Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 55

• 75 664
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Наспивам се,но бебко е нощна птица,цял ден спинка а нощно време будува,мен такава паника ме тресе за раждането че незнам ..но да не спамя темата Simple Smile
Нормално е това ,няма страшно за раждането,не е ужасът който си представяме!Успех!
Имам нужда от златист прахообразен/компактен хайлайтър.Идеи?

# 511
След раждането косата ми капеше ужасно. Това беше преди много години, когато върхът на козметиката бяха полски кремове, а пък за коса...
Та помогна ми смес от жълтък, рициново масло и лъжица коняк или ракия. Жълт. се разбива с р.масло на "майонеза", после се добавя коняка. Маже се в корените, после се завива с нещо полиетиленово, отгоре кърпа. Стои няколко часа. Отмива се без шампоан, но мирише на яйце, та ползвах бебешки.

# 512
Жълтък ,рицинова масло и зехтин помага много за косапад. И добавки. И аз като бременна бях така с разкрасяванетоа като родих станах още по-суетна. Лошото при мен е,че имам вече чувствителни очи и кожата ми много не понася грим. Това стана след раждането(особено със сенки). Сълзят очи,сърбят ме. Сега тези дни имам ядове явно от околоочния и ат коректора. Ужас е. За раждането-страшен страх изпитвах,аз съм страшно страхлива. Е,беше песен,не е това,което се говори поне при мен беше леко. Искай епидурал и ще ти бъде много добре.
После е трудното. Обръщай си внимание и се глези сега.😊

# 513
  • Deutschland
За косопад помага кокосово масло с пресован чесън в него, но заради остатъчния аромат повече не бих пробвала

# 514
  • в огледалото на живота
Фрау 🤗,
Остана ли доволна от базата?

О, да. Аз обожавам бляскави неща. Още страдам за една пудра мозайка на Руби роуз, която спряха, а аз не се заредих за години напред. Писах им имейл, но уви. Няма я.
Ох,Фрау върна ме в младостта... Blush
Като девойка обожавах тази бронзираща пудра на Руби,особено лятото след морска почивка и тен Heart Eyes

Има ли някъде магазини в България ,където продават тази марка или само онлайн?!

# 515
  • Deutschland
Имат сайт, но за магазин конкретно на марката не съм чувала.
Редакция. В сайта им има карта с магазини : http://rubyrose-bg.com/shops

# 516
Руби Роуз имат продукти в елитис, миналата седмица си купих тяхна пудра(по принуда, не съм ползвала никога тяхна пудра) малка разфасовка, но много ми хареса, сега ще проверя и за тази бронзиращата Simple Smile

# 517
Здравейте! От кое рициново масло сте доволни? Аз загледах това на Ривана, но досега не съм ползвала и не знам дали е добро Blush

# 518
  • София
И аз да кажа, че преди години имах четворка сенки на Руби и ми бяха любими. Много добре преливаха. После минах на високия клас, но честно казано имам по много натрупани продукта и от двата ценови диапазона, които чакат изхвърляне.
Хареса ми пудричката на Руби от по-горните постове.

За да не е спам - s-he имат една мозайка и аз я имам от няколко месеца. Нищо не мога да кажа, защото нямам с какво да я сравня, но тези, които страдат за мозайката на Руби, могат да й хвърлят едно око.

# 519
  • на последния етаж
Много ми хареса пудрата на Ruby по-горе. Кой номер е?

# 520
Здравейте, аз съм нова на 16.От доста време имам акне Weary не е много но сега използвам Лавандулова вода на Евтерпа.Даите мнения за нея на тази марка дали деиства,благодаря!

# 521
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте нещо бюджетно за косопад  Thinking
Някави ампули май се коментираха...
Снощи се боядисвах и направо се уплаших какво количество коса изпада  Confused

# 522
Гарантиран резултат с рецептата, която съм дала в пост 511

# 523
  • Пловдив
Гарантиран резултат с рецептата, която съм дала в пост 511
Blush
не прочетох нагоре...Благодаря! Peace

# 524
  • София
Здравейте, има ли разлика между нагревателите за обикновена кола маска и за еластична? Препоръчайте някой. Имам нагревател за патрончета, но с лентите не се разбираме особено.

Общи условия

Активация на акаунт