Модни консултации 40

• 58 596
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
A, не, моята е по- красива и много кокетна. Но....просто дръжките са по- къси и поставени така, че да опасят кръста, а не да мине през рамото. Сега ще ви я покажа.
Скрит текст:

# 601
Аз съм от поколението, което отлично помни чичковците с чантички на  кръста, но явно не са ме травмирали достатъчно, защото сега някои модели в определени съчетания ми харесват.
Нужен е усет, визия и отлично премислена останала част от облеклото, за да стои този тип чанта добре.
Не бих си купила, но ако ми подарят такава ще я сложа няколко пъти, за да си направя кефа да й мисля аутфит.
Скрит текст:

Разглеждайки, установих, че ми допада повече в съчетание с някой и друг елегантен елемент - сако, палто, рокля, обувки на ток. В подчертано спортните визии не ми стои добре.

Сега видях твоята...и да, бих я носила при споменатите условия.

# 602
  • някъде под слънцето...
Не се харесвам с такава чанта.
Миналата година ми подариха , не намерих начун по който да я нося.Дъщеря миня разходи няколко пъти, но.същинне беше във възторг.
Тази година не съм я вижда с нея.

# 603
Носи си я, хубава е, ще те извади от зоната ти на комфорт! И аз помня Simple Smile)))
Иначе споделям всичко, което Калитеа написа, дори оглеждах за себе си, но моделите които ми харесват ми идват твърде скъпи за аксесоар, който ще сложа 5 пъти.

# 604
  • Street of Dreams
На онези чичковските им викаха паласки.

Много ми харесва как стоят, особено на снимките на Калитеа. Обаче аз бих се побъркала - имам психическа зависимост от чанта на рамото. Супер дискомфортно ми е, ако съм без чанта и това се случва по огромни изключения. Не знам дали съм само аз - празно ми е без чанта на рамото, нещо ми липсва.

Ако не беше това - със сигурност бих носила такава.

# 605
  • Индия/България
Обаче аз бих се побъркала - имам психическа зависимост от чанта на рамото. Супер дискомфортно ми е, ако съм без чанта и това се случва по огромни изключения. Не знам дали съм само аз - празно ми е без чанта на рамото, нещо ми липсва.
Ооо, не си сама в "лудостта си"...Rolling Eyes Smiling Imp Не мога да търпя чанти без дръжки и всякакви  производни...Винаги, когато има някакъв фестивал (а те са по много на месец) или някакво социално събитие, трябва да съм с клъч (така е прието в инд.традиции), което ми докарва невероятен дискомфорт. По едно време се бях притеснила, че ще развия тикове от постоянното докосване на рамото да търся чанта, която всъщност  я няма...Разбирам те. Толкова е неприятно.
Аз също харесвам такива чанти, но ги харесвам как седят на другите. Себе си не бих възприела, освен ако не е нещо, което, дето се вика, да ми "заспи". Калитеа има право, че е нужен усет и нюх към детайлите, за да паснат на цялостната визия и тоалета. Симпатично-провокативни са. Дават поле да се вихри фантазията Simple Smile
 Според мен, mariat, можеш спокойно да си я носиш. Не е лоша чантичката.

Хехе, чичковците с паласки...припомнихте ми времето от "разцвета" на Руския пазар (в Пловдив е мн известен) и Битака Wink

И аз имам питанка. Получих  (следморско) подаръче. Виждат ми се обаче леко инфантилни (никак не обичам панделки и финтифлюшки) Виждам ги по-скоро с панталон и евентуално дънки.. Но рокля каква би подхождала...Нещо около коляното ...
Скрит текст:

# 606
Винаги можеш да им "обереш" момичешкия ефект с едно бяло ленено сако, с по-дълга и обемна кройка и бермуди - нещо като небрежен летен костюм да си сглобиш. Ако имаш блуза/сако/панталон/пола в райе в същите цветове ще стане интересно и дискретно смесване на принтове.
 Или пък дънки над глезена с разръфан подгъв, обикновена бяла риза с навити ръкави и плетена чанта.
С едни килоти/кюлоти (как се пише таз дума, за да звучи добре), също ще се получи добре и малко в духа на Ривиерата.
Скрит текст:

Толкова писане и забравих роклите...
С такъв тип и отново плетена чанта/кошница.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 03 авг 2019, 10:04 от Kalitea

# 607
Пролетта се сдобих с жълта чанта, почти не я свалям последните весеци. Най- обичам да я нося с дънки и бял тишърт или риза, бели кецки/ маратонки.  Въпросната чанта е много подобна на тази с уточнението, че лъскавият ефект отсъства, напротив- леко матирана е.
Скрит текст:

Използвам поста си и да питам какво мислите за чантите около талията. Получих такава за подарък от ест. кожа, но не мога да се възприема и така си стои.

Когато съм в ритъм "от вкъщи- в колата- до училището/ водене, взимане от тренировки- пак вкъщи" този тип чанти ми е много удобен. Документи, портмоне, телефон, ключове- побира всичко необходимо и не тежи. Иначе в дамската чанта все ще сложа я бутилка вода, несесер с гримове, отделно- огледалце, пък съвсем случайно ще изскочат и няколко калъфа със слънчеви очила... А така- евентуално водата в ръка, едни очила по предназначение и готово. А, да- и глос за устни/ червило. Случвало се е да я ползвам при излизания на по вино или неангажиращ обяд/ вечеря с приятели, но рядко. Нося я или на рамо, или през рамо. През кръста все още не съм, не се възприемам, но на други хора понякога ми допада как им стои и как са съчетали аутфита си с въпросния аксесоар. Като цяло ми харесват по- големите и по- спортни модели.

# 608
  • Street of Dreams
Бандитче, какво е това инд. традиции, че ми стана интересно?

Сандалите са хубави и летни и точно от този вид, дето му се радвам на други, но на себе си пак класическо и черно купувам. С показаното от Калитеа и най-вече роклите ги виждам аз тези сандали.

Като казах рокли, вчера се видях с една приятелка, с която живеем в различни чужбина. И двете изскочихме в черни рокли до коляното със ситни бели точки. Grinning Получи се много coincident. Ко-инцидент. Joy

Калитеа - кЮлоти най-добре. Kissing Heart

# 609
Какво мислите за ето това яке от еко кожа? Хареса ми че няма ревери като повечето

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 14:23 от kapchica92

# 610
  • София
Много ми допада на мен.

# 611
Грабвай го - лесно дреха е за носене с всичко и сезона му предстои до месец два.

# 612
  • София
Страхотно е , от къде е ?

# 613
  • Индия/България
Бандитче, какво е това инд. традиции, че ми стана интересно?
инд. - индийски.....така си го съкращавам...живея в Индия, изключая така любимите ми дъъъълги морски /и не само морски/ БГ ваканции и някои други пътувания насам-натам  .. Отдавна  ви чета, но чак сега се престраших да искам съвет..Иначе колко идеи съм почерпила от вас ...ехееее... Relaxed

Калитеа - пълна си с вдъхновения! За ленен панталон/бермуди се бях замисляла...и аз го виждам да седи добре с тях...но специално за сакото, признавам си, че се изненадах приятно от снимките. Определено бих пробвала някоя комбинация със сако, ще бъде нещо ново за мен. Разръфаните (и всякакви) дънки са ми начело в списъка Simple Smile Черната мацка е много мой стил. Както и роклите. Явно с  Ondine имаме сходен вкус, защото тези модели (рокли) наистина ги виждам перфектно със сандалите и плетената чанта.  Благодаря ви, дами!! Hands Plus1

Да се шмугна накрая и аз при любителите на жълти чанти и  слънчогледови емоции Flowers Sunflower Любима придобивка (пак повлияна от темата)
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 01:40 от Bandit Queen

# 614
Някой знае ли дали раменете на кожено яке могат да бъдат стеснени? Дали има такава услуга по ателиетата?

Общи условия

Активация на акаунт