Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 55

• 75 587
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
  • Стара Загора
Още от самото начало там си е заредена марката, а в ДМ има от миналата година и в началото дори само броени продукти. От скоро имат цял стелаж. Simple Smile

# 391
Макс фактор Радиант Лифт с коя пудра го комбинирате?

# 392
Свободната на Катрис не е лоша и на Римел match perfection.

Аз попринцип с този фдт ползвам  Too faced - peach blur, но не е за темата.

# 393
Макс фактор Радиант Лифт с коя пудра го комбинирате?
Аз го комбинирам с Аура, а понеже ми свърши - сега използвам Vivien sabo.

# 394
Преди се пишеше много за фдт на Импала,но не намерих. Сега търся и аз матиращ,но съм с комбинирана кожа и се чудя какъв да взема. Има ли по принцип мостри,които да си купя и да тествам? Защото имам няколко несполучливи опита с фдт. Преди ползвах един на Орифлейм,беше ми идеален за моята кожа,но вече няма от къде да поръчвам,а и не знам има ли го още. Голяма чуденка ми е фдт. 😃

# 395
Аз имам една на Макс Фактор creme puff дали ще се получи. Попринцип не ги фиксирам ФДТ, но май трябва да започна

# 396
Аз я харесвам Creme puff, може и да стане с леко потупване с малко продукт. Опитай различни комбинации и  виж коя ще ти допадне. С каква кожа си?

# 397
Аз много харесвам Creme Puff,сега съм с тази на Манхатъв 2 в едно-пудра + фдт и понякога директно нанясям само нея върху крема за лице. И дори така де харесвам. Плюс,че тя е подходяща и за проблемни кожи. Може да се ползва като фдт сама лесо навлажнявяш четката за пудра и нанасяш. Страхотни са и двете. Винаги слагам и пудра лятото просто няма как. Но както казах откакто е лято и съм на работа вече и в по- мръсна среда кожата ми лъсва в средата на деня дори и с пудра. Много съм доволна от тези двете. С комбинирана кожа съм,която е склонна към несъвършенства и получава пъпки от всички фдт едва ли не. Затова и исках да се ориентирам към пудрите или освен нещо медицинско. И може пък проста средата да ми влияе,защото това съм забелязала.

# 398
Цитат на: petyovaa link=topice=1120546.msg39037278#msg39037278 date=1563526605
Аз я харесвам Creme puff, може и да стане с леко потупване с малко продукт. Опитай различни комбинации и  виж коя ще ти допадне. С каква кожа си?
Лятото смесена

# 399
  • София
Преди се пишеше много за фдт на Импала,но не намерих. Сега търся и аз матиращ,но съм с комбинирана кожа и се чудя какъв да взема. Има ли по принцип мостри,които да си купя и да тествам? Защото имам няколко несполучливи опита с фдт. Преди ползвах един на Орифлейм,беше ми идеален за моята кожа,но вече няма от къде да поръчвам,а и не знам има ли го още. Голяма чуденка ми е фдт. 😃
Ако си от София- на ул. Пиротска, има безистен, в който има малко магазинче за такава козметика-ГР,Импала,катрин Арли,Констанс Карол...

# 400
  • Пловдив
Момичета, накой има ли такава четка за почистване и доволни има ли?
https://www.amazon.de/dp/B07MNL495P/ref=sspa_dk_detail_7?pd_rd_i … 4439fa12&th=1

# 401

Повечето отзиви за фон дьо тена на Импала са лоши и май никой не го препоръчва, но аз бях много доволна от него и го ползвах 3 години, защото така и не намерих друг фдт, който да ми пасва така добре на цвета на кожата. Обаче тогава бях със суха кожа и ми стоеше много добре. Сега кожата ми е много мазна и до 1-2 часа започва да лъщи и го изхвърлих. Сега ползвам 3 in 1 flawless на Max Factor и съм много доволна.

# 402
Момичета, накой има ли такава четка за почистване и доволни има ли?
https://www.amazon.de/dp/B07MNL495P/ref=sspa_dk_detail_7?pd_rd_i … 4439fa12&th=1

Имам четка за лице Ремингтон. Използвам я почти ежедневно и съм изключително доволна.

# 403
Благодаря,значи ще отпадне Импала,пък и тук едва ли ще го намеря.
Ще питам в Лили дали нямат мостри.
Да кажа,че съм доволна от двете кремчета на Ревюел и измивния гел. Добре ми понасят и попиват идеално кремовете.

# 404
И аз имам такава четка за лице но на друга марка,ползвам веднъж или два пъти в седмицата,доволна съм защото смъква мъртвите клетки и почиства много добре

Общи условия

Активация на акаунт