СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 4

• 28 031
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
Има ли някоя която да се следи в Щерев при Арабаджи?

# 601
  • София
Има ли някоя която да се следи в Щерев при Арабаджи?
Аз.

# 602
# 603
От скоро и аз се преместих при нея да се следя. Simple Smile Мила и внимателна е,обяснява подробно.

# 604
При нея ли мислите да раждате? Всички ли сте доволни?

# 605
И аз. От скоро съм при нея, преди бях при Тимева, но уви....
Мисля да раждаме при Арабаджи, но нещо се е запънала да раждам нормално, а аз искам секцио. Само това ме дразни, иначе е супер. Адмирации за това, че не се стремят да те сложат веднага под ножа, но аз си имам своите притеснения и не знам как ще се разбера с нея.

# 606
Момичета, на някоя от вас тече ли и от време на време кръв от носа?

# 607
Момичета, на някоя от вас тече ли и от време на време кръв от носа?

Да, доста често и то в големи количества при мен. Даже едната сутрин се събудих от усещането за мокро и стичащи се капки по лицето... Гледам да не се филмирам, защото знам, че е от хормоните.

# 608
Вие намерихте ли вече педиатри? Някоя да живее в центъра около Руски Паметник и да има препоръки в района?

# 609
  • Sliven, Bulgaria
момичета на последак ми зачестиха припадъците с кратка загуба на съзнание.Обеснявам го на лекарите обикалям и нищо.Днес дори когато съм била в безсъзнание съм повърнала,на някой случвало ли му се е до сега

# 610
момичета на последак ми зачестиха припадъците с кратка загуба на съзнание.Обеснявам го на лекарите обикалям и нищо.Днес дори когато съм била в безсъзнание съм повърнала,на някой случвало ли му се е до сега
Звучи ми страшничко! Никога не ми се е случвало.
Къде се следите?
Как Ви е кръвното налягане?
Не излизайте навън в тези жеги, а рано сутрин или привечер. Може и от това да е.
Може би трябва да смените доктора...

# 611
  • Sliven, Bulgaria
Аз обиколих доста лекари вече незнам.....Кръвното ми е 90 на 70,100 на 70 в този интервал с пулс над 90

# 612

Доста притеснително !!!! Направо - страшно !!! Някой обяснение не дава ли ?

# 613
  • Sliven, Bulgaria
Не никой няма кардиологичен проблем ,ендокринен АГ нищо не казва тъжна картинка

# 614
  • София
В горещината и аз се чувствам като че ли ще припадна и го отдавам на кръвното, въпреки че моите стойности също не са крайно ниски. И все пак, ако има и повръщане... да не е засегнат вестибуларния апарат по някакъв начин от бременността? Стойте повече вкъщи и с хора наоколо - звучи опасно! И, естествено, трябва някой лекар да обърне внимание. Дано все пак всичко е наред!

Общи условия

Активация на акаунт