Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 12

• 45 088
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
  • и тук и там :)
Благодаря ви момичета HeartBlush

Optimist2019 на мен в лабораторията в Надежда ми казаха, че няма никакво значение в кой ден ще се пусне АМХ, то не се влияело... на знам колко е вярно, а явно навсякъде казват различно. Аз го пуснах онзи ден с хормоните т.е. на 8ми ден.

# 211

Optimist2019 на мен в лабораторията в Надежда ми казаха, че няма никакво значение в кой ден ще се пусне АМХ, то не се влияело... на знам колко е вярно, а явно навсякъде казват различно. Аз го пуснах онзи ден с хормоните т.е. на 8ми ден.
И аз знам, че е без значение на кой ден ще се пусне АМХ

# 212
Хммм, на мен момичето на рецепцията в Надежда ми каза 2-3 ден..... Явно е било лично мнение, само дето тя не го уточни 🙄

# 213
Моята неуспешна стимулация беше когато амх ми беше 1, а успешната когато амх ми беше наполовина, вдигнах го с добавки и наваксвайки тежкия недостиг на витамин Д за тази половин година. Т. е. за мен това амх вече нищо не означава, не показва как ще се реагира на стимулацията, забраних си да го меря. И фсх, беше ми 7.9 на неуспешната, и за него съм си наложила запор.

# 214
АМХ не, но ФСХ и ЛХ са показателни дали и как някой ще се повлияе от стимулация,  тъй като препаратите съдържат именно ФСХ или ФСХ + ЛХ.
Мятам ви малко памперси за късмет и желая успех на всички! Hug

# 215
Пункцията мина - имам 4Я, до сега не съм вадила толкова много Simple Smile
Сега чакам развитие до 5ти ден и PGD.

# 216
Пункцията мина - имам 4Я, до сега не съм вадила толкова много Simple Smile
Сега чакам развитие до 5ти ден и PGD.

Успех!!!

# 217
  • На остров
Браво Вел ! Как ще ги оплождане ?
И моята мина и сега ме боли но си лежа още след малко ще стана.
3 перфектни яйцеклетки, иначе извадиха 4 и няколко дребни. Теста от сперматозоидите също изглежда добре и сега ще чакаме да се оплодят, утре ще.се обадят.

# 218
Поздравления,, Vel и Две в едно! Отличници сте Simple Smile

Vel, значи Персенска добре е таймирала, ама откъде се взе 4-ия фоликул. Не го беше видяла ли? Странно. Ти всеки месец ли пиеш Клостил?
В  петък на 8-ми ден моите 3 ф бяха 12,12 и 14, а твоите 14,12 и 11, което сега затвърждава подозрението ми, че Стаменов избърза с пункцията ми в неделя.... за да не изпусне 2х17, изтървахме 4. Е, единият наистина беше презрял в неделя, но не знам извадената Я от кой фоликул е била.
Обаче пък ЛХ ми беше 10.26, може заради него да е избързал, да не презреят. Обикновено ми е доста по-нисък.

По повод оплождането да Ви кажа нещо интересно от разговора с биолога. Предишният път правили някакъв тест за способността на сперматозоидите да се прикрепят към Я и при нас имало нужда да се приложи т.нар. Зона яйцеклетка (около 250 лева струваше май, сега гледам, че имам начислени 510 лв. - за оплождане + зоната вероятно). Това е проблем при естествено оплождане, но и при ИКСИ можело да даде отражение. И в този смисъл с биолога се разбрахме да спестим ИМСИ този път.
Я се е оплодила, Слава Богу, но да видим как ще се развива.
Успех на всички, които пишат и на онези в сянка. Hug

Последна редакция: вт, 02 юли 2019, 14:11 от Малага

# 219
Браво вал 33,и две в едно дано всичките ви се оплодят.
Стискам ви палци ❤

Аэ след месец пиене на противоэ.доктора на 1 ден от Ц.не видя Ф.,обясни ми че ОК смаэвали фоликулите,сега като отида в четвъртък ще видим какво и дали нещо е пораснало,иэписа ми доста силна доэа стимулация.

# 220
Здравейте момичета. Имам питане. След дълъг протокол с декапептил, фостимон, гонал-ф, при който нямаше отговор на яйчници и не се стигна до пункция. Цикълът ми закъснява вече 6 дни. Нямам и типичните пмс. Преди стимулацията ми беше като часовник. Притеснявам се много защото сме се насочили т.м. към спонтанен и се опасявам стимулацията да не е нанесла непоправими щети. Преди няколко дни почувтвах много силна болка в ляв яйчник, мъчи ме цяла нощ. Но мед. Лице ме увери, че е нормално.  Имам ли база за притеснения?

# 221

Благодаря момичета Purple HeartFlowers Hibiscus
Две в едно, не съм питала как ще ги оплождат, хмммм сега като се замисля трябва да си видя в епикризите и предните как са били. Аз съм с донорски материал и общо взето оставям решенията на андролозите/ембриолозите. Браво и на теб 3Я Simple Smile, пожелавам успееех Flowers Four Leaf Clover

Малага, честно казано и аз не разбрах от къде дойде 4я фоликул, бях много изненадана, нооо приятно Simple Smile
В петък при прегледа, когато диктуваше на акушерката й каза стойностите само на 3Ф. Да,  и аз си мисля, че Стаменов е искал да хване двата *17мм, но за съжаление за сметка на другите три.

# 222
Браво, vel!
Поздравления за теб, Две в едно!
Стискам палци, Малага!
Късмет на всички ни!!

# 223
Успех, момичета!
Вивиан, днес ми е 8 ден след дуфастон, а цикъл още няма. При предишен прием ми е идвало на трети ден, че дори няколко часа след последната таблетка от схемата. Пих и естрофем, кой знае, може да съм задържала за пореден месец фоликули... Sad

# 224
Bubabka, Silvence,
Мислех да попитам доктора дали няма да изкарам повече фоликули с дълъг протокол, но като Ви чета, ми звучи рисковано. Макар че може това да е търсеният ефект на блокировката, след което в отговор на стимулацията да тръгнат да растат нови, еднакви фоликули. Надявам се да се развият точно така нещата при двете Ви. Чакам да прочета за резултатите.
Mandaria, естрофема заедно с дуфастона ли го пи и защо? 8 дни ми се струват много, от кой ден на Ц е дуфастона?

Общи условия

Активация на акаунт