Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 55

• 75 513
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • Сливен
Мерц дражетата ефикасни ли са срещу косопад? Препоръчаха ми тях или Допелхерц, та се чудя кое? Косата ми взе да пада страшно четири месеца след раждане. Постригах се доста, кокосово масло втривам, шампоани срещу косопад ползвам (ужасно изсушават) и нищо.
Знам, че е хормонално, но не се търпи
При мен от Допелхерц нямаше никакъв ефект.Знам,че се препоръчна биотин при косопад,но имай едно наум,аз се опъпчих като тинейджър от него.Ползвах и шампоан с биотин и той ми докара пъпки по скалпа.
Аз ползвам Алпецин шампоан и тоник,понамаля ми малко косопада.Сега съм си взела Уртикомплекс шампоан и ампули,не съм ги пробвала още.Похвалиха ми и капсулите ревалид,те са без биотин ,но имат цинк и засега не съм ги взела,правя почивка че 4 месеца пих без прекъсване цинк,а той извлича медта от организма и не трябва да се прекалява.

# 631
Здравейте😊 може ли да ми препоръчате спирала за мигли, от която сте доволни.

Аз използвам тази и съм много доволна

# 632
  • София
Мерц дражетата ефикасни ли са срещу косопад? Препоръчаха ми тях или Допелхерц, та се чудя кое? Косата ми взе да пада страшно четири месеца след раждане. Постригах се доста, кокосово масло втривам, шампоани срещу косопад ползвам (ужасно изсушават) и нищо.
Не е за темата, но понеже косопадът ми беше болка години наред, споделям личен опит.
При мен помага RF 80 ампула, моят косопад е хормонален, спира от първата ампула. Rene имат и таблетки.
След моето раждане и настъпилия косопад както при теб, втривах ампула, и изпих една опаковка капсули при реакционен косопад.
Мерц при мен не работеха, още когато за пръв път се появиха на българския пазар.
Не мога да предложа по-евтин вариант.

# 633
  • Deutschland
Благодаря на всички за предложенията. Цената не е от значение, важно е да реша проблема.

# 634
Благодаря на всички за предложенията. Цената не е от значение, важно е да реша проблема.

Значи Приорин! Знам колко е неприятно. Обаче ако е сред раждане си минава от самао себе си и понякога трудно се овладява с какво ли не,защото си е хормонално и е в реда на нещата. Дано бързо отшуми при теб!

# 635
Не е за темата, но понеже косопадът ми беше болка години наред, споделям личен опит.
При мен помага RF 80 ампула, моят косопад е хормонален, спира от първата ампула. Rene имат и таблетки.
След моето раждане и настъпилия косопад както при теб, втривах ампула, и изпих една опаковка капсули при реакционен косопад.
Мерц при мен не работеха, още когато за пръв път се появиха на българския пазар.
Не мога да предложа по-евтин вариант.

Едно от най-добрите средства за косопад, на което аз съм попадала е на InSight - шампоана и лосиончето. Честно казано, като се замисля, дори сега ги намирам и за евтини, като се има предвид ефекта, който дадоха при мен! Лосиончето е с много удобен капкомер и се нанася върху скалпа, втрива се и се оставя  без да се отмива. Има много свеж аромат и най-важното за мен - не омазнява, защото, моята коса е мазна в скалпа.

# 636
  • Пловдив
Къде го има този комплект?

# 637
Къде го има този комплект?

От тук:

При мен косопада се появи до голяма степен мисля от стрес и промяна в обстоятелствата ми. Нямаше път, в който да не си прокарам ръката през косата и да не ми остане фрапантно количество здрави коси в нея.  GrinAnimal See No Evil

Последна редакция: нд, 11 авг 2019, 13:47 от Lygia

# 638
Момичета, препоръчайте нещо за обем. Наскоро се подстригах и като се изправя косата ми буквално е залепнала за скалпа.

# 639
Лилавия шампоан на здраве Актив прави нечовешки обем. Аз имам мнаго коса,но ми направи впечатление преди години при косопада го ползвах. Ката цяло са им много хубави и шампоаните и балсамите.Но пък се водят за пърпут и проблемен скалп. Нямам опит с продукти за обем,но този шампоан наистина върши работа. Преди около 7 години кагято имах косопад от стрес и диети ми помогна. Имах чувството,че половината ми коса опада. До 1 година се възстанови с много грижа,витамини и от само себе си. Изведнъж просно спря. Шамапона прави косата мека и гладка и мирише хубаво.

Последна редакция: нд, 11 авг 2019, 12:45 от Мис Каролин Бингли

# 640
Косопад се получава по различни причини, затова няма универсално лечение. Ако не е хормонално, бих препоръчала, това което лекар ми предписа. Три месеца тези витамини
https://sopharmacy.bg/ducray-anacaps-progressive-pri-progresiven … -broq-30caps.html

И шампоан с хинин на Милва

# 641
  • Велико Търново
Здравейте, момичета Simple Smile Не знам дали въпроса ми е за тук, но все пак да попитам и ще съм ви много благодарна, ако успеете да ми помогнете. Можете ли да ми препоръчате нещо за разширени пори - кремчета и всякакви неща. Не са ми много разширени, но много ме дразнят. Нямам времето в момента да ходя на козметици, пъй като съм с бебче вкъщи, а мъжът ми е опериран и няма как да гледа бебето, а аз да отида. Та се опитвам да си поддържам лицето сама вкъщи. Също за черни точки и иравняване на тена. Кожата ми е смесена - в Т зоната е мазна, а останалата част нормална. Ще съм ви много благодарна :*

# 642
  • Бургас
Препоръчайте ми моля, накаква боя за коса, каквато ще да е, само единственото ми изискване е да е възможно най, най щадяща и безвредна за косата. А!...и да не е къна! Мерси! Simple Smile

# 643
Шампоан оцветител, безамонячна боя

# 644
Препоръчайте ми моля, накаква боя за коса, каквато ще да е, само единственото ми изискване е да е възможно най, най щадяща и безвредна за косата. А!...и да не е къна! Мерси! Simple Smile
Кастинг на Лореал.😊

Общи условия

Активация на акаунт