СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 4

• 28 124
  • 759
  •   1
Отговори
# 375
И аз се присъединявам към групата с ниския хемоглобин. Изписаха ми Ферофолгин, но гледам, че освен желязо, съдържа и фолиева киселина, Омега 3, витамин D, B6, B12, които аз пия отделно и се притеснявам да не прекаля. На вас какво ви изписаха?

# 376
Колко ви е нисък хемоглобина? Моят е 120. Не е паднал много сякаш, макар че пия Билкова кръв по 20 мл дневно. Явно дава добри резултати

# 377
На мен започна да ми се мотае главата и реших да пия желязо преди да сме пуснали изследванията. Докторката каза че няма да ми навреди. Пих 3 ампули и дойде прегледа, взехме кръв. Хемоглобина  ми е 97, но желязото и B12 в норма. Тя каза че заради 3те ампули е дало лъжлив резултат желязото. Сега дъвча желязо през ден, че от ампулите ми се гади. В таблетките за дъвчене има и фолиева киселина. Отделно си пия витамините

# 378
  • Sofia
Аз бях със 107 на последните изследвания. От тогава пия Сорбифер. Чак на 15-ти са ми следващите изследвания, да видим дали се е покачил. Правих си допълнително сама изследвания на желязото и наистина беше ниско, явно си е в него причината.
Иначе Сорбифера като цяло ми понася, но си мирише гнусничко и понякога усещам един метален много неприятен вкус от него.

# 379
Момичета, започвам.да вдигам температура.Пих една капсула биозин и до момента два парацетамакса. Моля, която от вас е боледувала, да даде съвет как е овладяла ситуацията?

# 380
  • Sofia
Няма овладяване за съжаление, само можеш да си облекчиш симптомите. Парацетамол за температурата и болките, лукчета за гърлото. Чай от лайка, много течности и дано да мине бързо!

# 381
Препоръчаха ми шуслерова сол №3. Казват, че е опасно да вдигаме температура и се притеснявам.

# 382
За температурата може да пиеш парацетамол. Дано мине скоро. Може някой летен вирус да си лепнала.

# 383
  • Sofia
Опасно е, ако се поддържа продължително време над 38.3 доколкото помня. И аз бях болна вече сто пъти, какви ли не настинки, грипове, ангина и тн имах, бебето си е съвсем добре. Така че не се притеснявай, всичко ще е ок!

# 384
Здравейте и от мен! Аз се разболях още в 1-вия месец от зимния грип. Температура имах няколко дни(стигала е над 39градуса). Пиех Парацетамол. Правех компреси с оцет и вода на гънките на тялото(коленни, пубисни,раменни). Температурата отмина, болестта ме повтори, потрети(около 2м се влачих). В крайна сметка всичко е наред. Разбира се ходих на УНГ след 3дни неразположение.Той ми предписа една торба билкови лекарства плюс капки за нос кортикостероидни мисля. Simple Smile Не се притеснявай, всичко ще мине. Пък и ние сме вече към края. Simple Smile

# 385
Момичета, започвам.да вдигам температура.Пих една капсула биозин и до момента два парацетамакса. Моля, която от вас е боледувала, да даде съвет как е овладяла ситуацията?

Биозин мама - той е за бременни, пий си го него. За температурата парацетамол знам, че може. Чайове с мед и лимон.  За гърлото може Тонзилотрен и сироп Фитолор с лайка. За нос много ми помогна спрей  Куикс с морска сол или Назо Либеро - пак с морска сол. Но всичко това ми го предписа лекар. Ако се влошиш по-добре отиди при джи пи-то.

# 386

Биозин мама - той е за бременни, пий си го него. За температурата парацетамол знам, че може. Чайове с мед и лимон.  За гърлото може Тонзилотрен и сироп Фитолор с лайка. За нос много ми помогна спрей  Куикс с морска сол или Назо Либеро - пак с морска сол. Но всичко това ми го предписа лекар. Ако се влошиш по-добре отиди при джи пи-то.

Здравейте,
от 7г.с моето АГ ми изписа Огестан, Биозин мама и Диаспорал 400. Пия ги до ден днешен и не знам дали е от Биозин мама, но не съм боледувала и дори не съм имала и симптоми на грип дори (да чукна на дърво).
Пазете се- още малко остана :*

# 387
Много ви благодаря и силно ви прегръщам.

# 388
Здравейте и от мен! Най-накрая реших да се включа в тази тема. Миналия четвъртък бяхме на преглед, нашата госпожица вече е 1436 грама в 29+2, седалищно разположена за сега. Чудя се обаче дали само аз не спирам да си внушавам, че ми изтичат околоплодни води. Имам непрекъснато воднисто течение, снощи чак до спешното стигнах, но всичко беше наред. Казаха ми, че имам засилено вагинално течение, но за щастие не са води.
За температура препоръчвам копреси с оцет и накисване на краката, аз така преборих наскоро 38.7.

# 389
Мами.... в 31г.с. как сте с дишането?
Имам чувството, че ще умра от липса на кислород и от сърцебиене?

Общи условия

Активация на акаунт