СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 4

• 27 989
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, мами! Някоя от вас ще ходи ли на лекцията за бременни утре в the mall или в четвъртък в Токуда?

# 661
Здравейте, мами! Някоя от вас ще ходи ли на лекцията за бременни утре в the mall или в четвъртък в Токуда?

От колко часа са тези в Токуда? и .. регистрация необходима ли е?

# 662
Аз ще ходя на лекцията в Токуда.
Тя е от 13 до 15ч, без регистрация, вход свободен.

# 663
Момичета, в емаг има намаления на бебефони и всякакви бебешки неща.

# 664
Къде е по-точно лекцията в Токуда, и аз може да отида...

# 665
Къде е по-точно лекцията в Токуда, и аз може да отида...
На 9 етаж в Аулата

# 666
Мами, какво ще кажете за : ситни пъпчици по тялото, които сърбят и излизат по 1 ( всеедно комар те е хапал), изчезват на другия ден да кажем ... но сърбят много! Чудех дали не е от сладкото! Първо мислех, че е комар, после обаче, не! ... По лицето и главата нямам! ръце, крака, шия! .. намазах ги със спирт и ще ида в петък до ДЖ-то! от 2 седмици съм така

# 667
Мами, какво ще кажете за : ситни пъпчици по тялото, които сърбят и излизат по 1 ( всеедно комар те е хапал), изчезват на другия ден да кажем ... но сърбят много! Чудех дали не е от сладкото! Първо мислех, че е комар, после обаче, не! ... По лицето и главата нямам! ръце, крака, шия! .. намазах ги със спирт и ще ида в петък до ДЖ-то! от 2 седмици съм така
Може да е алергия, може да са хормони от бременността. И мен така ми ставаше, но мина. Къпя се с Bioderma atoderm олио - вълшебно!

# 668
  • София
А да не са от бълха?
По това време всякакви насекоми са голяма напаст, мен много ме е страх и от кърлежи.

# 669
Здравейте, мами! Simple Smile Искам да попитам, тъй като ми е първа бременност, дали е нормално вече 2 вечери да усещам бебчо да ме рита в слабините (27+5г.с.), наистина много ниско долу? От последния преглед знам, че е с главичката надолу и съм объркана.. А също така искам да споделя, че съм в УЖАСНА депресия от 1 седмица, в която непрекъснато плача, крещя, чувстам емоции като: отчаяние, тревога, несигурност, гняв, скучно ми е през цялото време и нищо и никого не ме развлича. Нямам хармония между тяло, душа и сърце. ММ е постоянно до мен, работи от вкъщи и ме подкрепя страшно много, наистина не ми липсва нищо, реално погледнато. По принцип съм свръхемоционален човек, но както сега не съм била по-зле никога. Дали съм единствената? Благодаря предварително за разбирането! 

# 670
И мен ме е налегнала една депресия. Мъжът ми вместо да ме успокоява и той е в депресия и въобще сме супер ...

Да ви питам имате ли информация в 45-дневния болничен дали ми въвеждат информация като адрес и номер на лична карта, защото новата ми ще е готова средата на август, а болничния ще ми го издадат края на юли? А в новата лична карта ше съм с нов адрес. Сега ме е яд, че го оставихме за последния момент и това, но ....

# 671
  • София
В болничните не се въвежда номер на лична карта, а адресът няма толкова голямо значение, не се притеснявай излишно. Всъщност ще запишат който адрес дадеш, ако искаш може да дадеш новия.
За болничния е по-важно местоработата и адресът на местоработата да са верни. Ако се налага, обикновено от НОИ получаваш обратна връзка чрез работодателя.

# 672
Здравейте, мами! Simple Smile Искам да попитам, тъй като ми е първа бременност, дали е нормално вече 2 вечери да усещам бебчо да ме рита в слабините (27+5г.с.), наистина много ниско долу? От последния преглед знам, че е с главичката надолу и съм объркана.. А също така искам да споделя, че съм в УЖАСНА депресия от 1 седмица, в която непрекъснато плача, крещя, чувстам емоции като: отчаяние, тревога, несигурност, гняв, скучно ми е през цялото време и нищо и никого не ме развлича. Нямам хармония между тяло, душа и сърце. ММ е постоянно до мен, работи от вкъщи и ме подкрепя страшно много, наистина не ми липсва нищо, реално погледнато. По принцип съм свръхемоционален човек, но както сега не съм била по-зле никога. Дали съм единствената? Благодаря предварително за разбирането! 
Аз постоянно го усещам бебо много ниско долу. Едва от няколко дни и малко над пъпа, а съм в 32 г.с. вече. Нямам представа защо така ниско рита. Иначе за депресията и аз съм същата. Както се смея и в следващия момент съм на ръба на нервна криза от няма и нищо ревове и чудо. Хормони няма как. А после не знам с още едно ревящо какво ще правим.  Вчера дори ревнах, защото едва си стоях на краката и почнах да си мисля, че и бебето като се роди пак няма да имам сили за нищо и няма да мога да го гледам. Луда работа просто.

# 673
Точно и аз това си мислих вчера 😄 напоследък се чувствам малко като парцал и започнах да си представям като дойде бебето, ако все още се чувствам така?? Какво ще правя..? Но повечето вече родили жени казват, че излезе ли бебето си друг човек- всичко ти минава 😁, та на това се надявам..
Иначе и аз много ниско го усещам бебо, рита ме и много високо под гърдите, но той и самият корем си ми е такъв, издут само отдолу, на някои им става като топка 😁 ние сме ниско-ниско

# 674
  • София
О и аз си ревя редовно. Понякога и от положителни емоции. Спокойно, ще ни мине. Simple Smile А ММ като ме гледа как ставам вече от леглото или се движа бавно-бавно, ме пита как ще изкарам още два месеца и половина. И аз започнах да се питам същото, сега съм като в 9-тия, пък не знам накрая как ще се движа.
Иначе след раждането наистина всичко минава. Особено след като ни изпишат от болницата Grinning
Дори след секцио, както в болницата едва се движех привита, вкъщи рязко спря да ме боли и започна едно тичане ...

Общи условия

Активация на акаунт