можеш да похарчиш луди пари, но можеш и да спечелиш – също толкова луди.
10. Сега, когато сте толкова привързани към Него и толкова зависими от Него, вие с носталгия си спомняте за времето, когато бяхте свободни. Но да се откажете от НЕГО – това не ви е по силите!

# 73
Кръчма някъде в Африка. Влиза сърбин и сяда на бара, а от джоба си вади
малко, зелено и ушато чудовище и го слага на бара. Идва барманът и пита:
- Какво ще обичате?
- Ами, за мен коняк, а за приятеля ми (сочи чудовището) - бира.
- Ама какво е това? - пита барманът.
- Вижте, аз водя научна експедиция до едно малко село и (обръща се към чудовището):
Перо, как се казваше селото, в което напсува шамана на майка?

# 74
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Психиатър към пациент:
- Значи, всяка нощ сънувате някакво кошмарно същество, което ви вика,
бие ви по главата с точилка. Разбира се, на сутринта като се събудите то е изчезнало?
- Проблемът е, че не е. На сутринта обикновено ми крещи:
- "Стига си хъркал, ами ставай да заведеш децата на училище".

Тъща към зет си:
- Защо всяка вечер, като разказваш приказка на детето, завършваш с думите:
"Ожениха се и живяха много щастливо, защото булката беше сираче" ?

Общи условия

Активация на акаунт