Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 12

• 45 104
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
  • На остров
123 как мина хистерото ?

# 256
Не е удачно, изчакай за след бременността Сиси !
Сега започнахме да се чудим дали едно или две да върнем, аз казах днес две, но пък ако върнем едно имаме още един шанс.
Много ти благодаря! Heart
Нямам никакви надежди, честно казано, каквото стане!
И аз като теб бях в дилема, лекарката каза, че имам по-голям шанс,
ако върна двата добри, които ми гарантират, и да замразим,
ако има още читави, но предчувствието ми е да върна само 1,
много мислих, намалявам си шанса, но не промених първоначалния план,
който описахме в договора, защото искат да фигурира в договора.
Направи това, което ти подсказва интуицията!
Помня, че ти не беше доволна от ЗЕТ, но ако искаш,
сега промени стратегията и замрази едното.
Пожелавам ти успех от сърце! Heartpulse
123, бързо възстановяване! Heart

# 257
  • София
123 много ти благодаря Heart
Желая и на теб да се възстановиш и да стартираш отново, но този път с положителен резултат Flowers Four Leaf Clover

# 258
  • На остров
Пепита стискам палци днес да са добре също, на кой ден ще правите трансфер ?

# 259
  • и тук и там :)
Благодаря !
Вел какво стана при теб ще правите ли трансфер ?
Две в едно, браво. Стискам палци HeartFlowers Four Leaf Clover
Вчера ми звъннаха - 3Я са се оплодили, четвъртата не била хубава. Сега чакам петък и неделя да ми звъннат. Аз ги чакам до 5ти ден и след това замразявам понеже ще правим ПИД.

# 260
  • Пловдив
Двечки оплодени имаме, утре в 13.20 е трансфера.
Стискам силно....силно палци за теб !!!!!

# 261
Хайде момичета ,хайде да ни зарадвате !Чакам с нетърпение положителен тест в групата.Крайно време е вече ".Изчаками се чакалото !"

# 262
Аэ да се оплача,предния месец пих ОК,и сега вече 8 ден ми върви Ц.това нормално ли е.
Эапочнахме и стимулация,сега пуснах хормони да видим каква е хавата,след обяд съм на преглед.Може ли да се канселира стимулация по средата,според вас.

# 263
  • На остров
Бубанка може, при мен стана така организмът ми не отговаряше на подтискането и въпреки че пръсках спрей по дълго не даде ефект. Тогава прекратиха, спрях спрея изписаха ми лекарство за предизвикване на мц и като дойде на 2 ден започнах къс протокол. Опита се проточи от Бъдни вечер до началото на март. Това ми беше  и последен опит по дълъг протокол.

# 264
Благодаря две в едно,уф че тъпо,аэ едвам  се навих эа още един опит и то...нищо.

# 265
Успех момичета, и ви стискам много силно палци!
Аз все още чакам цикъл след кюретажа, вече 35 дена, и се надявам на добри новини на следващия ми контролен преглед. На първия, 14 дена след процедурата, не бяха много добре нещата и ми изписаха антибиотици. Прибрах се до БГ за седмица, направих набързо генетични изследвания и сега чакаме резултати, за да планираме как ще действаме по-нататък.

# 266
  • София
Момичета обадиха ми се, на 5-ти ден ембриончето не се е компактизирало и си е останало на клетки. Казаха, че няма да го бъде и ще го унищожат. Направо вече не зная защо така се случва, уж видимо добри Я, хормоните са ми добри само малко ФСХ е завишено, спермограма добра 14-15% морфология по Крюгер. Дайте съвет къде да търся причината.

Последна редакция: чт, 04 юли 2019, 13:20 от pepita5

# 267
Аэ да се оплача,предния месец пих ОК,и сега вече 8 ден ми върви Ц.това нормално ли е.
Эапочнахме и стимулация,сега пуснах хормони да видим каква е хавата,след обяд съм на преглед.Може ли да се канселира стимулация по средата,според вас.
Уви, може, при мен стана така, след гонал, мерионал и кломен, от 4 ф. в началото тръгна само 1 и прекъснахме, доктора каза че щом така е станало и тази 1 най-вероятно не е качествена.

# 268
Pepita, съжалявам за лошия резултат.
Ти не искаш да правиш ПИД, но според мен е задължителен заради възрастта. Тук обаче факторът вече се явява преживяемостта на ембриона.
При деленето на клетките след оплождане се наблюдават и  "случайни" хромозомни грешки, дори при млади, здрави двойки. Кариотип може би е излишен поради факта, че имате деца, но не съм сигурна. Съдейки по собствените си резултати в рамките на 5-те години, през които съм в репродуктивни болници, в момента възрастта ми е основен проблем. При мъжа възрастта не е фатална, там се отразява начина на живот - храната, средата на работа и т.н. Обаче и при тях е добре да се проверят хормони, щитовидна жлеза, кръвна захар, ИР. Защото само една СГ не носи цялата информация за състоянието.
Следващия път може да приложите и новия метод "зона" преди оплождането. Говори с биолозите и ембриолозите на място.  Това смятам да направя и аз, но изчаквам утрешния резултат. Прегръдки за всички!

Последна редакция: чт, 04 юли 2019, 13:50 от Малага

# 269
  • София
Много ти благодаря Малага. Ембриолозите сега ми казаха да не правя трансфери на 3-ти ден, а винаги да ги чакам до 5-ти, така се прави необходимата селекция, а на 3-ти ден вероятноста да е обречен опите е твърде голяма.

Общи условия

Активация на акаунт