СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 4

• 28 124
  • 759
  •   1
Отговори
# 450
За който търси рокли за бременни - в SoonMama има промоция втора рокля - 25%, не знам до кога честно казано.
Иначе нашият господин го измериха 1020гр в 27ма седмица.
Количка купихме и легълце на Чико с падаща стена за прикрепване към родителското легло.
И още 36476 неща съм харесала от амазон, като дрешки, аксесоари, слингове, но три заплати няма да ми стигнат. Simple Smile Апетитът идва с яденето.

# 451

Здравейте, момичета!
Днес мъжът ми ме сюрпризира, че хъркам.
Има ли друга като мен? В 29г.с.+2дни съм
Носът ми е почти постоянно запушен, отдавам го на това или бебето нещо ме притиска. И аз не знам. 😪

Да, и на мен ми е казвал, че хъркам, но аз си представях, че по съвсем малко тихичко и елегантно похърквам. Хаха, да, ама не. Днес се оплака измъчено, че цяла нощ яката съм хъркала 😂 Помолих го да ме запише следващия път, че все още не вярвам. Нямам запушен нос и спя много добре напоследък.

Хаха 😂 Моят мъж дори ме изгони една вечер да спя при майка ми, за да се наспи за работа! Поне не съм единствената а мислех че съм 😁👌

# 452
Аз в Понеделник бях на преглед, измериха госпожицата 1450гр, като казаха, че върви седмица напред, тогава бях 28+2 .. От предишния преглед бяха минали 2-3 седмици, тогава си отговаряше на седмицата, питах на какво се дължи това “избързване”, но лекарката каза, че най-вероятно не съм била стриктна с диетата и съм хапвала повечко черешки ( в кръга на шегата.. ама си е истина)Blush

# 453
  • София
В 28 г.с. точно (28 г.с. + 0 дни) ходих на преглед и девойката ми беше 1200 гр. - няколко дни напред спрямо  седмицата, но аз съм с гестационен диабет, така че не е изненада, че малко избързва.

# 454
Добро утро! Сега да попитам, на погача за 40 дни на бебе, освен сладко и монети може ли да подарим и друг подарък за бебчо? Защото като казвам на някои хора за намеренията си, ме гледат като гръмнат заек, все едно кой знае какво съм искала толкова да направя.. не съм чувала и тук да има суеверия и глупости, но все пак не знам, да не взема да обидя майката... вие знаете ли нещо подобно?

# 455
Здравейте и от мен, аз още ходя на работа и не се включвам, но чета активно. За дрешките - още нищо не съм купила, освен три пижамки с дълго ръкавче, все си мисля, че Септември няма да е свръх горещо. Останалото през Юли ще поръчам от Асда. За кошарката - имах такава със шкафчета и не ползвах много с баткото, затова сега няма да инвестирам много. За килограмите - много са ми за моите 158 см. И аз съм с ниско кръвно и учестен пулс, но докторът не каза, че е притеснително. Иначе съм на преглед на 1 юли, на предният бебо беше по- голям, но захарта ми е добре, така че спрях да се притеснявам. И аз хъркам Simple Smile даже се чух. И да ви питам - имате ли стягания, аз пия магнезийй и но шпа и има подобрение, но се бях шашнала преди седмица

# 456
Здравейте и от мен, аз още ходя на работа и не се включвам, но чета активно. За дрешките - още нищо не съм купила, освен три пижамки с дълго ръкавче, все си мисля, че Септември няма да е свръх горещо. Останалото през Юли ще поръчам от Асда. За кошарката - имах такава със шкафчета и не ползвах много с баткото, затова сега няма да инвестирам много. За килограмите - много са ми за моите 158 см. И аз съм с ниско кръвно и учестен пулс, но докторът не каза, че е притеснително. Иначе съм на преглед на 1 юли, на предният бебо беше по- голям, но захарта ми е добре, така че спрях да се притеснявам. И аз хъркам Simple Smile даже се чух. И да ви питам - имате ли стягания, аз пия магнезийй и но шпа и има подобрение, но се бях шашнала преди седмица
Здравей! Аз също имам контракции и то по 6-7 през 1-2 минути, което си е доста.. вчера бях на преглед, споделих с доктора и той каза, че просто мога да увелича Биолектрата на 2 на ден докато се пооправят нещата, после пак по 1. 😊

# 457
Благодаря ви момичета за бързите отговори. Поуспокоих се малко. Ще го направя изследването да ми е мирна главата, пък да видим. Досега захарта винаги ми е била ОК, не съм качила килограми, даже и сладко не ям, но пък доста си похапвам тесто...
Аз нищо не съм купила, сега гледам количките, че ми е най-сложно там. Препоръчаха ми Рекаро, но са ужасно скъпи. Аз харесах една на Кика бо, среден клас, не е кой знае какво, но пък е лека и май тя ще е нашата количка.
За дрешки- нищо още, а такива красоти има... Мисля да мина поне 36-та, че имам горчив опит от първата ми бременност.
И на мен ми се стяга коремът, преди беше доста често, но вдигнах дозата Диаспорал и сега е по- добре, но пък през нощта се събудих от адско схващане на крака, чак ми се ревеше.
А да ви питам, вие подувате ли се от жегите? На мен ръцете ми стават като кюфтета, понякога не мога и пръстите са си свия.

# 458
Момичета, как се пускаше обикновена урина - първа струя без тоалет или първо да пиша навън и после в чашката?

# 459
Зависи колко урина имаш Grinning По принцип е добре да се даде средна порция - демек първо пишкаш малко навън и после пълниш чашката, но аз обикновено нямам материал за разхищение и давам всичко от началото Grinning

И аз много се подувам в жегите, пръстените не ми стават от 1-2 седмици, едвам си свивам пръстите...

По повод хъркането, една сутрин се събудих и ММ ме гледаше изтормозено, каза че цяла вечер не е мигнал, защото съм била като дъскорезница Grinning Grinning Grinning За щастие е било само една вечер, но до сега определено не ми се беше случвало. Simple Smile

# 460
  • София
Добро утро! Сега да попитам, на погача за 40 дни на бебе, освен сладко и монети може ли да подарим и друг подарък за бебчо? Защото като казвам на някои хора за намеренията си, ме гледат като гръмнат заек, все едно кой знае какво съм искала толкова да направя.. не съм чувала и тук да има суеверия и глупости, но все пак не знам, да не взема да обидя майката... вие знаете ли нещо подобно?

Здравей. Разбира се, че може. Аз винаги съм подарявала подарък, освен сладкото и монетите. На моите деца на погачите също са подарявали подаръци. Аз също освен монети съм слагала и банкнота. Дори не знам дали има някакво суеверие, но и да има, изобщо не трябва да го мислим и да се натоварваме с такива неща, важното е да правим всичко от сърце.
И аз в неделя съм на погача на бебе - на най-добрата ми приятелка. Подаръкът вече е готов и само чака да дойде денят Simple Smile

# 461
katya_pk благодаря ти! Наистина е така, важното е да е от сърце! 😊

# 462
Здравейте момичета аз се връщам от преглед, девойката вече е 1300 гр. в 30+5 г.с. съм, но тя от самото начало е със седмица назад. Всичко е наред, док каза, че е застанала перфектно за нормално раждане и ми изписа обаче някакви неща, че хемоглобина ми е на границата. Нямам търпение вече да се срещнем с бебка Heart Exl

# 463
Здравейте, мами!
Как сте с целулита? Имате ли много?
На мен, за съжаление, ми се появи по бедрата, по дупето. Ужасно е. Задържам ужасно много вода и това не ми харесва.
Приемам достатъчно количество, даже мисля, че е и в повече. Има дни, в които изпивам по 4-5литра, иначе нормалното количество, което пия е между 2,5-3л на ден.

# 464
И аз имам доста целулит на същите места. Доста неприятно, но и с мазането не съм никак постоянна.

Общи условия

Активация на акаунт