Женени от пръв поглед - след финала на II сезон - тема 14

• 79 755
  • 1 137
  •   1
Отговори
# 135
Ми меркантилна е зер....как не му дава пари за ремонта на Симеоново и за вечеря с приятели. Пък и с тая зала по цял ден и с тези тренировки....Скучна жена.

# 136
Съжалявам, че ще се върна на казуса Мишо и Юлия, подробно обсъждан в миналата тема, но ви чета със закъснение, а просто не мога да се сдържа. НЕ харесвам Юлия, и откакто се появи в предаването не съм спряла да и се смея на всяка изцепка. НЕ харесвам и Мишо от самото начало, но на фона на Юлия ми се струваше горе долу приличен. След последния епизод обаче, направо съм в потрес. Не знам как голяма част от вас могат да приемат и да оправдават некъпането. Живеем в 21ви век, всички имаме бани и топла вода. Как е възможно да си с една жена от снощи (буквално) и да не се изкъпеш. Бил изморен - ама точно, защото си изморен и явно си бил активен през деня, ще се изкъпеш. Някои даже казаха, че нали се бил къпал в басейна??? Сериозно??? Да, може и на мен да ми се случи някога, може да спре водата даже, ама в чисто нова връзка с непознат човек, да си лягаш до него некъпан щото те мързи? И да, не е било веднъж, Юлия го каза и той НЕ отрече, опита се да замаже "ааа така ли беше". И ако е така в началото, какво ще е като свикнат един с друг? И това било нормално за мъжете, ами не, не е нормално. Не съм се срещала с мъже, които пропускат къпането, даже и мъжете на приятелките ми не го правят.

За защитата на fanfanito на Мишо още от появата в предаването му няма да коментирам подробно, но толкоча пък чак да харесаш някого, че да оправдаваш всяка негова грешка... не знам, много странно се беше "вкопчила" в тази кауза.
Не знам дали сте го споменавали, но не смятате ли, че Юлия и Никифор биха били много добра двойка? Той със сигурност ще я хареса, тя със сигурност - не, но пък ще си отиват много Simple Smile

P.S. W00x ще се ожениш ли за мен Grinning Grinning Grinning  

# 137
Какъв толкова дълбок смисъл се криеше в подобен подарък?

След като подари фазомера, Фазо каза зад кадър, че чрез този подарък е искал да покаже на нас, зрителите, каква меркантилна жена е Таня. Той отдавна го бил разбрал и чрез този подарък и нейната реакция само си затвърдил мнението за нейната меркантилност.

Да де, нищо дълбоко не виждам в това. Само глупост. Първо, такива тестове се правят от социопати, второ, ако правиш такъв тест, то поне го направи в момент, в който не си скаран с половинката.
Затова смятам, че нарцистичната му персона подбра този перфектен момент - Таня е в лошо настроение, не си говорят, на крачка от скандала са. Никакъв риск няма да се провали планът му да я покаже като студен и меркантилен човек.

Да, ама не. Прозрачен е.

# 138

След като подари фазомера, Фазо каза зад кадър, че чрез този подарък е искал да покаже на нас, зрителите, каква меркантилна жена е Таня. Той отдавна го бил разбрал и чрез този подарък и нейната реакция само си затвърдил мнението за нейната меркантилност.

Да де, нищо дълбоко не виждам в това. Само глупост. Първо, такива тестове се правят от социопати, второ, ако правиш такъв тест, то поне го направи в момент, в който не си скаран с половинката.
Затова смятам, че нарцистичната му персона подбра този перфектен момент - Таня е в лошо настроение, не си говорят, на крачка от скандала са. Никакъв риск няма да се провали планът му да я покаже като студен и меркантилен човек.

Да, ама не. Прозрачен е.
За мен си е психопат.

# 139

vansss и защо трябва да вярваме на Юлия, че Мишо не се къпе? Това, че я изтърпя и не влезе в спор, докато тя злорадстваше и се подхилкваше, не значи абсолютно нищо. Тя може да си приказва каквото си иска, за да се оправдае.

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 17:38 от bubanka

# 140

vansss и защо трябва да вярваме на Юлия, че Мишо не се къпе? Това, че я изтърпя и не влезе в спор, докато тя злорадстваше и се подхилкваше, не значи абсолютно нищо. Тя може да си приказва каквото си иска, за да се оправдае.

Защото започна да увърта, вместо да каже "това не е вярно". Не е нужно да спориш или да се караш, а да само да кажеш истината. А и не вярвам, че Юлия би се сетила да излъже за такова нещо, ако не я е подразнило наистина.

# 141
Не е увъртал - чудеше се как да отговори любезно. Аз бих избухнала, ако някой започне да ръси лъжи за мен, но не съм била пред камера - не знам как бих туширала такава ситуация. Може би е по-лесно просто да се избегне спора.

# 142
Аз едно нещо, дето да не дразни Юла не запомних. След всичко и всички, тя не понася и себе си. Ако се понасяше, нямаше да се трови с постоянното си недоволство, черногледство и мрънкане. На една дума на такъв човек не вярвам. Той от девет кладенци вода ще ти донесе, за да докаже измишльотините си и причини от пръстите си ще изсмуче, само за да не признае, че не е прав и сакън да не вземе нещо да му хареса.

# 143
Къде точно е на море Мишо?

# 144
  • ВАРНА
На Каваци - "карамелка86".

# 145
Егати. Язък ви за прощалните слова. Ся зарад Гащю ще трябва да мислите нови Joy

# 146

По тази логика всички хора са меркантилни. Защото Таня реагира на подарък фазомер, както мъж би реагирал на подарък пиличка за нокти. На  Фазо търотията му нЕма да загине, ма главата ми поне ще си почине вече 😆

# 147
Скарах му се на моя, че за толкова години не се е сетил един фазомер да ми подари!

# 148
Не е увъртал - чудеше се как да отговори любезно. Аз бих избухнала, ако някой започне да ръси лъжи за мен, но не съм била пред камера - не знам как бих туширала такава ситуация. Може би е по-лесно просто да се избегне спора.
Защо Юлето не му подари един хубав мъжки парфюм, една паста за зъби за пушачи. Работи с козметика, логично е да знае как да накара един мъж да мирише на това, което й харесва. Той щеше да ползва подаръците от куртоазия.

# 149
Във връзка с Юлия и Мишо да напомня, че много по-страшна е душевната нечистоплътност, която е присъща на Юлето и по тази причина не можахме да се възмутим на твърдението й за некъпане на Мишо, то се оказа, че се бил къпал, но на обяд след сауната, пък трябвало и вечерта. Пък накрая нямал сигурна работа и дай да го изложим тук и като няма с какво - бил некъпан. Още помня че Юлия на пристигане в Комо като оглеждаше стаята Мишо и предложи да си вземе вана, тя го сряза, че не и било до това сега. Трябваше ли Мишо да разтръби, "Вие в София познавате ли сапуна?"

Общи условия

Активация на акаунт