Kriss77, дано лошото е останало назад и сега всичко да си дойде по местата. Бъдете здрави и усмихнати!
.
.
.Искам да попитам минахте ли вече на по-големия размер памперси от 6 до 9кг???
. Сега ще ги карам един по един за по една седмица. Да ви кажа честно не откривам кой знае каква разлика между много скъпите и по-евтините. Не знам вие как сте.
Нямам време да пиша редовно тъй като през деня сме на разходки, а пък вечер татито засяда пред РС-то и няма как
иначе и ние сме с обичайните бебешки проблеми
колики,повръщане,рев и т.н.-направо да полудееш,но когато бебо ми се усмихне...
всичко ти минава
ние ползваме памперси на молфикс и съм доволна засега,а и не са много скъпи. Иначе днес Мартин направо ме побърка-цял ден рев и нито 1 минута сън.Накрая се обадих на майка и тя като дойде(от другия край на града) той заспа
ох не знам вече бабите направо ще ме побъркат че не давам на детето сокчета.Направо ми писна всеки път да се разправяме
Та на мен това ми е проблема сега
ама хайде стига съм се оплаквала че станах досадна
както вийдам май няма мами от Русе
Ох спирам вече, хайде чао от нас
. Ще опитам по-късно или утре да пусна. Честит първи месец на бебката на emsi. Нямам сили да пиша повече до следващия път.
Тази нощ беше върха-рева цели 5
часа нон стоп.Редувахме се с татито да му облекчаваме мъките от коликите,но...............НЕ!!!Накрая милото ми зверче се умори и заспа в ранни зори!Така се надявах,че като минем 1 месец и положението ще се подобри,ама имам чувството че тези гадни колики все по ужасни стават.Толкова ми е мъчно,като го гледам как се гърчи и се мъчи мъничето 
Освен колики си имаме и доста пъпчици по лицето,ама не ги мажа с нищо,надявам се да изчезнат от само себе си.И дупето ни е подсечено,него го третирам с какво ли не вече,но нищо не ни помага 
Майка ми е меко казано малко далечко!!! 
Аз поне за друго бебе не знам да е кръстено...
Аз понеже съм Софиянка ,омъжена в Пловдив(ами така става любовта не пита...и отлитнах от Софето)Имаше по равно гости от Пловдив и София общо 18 човека.И решихме да направим всичко в един ден...получи се 3 в 1На 23 аз имах рожден ден,на малката Йоана погачата и кръщането иБаба ни помогна с яденето и тортата...и за нас остана да направим само шопската салата ...
Беше обедно парти 
Сега ще я къпем и после се надявам да спи до към 6.00 както обикновено....Иначе я храня през 3 часа през деня.