Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 55

• 75 626
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Със сигурност ще пробвам и другите маски на Herbal Care. Относно peel off маските - аз съм много доволна, харесва ми как ми почистват кожата, усещането е много приятно. Засега нямам проблем с пъпки и акне (освен една - две пъпки преди цикъл).

# 361
Някой знае ли някакъв душ гел без аромат?

# 362
  • Стара Загора
Като сме на тема маски за лице, не помня да са коментирани тези на Биотен. Днес ги видях за пръв път - 40 мл са и по 5,99 в Елитис), сториха ми се скъпи за това количество. Тези 4 вида бяха - детокса, почистваща, подхранваща и стягаща.

# 363
  • Deutschland
От маските на Биотен имам тази с арганово олио, 3 и нещо от магазин в Сандански. Забравила я бях 😁
Мнение за боите Сайъс Олео търся. След като Лореала ми направи косата светло руса и започна да капе ужасно, вече няма да ги купувам, отделно че зорлем се отми.

# 364
Аз един път си купих боя на Сайъс - руса. Правя косата си светлоруса, е с боята на Сайъс стана някаква тъмно сивокафява. Оттогава не ги ипоглеждам.

# 365
Здравейте, момичета, нова съм, не знам дали въпроса е за тук, но някой знае ли къде в София мога да намеря продукти на ROC? В големите аптеки ремедиум, медея, софармаси и субра ги няма.

# 366
Ако там ги няма, едва ли някъде ги има.

# 367
А хубава боя без амоням, като изключим Лореал?

# 368
Фон дю тен да препоръчате матиращ и да издържа цял ден без да лъщи?😆 Ползвам Афинимат и бях доволна,слагам и пудра,но в средата на деня лъщя. Това рядко ми се случва. Има ли начин да се справя с този проблем?. Бях доволна от Инфелиъбъл на Лорел и сигурно него ще взема. Но искам още препоръки. Нещо до 25 лв. Задължително да е матиращ и за кожа с несъвършенства,много покривен. И коректор за поз очи,че искам да сменя малко Есенса. Ат Мейбълин доволни ли сте?

# 369
Доволна съм от Maybelline Fit me matt & poreless фдт. За мазна кожа е, моята е такава, стои добре през деня, но е неизбежно по някое време да не лъснеш, ако си с много мазна кожа. Покритието е средно. За коректор харесвам  Maybelline age rewind с гъбката отгоре.

# 370
Не съм с мазна. Но съм забелязала,че като работя е така
 И като съм в мръсна София. И косата и лицето ми се замърсявят по-бързо. И от жегите разбира се. Когато бях майчинство тоя проблем го нямах.

# 371
Не съм с мазна. Но съм забелязала,че като работя е така
 И като съм в мръсна София. И косата и лицето ми се замърсявят по-бързо. И от жегите разбира се. Когато бях майчинство тоя проблем го нямах.
Аз ти препоръчвам на Макс фактор - Радиант лифт. Не мръдва цял ден, взех го по препоръка от форума Simple Smile
Моята кожа е мазна, като се гримирам в 7 сутринта до 8 вечерта не лъсвам. Също фиксирам с пудра.Yum

# 372
  • Бургас
Глас и от мен винаги за Радиант лифт,кожата ми е като кадифе с него.Heart Eyes

# 373
  • Стара Загора
Аз като черна станция, но Revlon Colorstay  е най-доброто сякаш. Откакто го препоръчах на 3 колежки с мазни кожи, само него купуват от поне 2 год. Сега е и намален в Лили. Последно на едната дадох да пробва на Rimmel Match perfection и много го хареса с пудрата Stay matte, но каза за зимата. Сега лъщяла яко с тях след 2 часа.

# 374
С две ръце за Revlon Colourstay-матиращ, покривен, траен. Единственият фон дьо тен, с който не лъсвам.

Общи условия

Активация на акаунт