Модни консултации 40

• 58 580
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Дами, къде в София или он-лайн, мога да намеря хубави хавлии за плаж и кошница за плаж? Търся от известно време и не намирам нищо, което да харесам.

# 616
  • София
Някой знае ли дали раменете на кожено яке могат да бъдат стеснени? Дали има такава услуга по ателиетата?
Могат, разбира се, но си е голяма играчка. Сваляне ръкави, прекрояване...Рязане хастар...

# 617
Хубави хавлии си взехме от Юск. На добра цена и голям размер. Изчистени има всякакви цветове.

Дано има как да се коригира кожено яке понеже имам едно яке... моите рамете са 37.5см а то е с рамене 40см... по поръчка уж правено. Искам да го стесня но има оребрения по раменете и не зная. Дано стане.

# 618
  • София
Дами тези сутиени дали са оригинални?
https://www.astratex.bg/sutien-wonderbra-ultimate-strapless-bard … sh-up-bez-baneli/

# 619
Мисля че да. Поръчвала съм сутиени и бански от там. Доволна съм е таблицата за размери им е точна.

# 620
Колко дълго трябва да е едно кожено яке, Проблем ли е ако е 60см под колана малко? Задължително ли е да е късо до колана?

# 621
  • София
Колко дълго трябва да е едно кожено яке, Проблем ли е ако е 60см под колана малко? Задължително ли е да е късо до колана?
Няма такива правила до къде да е късо едно кожено яке. До където ти харесва. Аз лично винаги ги взимам под колана, за да ми е защитен кръста и да не се подават дрехи между якето и панталона.

# 622
  • София
И аз не харесвам късите кожени якета. То не стига, че са къси, ами са и малки. Аз съм стандартен 38 - м. Пробвам L - късо, тясно, ръкавите къси - ужас.
Якето трябва да е скроено добре.

# 623
Не всеки шивач, ще се навие за корекция на кожено яке, корекция на ръкавите е много трудоемка, трябва да се прекроява да се направи както трябва и със сигурност ще е скъпо като услуга. Така че за изкуствена кожа по-добре ново яке.

# 624
Момичета купих си такава пола,ще я нося само с кецове,с какъв топ бихте я съчетали
И търся да си купя тези кецове ,точно зелени ,ако някой ги е виждал някъде да свирка

# 625
  • Бургас
Страхотна е полата и можеш да си я съчетаваш с всичко.Сребристи кецове ще са по-подходящи към нея,вместо зелени.

# 626
А, аз тези кецове ги търся ,по принцип,предимно за дънки.

# 627
  • Бургас
Аха,за дънки ще са супер.

# 628
Полата е страхотна. С черно както е показано стое красиво. Не мога добре да съчетавам зелено понеже не го нося и не мога да дам съвет.

Значи кожено яке малко под колана е добре и да не се притеснявам. Все гледам модни визии и видеа и там говорят как трябва да е до кокала на ханша и да е късо и т.н. а моето е до там но само закопчано. Като разкопчея стои широко и пада дълго но нищо.
Чудя се проблем ли е че раменете ми са 37.5см а то е широко 40 т.е. по сантиметър и маалко е по широко от всяка страна? Шева не се пада точно ня ръба ня ръкатя ми а е леко изнесен.

# 629
Тези кецове ги има в Адидас/Кюстендил.Цената им е към 90 лв.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт