Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 55

• 75 658
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, има ли разлика между нагревателите за обикновена кола маска и за еластична? Препоръчайте някой. Имам нагревател за патрончета, но с лентите не се разбираме особено.

И аз се интересувам...Благодаря!

# 526
  • в огледалото на живота
Много ми хареса пудрата на Ruby по-горе. Кой номер е?
Не помня с точност  Embarassed Тук има различни нюанси:
http://rubyrose-bg.com/c/pudri-5/bronzirashcha-pudra-cvyat-2-ruby-rose-280

Имам въпрос:някой ползвал ли е този тип коректор-хайлатър на  New Look?
Стои ли етествено на лицето или е твърде ярък?!

# 527
Сега се зачетох за тази кола маска, защото не бях чувала и пише, че може и без нагревател- на водна баня.

# 528
Може ли да ми кажете кои продукти Ревюел са хубави? Пробвах пилинга и ми хареса
Взех един дневен крем, друго не посмях

# 529
  • Сливен
търси коментари на Джаста.Доста техни продукти е ползвала и коментирала.

# 530
В ДМ продават ли се техни продукти?

# 531
  • Сливен
не,в Лили ,но са малко като асортимент и в Елитис,там има повече.

# 532
  • София
Бях провала тяхна отлепяща се маска и беше доста зле.

# 533

Околоочен е най- добрият, който съм ползвала. Серумите също са хубави

# 534
  • Пловдив

Това лято много активно използвам няколко крема на Ревюел и съм много доволна от всичките - нощния Хидралифт, дневния Мезодерм и дневен и нощен Биоактив. Всички хидратират много добре, чудесно заглаждат и освежават. Имам и околоочните Хидралифт и Мезодерм, които намаляват подпухването под очите.
Ползвала съм и ползвами техни мицеларни води, много са хубави, особено тази с метличината. Имам и един балсам за коса Кераплекс, добър е и той. Взела съм си и една златна маска, доста момичета я похвалиха, но още не съм стигнала до нея.

# 535
  • София
Здравейте, аз съм нова на 16.От доста време имам акне Weary не е много но сега използвам Лавандулова вода на Евтерпа.Даите мнения за нея на тази марка дали деиства,благодаря!
Здравей,
Аз съм взела такава вода на малкия ми син /13г./ - общо взето става, завяхват му пъпките с нея.
Друго на този етап не ползва. Като цяло не премивай кожата с почистващи средства, не изстисквай пъпките, че остават белези и петна. Консултирай се с дерматолог най-добре.
Аз пропуснах това с големия син и в резултат имаше  кистозно акне, което преборихме с добра козметичка...

# 536
За Ревюел - доволна съм от повечето техни продукти - хидралифт и мезодерм сериите, златната маска, черната маска с активен въглен, бялата маска с глина, тези са в тубички, охлювената маска(тя е в саше), двуфазния арганов дегримьор, почистващото тоалетно мляко за лице от мезодерм серията и лосиона за тяло и околоочния крем от аргановата серия, всичките им мицеларни води и измивните пяни(тези последните са супер, нежни и добре почистващи). Имам един ексфолиант с нони и един охлаждащ скраб и двата за лице - за мен са доста прилични. Серумите за лице са хубави, имат в шишенца и в тубички, както и шампоаните им, макар някои да са по редички. Имам един душ гел и лосион за тяло с шоколад и ягода - те не са моето нещо, много рядка, течна консистенция. Не се разбрах и с кремовете за лице от серията им, която е в бурканчета, а впоследствие и с ензимните им пилинги в тубички - охлювен и с активен въглен, в началото не, но после почнаха да полепват по лицето и трудно да се отмиват и това много взе да ме дразни, инак като действие са супер, ако имаш нерви да ги отмиеш. Като цяло съм много, много доволна от продуктите им, макар в подфорума да са неглижирани. Имам и не ползвани още техни продукти, като ги начена ще пиша и за тях - кремове за лице и ръце и специализирани такива за студено време. Пп Кремовете за ръце, които ползвам техни също са хубави, както и крема им за крака. Като цяло продуктите им са леки и не омазняващи и за зимата не са ми достатъчни, но за топлото време са идеални.

# 537
Аз си взех серията на Хидралифт хиалурон - серум, дневен и нощен крем, но изобщо не съм доволна. Все едно, че нищо не съм намазала на лицето ми. Доста са слаби, оставила съм ги за ръце. Доволна съм от два пилинга - един с кайсия и един с мента, не са лоши.

# 538
В момента ползвам околоочен AGE  REVIVE на Ревюел - чудесен за много сухия ми контур. Попива, но и оставя лек филм така, че усещам зоната овлажнена цял ден. Ще подновявам постоянно защото точно това търся, а цената е без коментар направо.

За нощен ползвам ANTI OXIDANT - попива много добре, заглажда, кожата става една мекичка, успокоява леки червении. Общо взето усещането е много приятно.Сутрин лицето е свежо и отпочинало.

Явно е, че не е за много сухи кожи - няма да е достатъчен, защото аз съм с мазна и мажа обилно .

Абсолютно мисля да пробвам и другите им кремове в тубички за лице без тия в бурканче (Джаста  Flowers Hibiscus по теб се водя и до сега грешка няма  Yum)

# 539
  • където ми харесва
Да похваля нещо, на бързо.
Вчера си купих от ДМ почистващ балсам с кафява захар на Балеа.
Мислех, че е ексфолиращ, но няма частици в него. Става на пяна, когато се разтърка, мирише много хубаво, почиства много добре лицето. И кожата е много мека и свежа след това. Препоръчвам го с две ръце Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт