Слънце весело навън пече, ЮНСКОТО ни бебче бързичко расте

• 11 593
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте мами,
ние се позагубихме но сме си добре само дето много акаме щото се храним с Фризовом заради повръщането, та по този повод исках да ви питам какви памперси използвате на мен Памперс ми изпускат страхотно през краката, Хъджис ми идват скъпи и пак пропуската а от Дайперс ни се изрина дупето, сега ще ползвамЛиберо та дда видим

# 241
  • Бургас
Здравейте и от нас Йоанна
Ние ту слушаме и акаме нормално ту ревем и не6тем да пълним пампа, но въпреки всичко положението не е чак толкова отчайващо.
А за памперсите аз ползвам на Либеро и съм много доволна досега само веднъж ми е пропуснал и то защото аз не го бях сложила както трябва.

Ние вече воеим Йоанна по гости даже вчера бяхме и извън града.
Момичета искам да ви питам слагате ли бебчовците да спят на възглавнички?

Засега това е от нас цунки по томбаците

# 242
Здравейте!
Завиждам благородно на всички мами на които бебите им спинкат повече от 5 часа. Ние не го правим номера. Спи най - много по 5 часа и тва е рекорд. Иначе папка на 3 часа. По около 5-6 часа през деня е будна и си играе я с мен ... я  с таткото .... я на люлката се люлее. Понякога ми киселее без причина и ме хвърля в джаза, но не е нищо особено за сега и намирам цаката с люлката или с топлото мече на корема и спира да църка.
Вечер заспива или в 8 или в 9, но след 3 - 4 или 5 часа се е събудила за папу.Акането го нормализирах с овесена вода и със сок от круши. Сега си ходи минимум по веднъж на ден , а през последните 24 часа 3 пъти е ходила.

Това е от нас.... чао за сега

# 243
  • на брега на Дунав
Благодаря на всички мамчета, които се включиха в импровозираната ми анкетка, ако има някой друг който иска да се включи ще съм ви много благодарна. Пък си мисля, че и за другите мамчета ще е любопитно как е при останалите.
Здравейте!
Завиждам благородно на всички мами на които бебите им спинкат повече от 5 часа. Ние не го правим номера. Спи най - много по 5 часа и тва е рекорд....
valkiria и ние сме така а нощното спане, не си сама. Аз пък открих, че доста хранения май правим през денонощие (общо 7  Embarassed)и май ще трябва да опитам да ги разредя. Сами се храни на 3 часа но последното му ядене е към 11 часа. После заспива и така до около 04:30, когато започва едно яко напъване и пръцкане от което се събуждам. След около 30 минути вече започва да преревава и тогава го храня. Иначе акането и ние от тази сутрин сме добре. Това нещо овесената вода чудеса правило.
Моята принцеса Емануила днес има рожден ден, искам да ви почерпя виртуално  с парченце от тортата  party023. По-късно може да пусна и някой снимчица за желаещите да ни видят колко големи сме станали. Лек ден на всички.

# 244
  • на брега на Дунав
...Момичета искам да ви питам слагате ли бебчовците да спят на възглавнички? ...
Ние спим на възглавница, но много ниска. По някое време вечер обаче, като почне да се върти да пръцка и сме се изхлузили от възглавката. истината е, че възглавницат я ползвам само защото бебчо връща по малко от храната понякога и ми се ще да е на лека височинка главичката.

... Относно памперсите и аз де се включа. Ние ползваме на памперс и съм доволна поне за сега. После може да ги сменяме. Вече наистина приключвам, че трябва да се приготвям за празника на Еми.

# 245
  • Ямбол
Здравейте!
Честит рожден ден, Зори!Да си жива и здрава и много щастлива!
Днес станахме на 1 месец.Как бързо минава времето!

# 246
Здравейте!
  bouquetЧестит рожден ден, Зори!Да си жива и здрава и много щастлива!  bouquet newsm67И на Емануила на Корнелия-честит празник-много да радва мама и тати и да помага за братче Сами! newsm67
Ние се прибрахме преди малко от вилата/имаше и събор,та два дни се уморихме от седене на маса..че то и това си е тежко../Ивчо,се ошашави от толкова маймуни ...ама се държа мъжки...за което мога само да го похваля пред наборите.
За нашия режим-ние незнам колко пъти ядем на ден,но тая седмица са не по-малко от 7-8,защото май пак сме в бум на растежа.Лягаме си късно/към11-12ч/,тогава се и къпем с тати,а с мама към 10 сутринта...През нощта яде веднъж към 5-6 и после спим до 9-10ч.Всичките часове обаче са приблизителни,щото аз часовник не гледам...пък и нали бебчо е спокоен и спинка.Вече почнахме и дъста да будуваме/по два-три часа,няколко пъти дневно/,но щом си мълчи и се смее-може и повече да стои буден...
Валкирия,наистина си е за похвала майка ти...дано да ти помага все така...Аз също само мога да я хваля моята-така хубаво ми гледа Сами/освен стандартните грижи го е научила и на 4ри приказки-много сладко ги рецитира/... а тия дни и мен доста ме поглези...
Зимафлуор и нашата педка предписва,но аз не го давм-първо съм чела,че флуора не е препоръчителен за децата,а и второ-те зъбите са се оформили оше през бременността,вече каквото е станало,станало е...
Абе,за овесената вода-и аз знам,че помага,но съдържа глутен и не се дава на деца под 6месеца!!!Наблягайте на крушите и сливите във вашата храна...
Дидка,рецептата за отслабване в моя случай е...проклетия-така казва мъж ми...но май си е генетично-и майка ми/навремето/ и сестра ми са така..
Сега ви оставям да почивате и отивам да качвам снимки,че вече си имаме фотоапарат/не мога да не се изфукам/
Чао и love001 целувки на всички ви

# 247
  • София
Честит празник, korneliia_h! Да ти е жива и здрава принцесата! Да е весела и да те радва!   bouquet

За памперсите - досега съм ползвала Памперс, Хъджис и Либеро. Най-доволна съм от Хъджис, но те наистина са малко по-скъпи. Напоследък купуваме Леберо. Бебка се чувства добре от тях. Иначе и от трите вида се е случвало да пропускат - но то е когато бебка ака толкова обилно, че памперса не може да го побере  Embarassed.

Под главичката на Ени слагам само сгъната пелена и то, защото обикновено връща по малко мляко или вода.

Лека и спокойна вечер момичета!  newsm46

# 248
bdbaloniЧестит рожден ден на малката Емануила! Да е жива и здрава и много да радва мама! baloni newsm51

# 249
Привет Simple Smile!
Да се отчета и аз за анкетата - моето бебе яде когато реши.Явно сега и тя е в някакъв бум, защото ядена всеки 2 часа, максимум 2,30мин...., което за нея не е много нормално. Вечер различно - понякога ме глези и спи по 4-5 часа, може и повече, но аз я събуждам, че ме предупредиха под два месеца бебето не трябвало да се остава без течности повече от 5-6 часа, за да не дехидратира. КОлко е истина не знам, но засега така я караме. Напоследък обаче обърнахме нощното с дневното спане....и се надявам скоро да се коригира...че Crazy #Crazy!
За памперсите сам пробвала всички които са тук на пазара и всички са ми пропускали в определен момент, но наи-доволна засега съм от Памперс, т.е. те най-малко пъти са ми пропускали....което нищо не значи Thinking

# 250
  • Варна
Здравейте мамчета и от мен.Най-накрая се прибрахме живички и здравички и намерих сили да вляза да се отчета.Много имам за разказване и ще го направя някой път като имам малко повечко свободно време.Тези няколко дни откакто се роди моето съкровище бяха кошмарни за мен и се надявам никога да не ги изживявате и вие.Да са ви здравички дечицата и да им се радвате от сърце.Сега гледам да полегна,че моя мрънчо снощи се киселеше.Май го хващат колики.Целувки   bouquet
Качила съм снимки на Павката в албумчето.

# 251
Това е дъщеря ми.Тя се роди на 1юни(денят на детето).Тя е нашата гордост.Ако има и други юнски бебчета пишете ни.Много ще се радваме да ви отговорим.

# 252
  • Велико Търново
Здрасти!Има цяла отчетна тема за юнски бебета,ние цяла бременност изкарахме заедно!
  Добре си ни дошла,но пиши в темата!

# 253
Здравейте мацки!

Днес бяхме на ортопед при доктор Драганов във Военна болница. Бебата е супер добре baby_neutral всичко й е както си трябва. Доктора страшен пич ... много наставления и препоръки ми даде как да и правя масажче как да я раздвижвам и какво ли не за да са й в кондиция мускулите и т.н. После бебата спацял следобед на шарена сянка и ей сега се напапка и спинка в люлката.
Искам да попитам мамите на които бебчетата вече правят два месеца за ваксината ДТК. Коя ваксина направихте? Тази , която е безплатна от здравната каса или вие си купихте някоя друга?
Аз мисля да купя Пентаксим, защото е и за полиомелит и менингит.

Поздрави и целувки от нас двечките  bouquet

# 254
Здравейте и от нас,общо взето няма нищо ново при нас,папкаме имаме си колики,обаче от два дена акото й едно жълтозелено,незнам дали не  е  от чайовете които й давам.Денит аз съм доволна от памперсите на либеро,моята принцеса пък се подсече от тези на памперс и едвам я оправих,стана три седмици не може да й заздравее кожата.

Общи условия

Активация на акаунт