Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 55

• 75 632
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Знаеш ли, много се вълнувам от тези случайни козметични находки, защото през годините опитите ми да намеря своята спирала и своя фдт са били все провал. На моята кожа много, ама много трудно нещо може да пасне, без значение колко струва..Давам пример с един Диор, който ми подариха - перфектен цвят, ноооо кожата ми стоеше като изпръхнала с него..Онзи ден изхвърлих застояла спирала на Ести Лодър, заедно с мостричка на Ив Сен Лоран, висок клас козметика, но едното ми дразнеше очите и се размазВаше в топлото или във влага, а другото правеше миглите ми на клечки, спластени в групички...ужас..
Та, обяснима е ефорията ми, като на дете, че най сетне, и то за малко пари, имам така мечтаните продукти Heart Eyes

Ивче - моята кожа има мазни зони, и то доста мазни, имам дълбоки бръчки на челото...Нищо не се събира в тия бръчки, а в мазните зони не лъщи.
Трябва да се пробва, да, всичко е до кожа, затова споделям моята с какви кусури е, ще е полезно някому и може и той да се зарадва като мен Simple Smile

# 481
Simple Smile Не го казах подигравателно. Наистина заразително си ги описала, доиска ми се да ги намеря и опитам.
Моята кожа също има от всичко - сухи и мазни участъци, чувствителни места, малко червеничко, тук-там пъпчица... Но още не съм си позволила скъпа козметика. Затова и следя похвалите в тази тема. А след твоята - непременно ще пробвам Simple Smile

# 482
Този фдт, ако не се лъжа, в момента е намален в ДМ. Моето лице много се изпотява и лятото ми е добре единствено с ББ на Гарниер, но ако има пасващ ми цвят, лед някой и друг месец, ще го купя.

Аз вчера си взех показания по-назад флуид на Лореал. Вчера си сложих само на шията, но ми стоеше лепкаво, явно съм прекалила с количеството. Дано допадне на кожата ми, избрах варианта за суха и чувствителна. Опаковката е много яка 😁 ноо малко ме втрещи силната парфюмна миризма. От около година бях предимно с мед. продукти и съм отвикнала, но това да му е косура.

# 483
На мен изобщо не ми хареса фдт на Flormar, но моята кожа е с несъвършенства и за това предпочитам фдт с по-добро покритие.

# 484
Момичета, имате ли отзиви за тези продукти? На промоция са в ДМ и се чудя дали да ги пробвам, кожата ми е смесена към мазна.

За кремовете съм писала някъде. Приятелка със смесена кожа ми ги препоръча, че й харесали и си взех 35+ (което е моята възрастова категория). Доволна съм,  особено от нощния. Кожата ми направо светна, много добре я усещах. Дневният няма СПФ обаче. За зимата реших да си взема нощния 45+, но ми дойде прекалено тежък и така и не го измазах. Сега мисля да си взема отново само нощния 35+. Иначе моята кожа е суха, с леко мазна Т зона,  с фини линии и бръчки.

# 485
  • Пловдив
Кафе...не ти отварям линковете аз Head Band

# 486
На мен изобщо не ми хареса фдт на Flormar, но моята кожа е с несъвършенства и за това предпочитам фдт с по-добро покритие.
Може ли да споделиш кой използваш ? И аз предпочитам с по-силно покритие , само да не е Дермакол , че страшно ми изсушава и без това сухата кожа .

# 487
Някой да е ползвал този автобронзант?
Скрит текст:

Гледах доста положителни ревюта за него, а и е евтин. Чудя се дали да пробвам?

# 488
Може ли да споделиш кой използваш ? И аз предпочитам с по-силно покритие , само да не е Дермакол , че страшно ми изсушава и без това сухата кожа .

Ползвам Maybelline Fit Me. Бих казала,че има средно покритие и на моята кожа стои по-добре отколкото този на Flormar.

# 489
  • София
Търся база за грим до 10 лв., да има леко озаряващ ефект, все едно кожата грее отвътре.
В момента ползвам на Есенс- fresh&fit, имам и силиконовата на Мейбълин, но не са моите.
За нормална към смесена кожа, непроблемна, леко широки пори.
Предложения?
Благодаря.

# 490
И аз търся база за грим. Да не изсушава кожата и да е подходяща за нетолератна кожа, склонна към образуване на пъпки. Благодоря Ви предварително!

# 491
  • Кърджали
Момичета някоя от вас пробвала ли е маската за коса на Виктория с тривитаминол.

# 492
Момичета някоя от вас пробвала ли е маската за коса на Виктория с тривитаминол.

Интересно, какво ще рече тривитаминол ??? Като вземат с тези рекламни трикове на елементарно ниво - думи нямам. Опитват се с нещо известно и действащо да печелят... И да да не е спам да изкажа мнението си за бебешкия крем Бочко против подсичане ползвам го на лицето, от седмица и виждам видим ефект върху мимическите бръчки. П.с. кожата ми е чувствителна и нямах проблем с крема.     

# 493
Търся база за грим до 10 лв., да има леко озаряващ ефект, все едно кожата грее отвътре.
В момента ползвам на Есенс- fresh&fit, имам и силиконовата на Мейбълин, но не са моите.
За нормална към смесена кожа, непроблемна, леко широки пори.
Предложения?
Благодаря.

Няма дрогерийна база, която хем да озарява, хем да запълва порите. Като цяло дрогерийният пазар не е особено богат на бази за грим, камо ли пък добри. Пробвала съм няколко и всичките не вършат нищо. На описанието ти отговаря Benefit porefessional pearl, но тя е над 50 лв.
От дрогерийните се сещам за хидратиращата на Котрис, но тя не запълва пори. И трябва да провериш дали още я зареждат.

# 494
То пък тривитаминола много скъпа суровина, че и да го рекламират. 1-2 пъти си правих маска с него, не видях голяма ефект, а е много мърлява работа. По-добре е да си го купиш като фабрична маска, разбира се.
Според мен, никой крем против подсичане не може да въздейства върху бръчки. Бебешките кремове обикновено съдържат цинк, който действа добре на пъпките и поизчиства кожата, но в никакъв случай не дава необходимите вещества на една по-зряла кожа. Това, с бебешките кремове го правехме още от едно време (имаше един крем като жабче), ама не останахме без бръчки.

Общи условия

Активация на акаунт