Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 12

• 45 082
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
  • На остров
Malaga благодаря ти ! Само тази добавка не съм пила Simple Smile . Ще погледна довечера, че сега съм на работа.

# 196
Две в едно, вече е изкупена. Flash deals има постоянно, но са валидни само  3-4 часа и са ограничени количества на няколко продукти. Затова се купува веднага 😀

# 197
В петък на 8ми ден от цикъла и 5 дни на клостил 3х1, бях на преглед: 5 Ф 12-12-16-17-17, Е2 670, ЛХ 10. Стаменов назначи пункция за днес, защото се опасяваше да не презреят до понеделник с този ЛХ.
Обаче днес пункцията я прави Тихомирова и понеже съм чувала негативни резултати от действията й, изрично казах, че док е искал да извади и 5те фоликули (защото през това време й Казаха, че имам 3 броя). Резултат 1 Я и 1 лутеинизирала. Другите не били незрели, а били празни, два пъти ги били промили... Много съм разочарована, че не беше той. Понеже проявих съмнение и разпитвах, тя ми отговори, че естрадиолът бил само ориентировъчен.
Та сега се чудя да пия/поставям ли някакъв прогестерон, за, да нормализира лутеалната фаза, защото иначе ще ми дойде до 10-11дни.
Докато говорех със Стаменов в петък му предложих последния опит да не е на ЕЦ, а отново стимулация, заради остатъчния ефект. Той уж каза, че имали потенциал яйчниците. Обаче след днешната загуба, не знам какво решение да взема.

Последна редакция: нд, 30 юни 2019, 20:20 от Малага

# 198
  • На остров
Малага много съжалявам, дано тази яйцеклетка е вашето късметче !
Аз след малко слагам тригера и с това приключвам със слагането на инжекции в корема завинаги. Пункцията е във вторник сутрин.

# 199
  • In transit
Късмет Малага, Две в едно!

# 200
  • София
Късмет две в едно, нека този път да успееш. Като за последен опит това да е шанса ти Flowers Four Leaf Clover

Малага не се ядосвай може и така да е склонна съм да го повярвам, защото костила много вдига Е2, а 670 е много нисък за 5 фоликула точно отговаря като стийност на 2Ф. Аз преди време бях с костил и беше същата история Е2 ми неше 660 и имаше 2Я, като едната негодна, а другата се пръсна при оплождането.
Защо не смените стимулацията, аз лично съм против костила на нашите години, пробвайте нещо дръго щом правиш толкова фуликули нещата при теб са добре ще се получи със сигурност, просто трябва да уцелите стратегията.

Последна редакция: пн, 01 юли 2019, 01:18 от pepita5

# 201
Благодаря Ви. Имам 4-5 антрални по принцип, не са много. Този път сигурно е спомогнала и стимулацията с менопур, гонал, фостимон и пурегон по-предния цикъл . Реално имах три поредни  пункции ,но през много кратки периоди на 24.05, 10.06, 30.06. Ще почина един цикъл, тъкмо докато трае отпускът на доктора.

# 202
Малага, много съжалявам, миличка! Confused
Дано да имаш повече късмет следващия път! Flowers Four Leaf Clover
На мен винаги ми е идвало, когато е трябвало да ми дойде,
обикновено след 14 дена. Нормално е да ти дойде след 11 дена.
Малко не мога да разбера какви са ти опасенията.
Успех! Heart
Две в едно, късмет! Стискам силно палци! Heart  Flowers Four Leaf Clover

# 203
  • София
Здравейте,
След прием на Дуфастон 2х1 за 10 дни знаете ли кога идва цикъл?

# 204
  • и тук и там :)
Малага, много съжалявам, но стискам палци тази 1 Я да е късмета ти Flowers Four Leaf Clover
Две в едно, пожелавам ти успех на пункцията и стискам палци Flowers Four Leaf Clover

Да се отчета и аз - петък /8ми ден/ бях на преглед, след 6*2 Клостил. Имам 2 Ф - 12, 14мм и един вляво 11мм, Е 568, ЛХ 8,80. Вчера си бих Цетродит и Хориомон, вторник съм на пункция.
В петък си пуснах АМХ - 0,84, като чета по форумите мисля, че мога да имам надежда да продължавам с опитите за моя Я. .....?

# 205
Здравейте,
След прием на Дуфастон 2х1 за 10 дни знаете ли кога идва цикъл?
Принципно идва до 2-3-4 дни след спирането.
------------------
Две в едно, успех желая утре!
Малага, ти се изтормози с тези пункции. Почини си малко, яйчниците са стресирани,според мен, от толкова бодене. Дай Боже, тази една яйцеклетчица да е твоето щастие!
Всички ние сме притиснати от времето и ни се иска нещата да се случват по-бързо и най-вече да се случат, но и организмите ни си искат своето.

Последна редакция: пн, 01 юли 2019, 11:25 от bubastet

# 206
Чета разнопосочни мнения за кломен, турския вариант, или клостил както е тук. Много съм объркана, споменавала съм че успешната ми стимулация е със гонал и мерионал, а тази на която не реагирах беше със гонал, мерионал и кломен. Според вас дали кломена има нещо общо с това, с неуспеха, доктора мисли че е от възрастта, но чак пък толкова да се е отразила тази половин година разлика..

# 207
  • София
всичко зависи от моментното състояние.

# 208
Vel,

Докато имаш цикъл, надежда с твоя Я има 🙏🏻🤞🏻🍀

Аз исках да пусна АМХ на 12 ден, но ми казаха, че резултатите са надеждни когато е пуснато на 2-3 ден.

И без това АМХ е само цифра, която се мени нагоре-надолу и е най-надеждна да покаже как ще реагираш на стимулация, а не точно колко Я имаш и какво качество. Аз преди 2 години имах АМХ <0.1, забременях спонтанно същия месец (имах после мисед), после го качих до 0.6 с билки, забременях спонтанно пак (кухо яйце) и февруари 2019 беше 0.03, но правя и вадят Я.... Колко още дълго, никой не знае, но ако го взимах насериозно, трябваше да съм се гръмнала от резултата преди 2 години.

Късмет 🙏🏻🤞🏻🍀

Малага, много съжалявам, но стискам палци тази 1 Я да е късмета ти Flowers Four Leaf Clover
Две в едно, пожелавам ти успех на пункцията и стискам палци Flowers Four Leaf Clover

Да се отчета и аз - петък /8ми ден/ бях на преглед, след 6*2 Клостил. Имам 2 Ф - 12, 14мм и един вляво 11мм, Е 568, ЛХ 8,80. Вчера си бих Цетродит и Хориомон, вторник съм на пункция.
В петък си пуснах АМХ - 0,84, като чета по форумите мисля, че мога да имам надежда да продължавам с опитите за моя Я. .....?

# 209
  • София
vel333 разбира се, че ще продължаваш с опитите. Надежда имаш и то голяма с това АМХ си е голям шанс има хора с 0,16 и се борят. Не се отказвай късмет и много стиснати палчета на пункцията.

Общи условия

Активация на акаунт