СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 4

• 28 113
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
И при мен се появи доста, но и аз задържам страшно много вода.
Съншайн, не е от нередовно мазане. Simple Smile От началото на 3ти месец се мажа всеки Божи ден, но и това не помага.

# 466
Аз се мажа от деня, в който разбрах, че съм бременна. Не мисля, че е от немазане този целулит.
Наистина си е задържане на вода.
Просто ми е неприятно и искам да знам дали има други като мен. Иначе питах АГ и каза, че целулитът ще изчезне след като родя.

# 467
Същата работа и при мен - не мога да си позная бедрата, а и като цяло изглеждам много подпухнала. Вървя тежко и бавно като министър-председател, търкалям се като мечка на дивана и се чудя какво ще е положението след 1-2 месеца, ако сега се чувствам така Grinning

# 468
И аз забелязах много целулит по бедрата и дупето, но пък иначе не се подувам за сега. Само дано изчезне след като родим Flushed

# 469
Да ви питам, ще мога ли да си почистя зъбния камък в 8ми, 9ти месец? От тези добавки -  желязо, билкова кръв и т.н ми потъмняха зъбите, а като се роди бебо не знам колко ще имам време.

# 470
Да ви питам, ще мога ли да си почистя зъбния камък в 8ми, 9ти месец? От тези добавки -  желязо, билкова кръв и т.н ми потъмняха зъбите, а като се роди бебо не знам колко ще имам време.

Ами аз предния път ходих в 8мия месец, нищо ми нямаше:)

# 471
И мен ме тормози целулит. Мислех, че е защото спрях съвсем спорта, много добре ми действаше на кожата. Ако е заради задържане на вода ми се струва най-добрия вариант, най-бързо ще изчезне след като родим. Simple Smile

А и със стрии си имам проблеми - появиха се на места, на които пропускам да се мажа, от зад на кръста. Sad адски неудобно ми е там, гадно, но факт,  онзи ден чак забелязах, огромни и дълбоки. Да си знаете да се мажете навсякъде.

# 472
Добро Утро сладури. Пия кафе с мнооого мляко и чета тия целулитни тревоги. При мен също си има, но някак съм наясно, че после ще споделяме как да го преборим. Относно стриите съм привикнала с моите от баткото, с който качих 48кг и имам навсякъде. Оказва се, че и тогава съм имала вероятно хормонално разбутване, но не пиех лекарсва, а само лежахме пак и така... още един човек качих отгоре и естествено се нацепих. Сега знаете пак лежа, но този път съм освен с лекарство за задържане и с хормони за щитовидната жлеза, но най—вече с живо и здраво, растящо бебче в коремчо 🙏❤ Мажа се с кокосово масло все пак. Баткото много обича стриите ми, колкото и странно дана звучи, защото винаги когато се оплаквах, че се срамувам, той ме прегръща и казва, че това е спомен от него и не иска да ги махам. Мило и детско, това много ми помогна да не ми пука. Никоя от нас не иска да.качва, да се нацепва, нооо понякога мисия мама изисква да преглътнем егото си, просто защото е въпрос на организъм.
Хубав ден и честит празник на всички! Бъдете благословени 🙏❤

# 473
Целулита е нормален по време на бременност, не се шашкайте, хранете се нормално и не се тормозете Simple Smile
Аз стрии вече имам по гърдите - единствено там не се мажех. Мислех си, че малко са порастнали и няма шанс да се появят точно там... 😂 е сега вече ги мажа, но след дъжд качулка се получи!

# 474
Аз също съм с кафето с мляко и чета списания. И аз се мажа само с кокосова масло, но много не мисля да се впечатлявам от стрии и килограми. Единственото, което искам е да издържим с бебчо поне още 5-6 седмици заедно. Толкова е чакан и през какви ли не тревоги минават тези месеци, че само се моля да се роди жив и здрав. Нищо друго не ме интересува. После ще отслабнем и ще бъдем най-красивите мами. Simple Smile Хубав ден от мен.

# 475
Аз също съм с кафето с мляко и чета списания. И аз се мажа само с кокосова масло, но много не мисля да се впечатлявам от стрии и килограми. Единственото, което искам е да издържим с бебчо поне още 5-6 седмици заедно. Толкова е чакан и през какви ли не тревоги минават тези месеци, че само се моля да се роди жив и здрав. Нищо друго не ме интересува. После ще отслабнем и ще бъдем най-красивите мами. Simple Smile Хубав ден от мен.
Стискам палци 🙏 Аз съм в 29+3, надяваме се с доктора поне до края на Август да устискам.

# 476
Относно стриите за сега нямам, но съм 30-та седмица, а доколкото чета в повечето случаи се появяват на самия финал, а някой път и след него. В тоя ред на мисли не знам колко е ефективно това с което мажа, но мога да кажа с кое си чувствам кожата най-добре и хидратирана. Около 6ти месец страшно ми се беше опънала  и станала супер чувствителна въпреки че се мажех редовно, сърбеше ме корема и имах усещането че ще се нацепи всеки момент. Взех си душ олио Биодерма Атодерм, след това вечер мажа с олио за стрии на Елансил, а сутрин понеже попива по-бързо с крема за стрии на Елансил. С тази комбинация си усещам много мекичка кожата и без да ми създава дискомфорт. От тук на сетне каквото сабя покаже, стрии, целулит ... важното е накрая да има здрави и щастливи бебоци, другото ще го преживеем 😁

# 477
Момичета, а да ви питам как се справяте с епилацията на интимната зона. Аз вече не смея да ходя на кола маска, а за бръснач - никаква видимост хаха. Мислех си за някакъв вид депилатоар крем.

# 478
Лично аз с помощта на огледалце и чрез напипване. Така успявам. 😁😁😁
Засега се справям отлично.

# 479
Момичета, а да ви питам как се справяте с епилацията на интимната зона. Аз вече не смея да ходя на кола маска, а за бръснач - никаква видимост хаха. Мислех си за някакъв вид депилатоар крем.
Аз бях на кола маска преди седмици и съм много доволна. Преди това се измъчих с тази самобръсначка.. особено, след като 6 години бях ходила само на кола маска за интимната зона.

Общи условия

Активация на акаунт