Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 55

• 75 538
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Likeawind, виж този серум за мигли. Аз го ползвам върху вежди обаче и определено виждам сгъстяване.

Това серумче има ли го в БГ?

# 436
Зелената принцеса била по-хубава, колежката ми ги изпробва и двете и това е извода, за оранжевата каза, че се събирали топченца на миглите, а зелената малко като се посгъсти тогава каза, че вече и харесва.

И аз първите дни не харесах зелената, но след 2-3 седмици като се сгъсти стана много добре.

# 437
Зелената принцеса на Есенс е най-добрата, просто и тя трябва да се остави полуотворена за една нощ, за да се сгъсти малко. Същото и със спиралите на Голдън роуз, от тях най-много харесвам оранжевата.

Rock n Doll е най-гадната спирала на Есенс, която съм ползвала. Слепва миглите на едно, не придава нито обем, нито дължина  и се размазва под очите. Абсолютно "не" от мен.

# 438
Сега видях, че имало и лилава и синя принцеса, но и двете скоро отпадат от асортимента. Синята е водоустойчива и четката й и като на зелената.

# 439
Зелената Принцеса е по-хубава, потвърждавам, защото в момента съм с лилавата.

# 440
+1 за зелената и оранжевата Принцеса.
А изобщо ли отпадат или ще сменят опаковките?

# 441
За тази спирала ли става дума?

Скрит текст:
Да, тази. Аз съм много доволна. Беше похвалена и панорамик, но лично на мен изобщо не ми харесва. По добре без спирала , отколкото с нея.

# 442
Фрау благодаря,ще погледна в нашия дм въпреки че може и да го няма ,то и веждите ми имат нужда от сгъстяване Simple Smile

# 443
  • Пеликания
Преди месец си взех тази Панорамик, но не можах да се разбера с нея. Дали съм попаднала на кофти партида не знам, но много се ронеше и ми сплъстяваше миглите.

# 444
  • Deutschland
Likeawind, виж този серум за мигли. Аз го ползвам върху вежди обаче и определено виждам сгъстяване.

Това серумче има ли го в БГ?

Нямам представа, но ако имате наблизо ДМ, може да попитате.

# 445
Няма го в българските ДМ магазини този серум, днес специално ходих да питам.

# 446
Момичета освен Dove има ли други не скъпи душ гелови без сулфати?

# 447
Преди месец си взех тази Панорамик, но не можах да се разбера с нея. Дали съм попаднала на кофти партида не знам, но много се ронеше и ми сплъстяваше миглите.

Аз харесах другата https://goldenshop.bg/dramatik-lashes-spirala-za-migli
със силиконова четка е , малко трябва да вземе въздух в началото, защото е доста течна, но разделя и удължава, и не се размазва или рони

# 448
Препоръчайте ми нещо за супер мазна кожа. През дена нямам проблем, попивам с листчета или с обикновена салфетка и поддържам нещата в релси.
Веднага след работа си свалям грима с измивният гел на билка и слагам крем( пробевала съм с много)
Преди да си легна заедно със зъбите отново мия лицето, къде само с вода, къде пак с гела. И без значение дали сложа крем или не. Когато и да се събудя през ноща лицето ми е толкова мазно, все едно съм се намазала с олио.
Това е от скоро, не се потя докато спя.
Поне 3 4 пъти в седмицата минавам с много нежен ексфолиант.
Направо не се търпи вече.

# 449
Аз съм чела, че мазната кожа трябва също да се  хидратира добре, за да може да се регулира производството на себум. Ако в стремежа си да поддържаш кожата чиста и  немазна прекалено често я миеш и третираш, това предизвиква прекомерно омазняване. Както с косата- колкото по- често я миеш, толкова по- бързо се омазнява. Личен опит не мога да споделя, защото не съм с такава кожа, но бих пробвала с лек, хидратиращ нощен крем да регулирам нещата.

Общи условия

Активация на акаунт