СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 4

• 28 118
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
103/68 или 108/70, или 100/63......
пулсът ми е неприятно висок - между 85 и 95 /а преди беше 65/

# 406
  • София
Колко от бебетата вече са обърнати с главата надолу? Моето не е а съм в 28-ма гестационна седмица.

# 407
Моето дълго време не беше. После застана надолу мин седмица, а тази пак се обърна седалищно. Ама дано се намести де

# 408
Моето е седалищно, но докторката каза, че плацентата ми е почти превиа и едва ли ще се обърне. А в началото ми беше висока...

# 409
Аз съм в 30г.с. и моето си е напречно.

# 410
  • Sliven, Bulgaria
момичета относно ниския фемоглобин какви мерки взимат вашите АГ.Моят е 97 но пък желязото ми е ок.Днес отидох на случайна консултация при друго АГ и иска да ме вкарва в болница за кръвоприливане и ми наприкязва един куп неща

# 411
Моето е с главичката надолу от началото до сега всеки път, в 27г.с. съм.

# 412
  • Sofia
момичета относно ниския фемоглобин какви мерки взимат вашите АГ.Моят е 97 но пък желязото ми е ок.Днес отидох на случайна консултация при друго АГ и иска да ме вкарва в болница за кръвоприливане и ми наприкязва един куп неща

Пиеш ли желязо? Ако да, това може да повлияе на изследването.

# 413
Моето бебче е с главичката надолу от 4 месец. И ритниците все ги усещам над пъпа, така че си мисля, че не е сменило позата.
Ще разбера на 09.07, тогава съм на преглед.
Сега съм в 29г.с.+1ден

# 414
Аз днес бях на преглед и бебчо се е обърнал с главата на долу 30 г.с. съм. До скоро не беше, чак се учудих.
За хемоглобина и желязото пиех Сорбифер и билкова кръв, но не се вдигна особено. Изписаха ми ампули Тотема и сега е добре.

# 415
103/68 или 108/70, или 100/63......
пулсът ми е неприятно висок - между 85 и 95 /а преди беше 65/
И аз съм с нормално кръвно и висок за мен пулс. Да, доста неприятно е.

# 416
Здравейте, момичета!
Днес мъжът ми ме сюрпризира, че хъркам.
Има ли друга като мен? В 29г.с.+2дни съм
Носът ми е почти постоянно запушен, отдавам го на това или бебето нещо ме притиска. И аз не знам. 😪

# 417
Здравейте,
все още нищо не сме пазарували за бебо, но вече събирам мнения за дрешки. Като цяло за родени през началото на  септември, първоначално съм се ориентирала за бодита (ромпъри) с къс ръкав, с дълго ръкавче,  Обаче се чудя много за такъв тип пижама дали ще ми трябва, и на крачетата отдолу да слагам ли тънка пижамка (долнище) или да са му голички? ---> https://www.aliexpress.com/item/32855360683.html?spm=a2g0o.detai … 8572-6aa2edff226c
Извинете ме , ама ми е първо детенце Relaxed

# 418
  • Sofia
Здравейте, момичета!
Днес мъжът ми ме сюрпризира, че хъркам.
Има ли друга като мен? В 29г.с.+2дни съм
Носът ми е почти постоянно запушен, отдавам го на това или бебето нещо ме притиска. И аз не знам. 😪

Да, и на мен ми е казвал, че хъркам, но аз си представях, че по съвсем малко тихичко и елегантно похърквам. Хаха, да, ама не. Днес се оплака измъчено, че цяла нощ яката съм хъркала 😂 Помолих го да ме запише следващия път, че все още не вярвам. Нямам запушен нос и спя много добре напоследък.

Здравейте,
все още нищо не сме пазарували за бебо, но вече събирам мнения за дрешки. Като цяло за родени през началото на  септември, първоначално съм се ориентирала за бодита (ромпъри) с къс ръкав, с дълго ръкавче,  Обаче се чудя много за такъв тип пижама дали ще ми трябва, и на крачетата отдолу да слагам ли тънка пижамка (долнище) или да са му голички? ---> https://www.aliexpress.com/item/32855360683.html?spm=a2g0o.detai … 8572-6aa2edff226c
Извинете ме , ама ми е първо детенце Relaxed

Много е сладичко това 😍 Според мен е добра покупка, макар че и аз няма  опит. Също съм се насочила към гащеризончета и бодита. Взех и тези, много ги хвалят по американските форуми:
https://www.amazon.co.uk/Swaddle-Blanket-Swaddlers-Adjustable-Br … A6B8B07C8DFZK958G

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 08:25 от AnMary

# 419
Аз нямаше да бързам с покупките, но се радвам, че започнах от предния месец, защото в тази жега изобщо не мога да издържам навън. Също не знам какво ще е времето септември и с какво се облича едно бебе, но това което взех е: бодита с къс и дълъг ръкав, гащеризончета, ританки, камизолки и разбира се тънки пеленки. Тъй като съм от Русе и тук доста шият, та заложих на българско и памучно. Миналата седмица си поръчахме и леглото да дойде август и ни остана май само количката.

Общи условия

Активация на акаунт