Слънце весело навън пече, ЮНСКОТО ни бебче бързичко расте

• 11 585
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
  • София
valkiria, и аз трябва да заведа моята принцеса на ортопед, та да те питам как да си запиша час при д-р Драганов? На мобилния ли да го търся или има и друг телефон?

Kriss77, дано лошото е останало назад и сега всичко да си дойде по местата. Бъдете здрави и усмихнати!   bouquet

# 256
  • Бургас
Здравейте и от нас
Пиша на бързо за да се похваля,че моята принцеса днес става на 1 месец и по този повод такъв рев му дръпна цял ден, че нямам думи.
Черпя ви виртуално кой с каквото иска може и уиски с цигарака.

Това е от нас целувки и да ви слушат бебчовците

# 257
Ива78на нас за аките ни казаха,че стават жълто-зелени от коликите.Такаче,несе притеснявай.

# 258
EliaЧестит ви първи месец.Бъдете живи и здрави. newsm07

# 259
  • Вече с постоянно местожителство на село...
 Ние вече си записахме час за д-р Драганов за петък.И при нас изпускат памперсите явно е от неправилното поставяне newsm78.Искам да попитам минахте ли вече на по-големия размер памперси от 6 до 9кг???

# 260
Искам да попитам мамите на които бебчетата вече правят два месеца за ваксината ДТК. Коя ваксина направихте? Тази , която е безплатна от здравната каса или вие си купихте някоя друга?
Аз мисля да купя Пентаксим, защото е и за полиомелит и менингит.
И аз искам да питам за тази ваксина Пентаксим. Препоръчаха ни я, а педито нищо не каза освен че се биела на третия месец newsm78.
На нас ни предстои още първата, но все пак... А пентаксима на три пъти ли се бие и по около 60 лв всяка ли е?
И накратко за нас:
Ползваме и Памперс и Либеро. И двата вида ми пропускат понякога, не знам дали е от неправилно поставяне или от много акане Embarassed
Бебо по случай 1 месец и на нас ни дръпна як рев цял ден и днес продължава  Shocked
Все по-малко спи и повече реве. Спокоен изобщо не стои.
От нощес пак бях с две запушени гърди и як рев му дръпнах и аз, защото цял ден не мога да се отпуша, а така ме боли че дори не мога да го взема на ръце да се оригне, а днес си тръгва помоща при нас и от утре съм сама ooooh!.
На всичкото отгоре ме боли и зъб, спря ни водата и ни се счупи количката  #Crazy
Тройно критичен ден, не знам как ще се оправяме.
А да, и съм загубила гаранционната карта на количката за капак. ooooh!

# 261
Ние вече си записахме час за д-р Драганов за петък.И при нас изпускат памперсите явно е от неправилното поставяне newsm78.Искам да попитам минахте ли вече на по-големия размер памперси от 6 до 9кг???
Аз още миналата седмица взех от 4 до 9 на Памперс. Пробвах поне 5 вида и от един ни обрина, но не разбрах от кой Crazy. Сега ще ги карам един по един за по една седмица. Да ви кажа честно не откривам кой знае каква разлика между много скъпите и по-евтините. Не знам вие как сте.
Лека вечер от мен и бебчо.

# 262
Здравейте майчета. Ние с Марти отдавна не сме писали, но пък само за ден успях да ви изчета  Simple Smile Нямам време да пиша редовно тъй като през деня сме на разходки, а пък вечер татито засяда пред РС-то и няма как  Sad иначе и ние сме с обичайните бебешки проблеми  Simple Smile колики,повръщане,рев и т.н.-направо да полудееш,но когато бебо ми се усмихне... Heart Eyes всичко ти минава  Grinning ние ползваме памперси на молфикс и съм доволна засега,а и не са много скъпи. Иначе днес Мартин направо ме побърка-цял ден рев и нито 1 минута сън.Накрая се обадих на майка и тя като дойде(от другия край на града) той заспа  Laughing Сигурно съм му омръзнала, тъй като по цял ден се гледаме двамата сами,ама няма как  Peace 
искам да ви питам за сокчетата-доки каза (още на 20-я ден) да купя плодово пюре на Ганчев,да го разредя 1 към 1 с водичка и да давам по 1 лъжичка на ден на бебо. Аз обаче не съм му давала-все си мисля че му е рано,а и сме само на кърма  newsm78 ох не знам вече бабите направо ще ме побъркат че не давам на детето сокчета.Направо ми писна всеки път да се разправяме  #Cussing out Та на мен това ми е проблема сега   Thinking ама хайде стига съм се оплаквала че станах досадна  Embarassed а на вас направо ви завиждам за пловдивската агитка, благородно де  Joy както вийдам май няма мами от Русе  Sad  Ох спирам вече, хайде чао от нас

# 263
  • София
Tin4eto-mama, това за коликите и цвета на акото не ми се вярва да е така. Ени няма колики (да чукна на дърво!), а от време на време акото и е жълто-зелено.

# 264
Привет от Пловдивската Агитка/или поне  от двама нейни членове/.
Честит празник на всички които днес стават на един месец./или на повече/
Тук е адска жега-ама наистина е страшно топло и тъкмо тия дни ни се оправиха пъпките/като бяхме на хладно на Балкана/, и сега май пак ще се изринем.Иначе и коричките ни вече се поразкараха-но те май изчезнаха ,като не слагахме два дни шампоан или сапун на косата.Може и да си внушавам,но е факт-а и освен това го мазах с крема за дупе,може и той да е помогнал.
За пампите-аз отдавна съм на по-големите,щото ние освен,че сме едрички,но и много акаме...А и честно казано не подбираме марки-то все в коша отива,но само от опит да ви кажа,че има доста евтинки пампи дето не изпускат,но няма да им правя реклама,само ще ви кажа че Памперс съм ги отказала още когато Сами беше съвсем малък поради пропуските...
adella , аман от тия доктори,каквото са учили преди 30години,това разправят,а че детето ти ще си докара по-сериозни колики...това не го мислят...а на бабите,опитай се да им обясниш,че ти най-добре знаеш какво е добро за детето ти.
emsy,правилно си разбрала-ваксината се слага три поредни месеца и още веднъж до навършване на две години.А с тези запушвания...мога само да ти пожелая да минават бързо,че направо не те мисля...Стискам палци бързо да е оправиш.
След малко ще кача снимки в албума,но сега мъж ми ми виси над главата и ме чака да стана...така,че чао.

# 265
  • на брега на Дунав
Най на сетне седнах на компа и аз. Благодаря на всички, които честитиха на моята принцеса рожденния и ден. Обещах снимки, ама днес никакво време нямах да ги обработвам. След купона снощи падна едно миене, чистене и куп други нещица  Sick. Ще опитам по-късно или утре да пусна. Честит първи месец на бебката на emsi. Нямам сили да пиша повече до следващия път.

# 266
  • Канада
Здравейте и от нас!
Остана ми малко време и на мен да драсна някой ред!!
Относно памперсите ние ползваме Хъджис и Памперс,но съм по доволна определено от Памперс.Хъджис-а постоянно изпускаше и за това спрях да ги ползвам.Иначе от една седмица вече ползваме следващия размер от 6 до 9.
А положението и при нас е мноооооого ревящо WinkТази нощ беше върха-рева цели 5  #Crazyчаса нон стоп.Редувахме се с татито да му облекчаваме мъките от коликите,но...............НЕ!!!Накрая милото ми зверче се умори и заспа в ранни зори!Така се надявах,че като минем 1 месец и положението ще се подобри,ама имам чувството че тези гадни колики все по ужасни стават.Толкова ми е мъчно,като го гледам как се гърчи и се мъчи мъничето Cry
Друго какво-все още спи почти само на моето рамо.Не признава нито количка,нито люлка,нито креватче:(И така по цял ден го разнасям и се опитвам да върша работа с една ръка:(
Иначе педито каза че вървим добре-вече сме 5.300 и 57 см GrinningОсвен колики си имаме и доста пъпчици по лицето,ама не ги мажа с нищо,надявам се да изчезнат от само себе си.И дупето ни е подсечено,него го третирам с какво ли не вече,но нищо не ни помага Sad
Та така е при нас!Не са най спокойните ми дни,обаче се надявам скоро да надскочим тези терзания и да идват по добри и спокойни дни! Praynig
emsy ,и аз съм така с едната гърда.През няколко дена сам запушена,пих и антибиотик и нищо не ми помага!!!Каза ми докито,че всичко щяло да се регулира след първия месец,ама както гледам май няма да познае Laughing
valkiria,благородно ти завиждам!Имаш майка-мечта!Поздрави я от мен за това което прави!Аз така си мечтая някой да ми помогне малко,но ще си остана само с мечтите  TiredМайка ми е меко казано малко далечко!!!  Sad
Е,това е от нас за сега!Много целувки за всички мамита и малките им съкровища!!!  love001

# 267
Здравейте!

Аз пак да си кажа:-) ваксината е 3х60 лева и мисля за целта да оползотворя паричките от общината (200 лева).
Памперсите които ползвам за на Памперс 3 размер... за сега не са ми пропускали. Папкаме сокове яко и никакви колики нямаме благодарение на тях ака по веднъж на ден и не се налага да бъркаме в дупето.
Леко завиждам на мамите които кърмят... ние до 20 ден се кърмихме и до там:-(

Чао милички ... бабата взе бебето при нея тази нощ и ние с таткото се отправяме към леглото ... ехааааа кеф luvbed

# 268
  • Ямбол
Здравейте и от нас!
Относно памперсите ние сме на Памперс и съм много доволна засега.Използвам от 3-6 кг. Утре сме на консултация и ще видим колко е наддала моята принцеска.
Иначе имаме колики и много плачкаме особено вечер.Нищо не ни помага.
До утре!

# 269
Здравейте момичета!Благодаря ви за поздравите за рождения ми ден!
Очаквайте скоро снимки от кръщането на Йоана.Май ние първи си кръстихме бебето newsm44Аз поне за друго бебе не знам да е кръстено...
  Всичко мина идеално smile3501Аз понеже съм Софиянка ,омъжена в Пловдив(ами така става любовта не пита...и отлитнах от Софето)Имаше по равно гости от Пловдив и София общо 18 човека.И решихме да направим всичко в един ден...получи се 3 в 1На 23 аз имах рожден ден,на малката Йоана погачата и кръщането иБаба ни помогна с яденето и тортата...и за нас остана да направим само шопската салата ...newsm10Беше обедно парти  ura
    Целувки от нас!  love001Сега ще я къпем и после се надявам да спи до към 6.00 както обикновено....Иначе я храня през 3 часа през деня.

Общи условия

Активация на акаунт