Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 12

• 45 062
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
  • и тук и там :)
pepita5, много съжалявам. Прегръдки Heart
Подкрепям мнението на Малага. И аз смятам, че предвид възрастта е добре да се чака до 5ти ден и да се прави ПИД.....въпроса е да оцелее до 5ти ден.

# 271
Много съжелявам за резултата ! Прегръдки !Пепи ,по презумция е така както казват ембриолозите ,но няма никаква гаранция .Има успяли на върнати ембриони на 2 ден .и то над 40+ възраст.Има на 3 ден  .Има ембриони перфектни на 5 -6 ден и накрая нищо или след ПИД некачествени  И при млади се случва .Толкова много примери за мисед или биохимична Но в по малък процент ,защото именно те вадят по 13 -15 я и процента селекция е голям..Всичко е късмети то най-голям   ,просто да съвпаднат качествена днк я и качествен днк спермо.  За мен  тази мисиясе оказа  много ,много по- сложна отколкото всички имат представа за ин витрото .Дано следващият път всичко да е ок.Стискам палци !Пък този ПИД ....толкова е относително и там е една ........

# 272
  • София
Много Ви, благодаря момичета за подкрепата. За първи път ембриончето ми не стигна до бластоцист това много ме учуди. Предния път си стана бластоцист, но отказа да се развива. Има нещо което пречи, но не мога да разбера какво. Сега си пуснах контроли на б12 и фолиева и 2-те бяха малко над допустимата норма. Б12- 519,3 при референтна стойност до 489, и фолиевата ми беша 45,4 при референтна стойност до 42,4.

# 273
Доста дълго е продължило. Оказа се, че миомата е била итрамуларна, която е прорасла към кухината. Май този път са я изрязали цялата, но ще видим.
Пепита, съжалявам за случилото се с ебриончето ви. Дано при вас е инцидентно!

Последна редакция: чт, 04 юли 2019, 15:36 от +-123

# 274
Пепита много кофти се е получило,прегръдка .

При мен док.видя нещо като Ф.,но е 6 мм.
Естрадиола е едва 17 ng,иска още два дни да следи Ф.и Естр.да слагам още два дни инжекции и в събота да реши.Неэная дали от сега да не спра ,а не чак в събота.

# 275
  • На остров
Пепита съжалявам много. Много е трудно в такива моменти.

Мина нашият трансфер, голямо чудене но върнахме двечките. Едното е перфектно другото с качество много добро.
Третото все пак се е оплодило но изостава, ще го изчакат да водят дали ще стане за фризер.

# 276
pepita5, много съжалявам, миличка! Confused
Кариотип няма смисъл да правиш, щом има родени здрави деца, е излишен.
За витамините не трябва да имаш притеснения,
горните реф. стойности на нашите лаборатории са много ниски при някои витамини
и трябва да са над тях. Доколкото помня, беше хубаво да е 800 витамин Б12.
Не се отчайвай! Hug Късмет! Flowers Four Leaf Clover
Бубанка, аз винаги се отказвам на втория преглед - 8 ден.
Не са ли нараснали, нищо не става от тях, поне при мен.
Успех! Hands Pray
Две в едно, много се радвам! Hug
Стискам ти силно палци! Heart
Малага, vel333, както и на всички останали, късмет! Flowers Four Leaf Clover

# 277
  • На остров
Благодаря ти Сиси !
Дано имаме късмет, аз имам много добро усещане, всичко мина някак леко и гладко. И изцяло без кръвни изследвания.  Днес лигавицата беше 11.5 см и с променена форма точно както трябва да бъде каза докторката.
Сега започвам и тромбил първи тест след  14 дена втори след 17 дена.

# 278
Две в едно, моля! Heart
От сърце ти желая това да е вашият опит! Hug
Дано и ембриончето да навакса и да го замразите!
Какви лекарства ти изписаха да приемаш след трансфера?
За какво е тромбил? Не съм го чувала.
Аз твърдо реших да върна само 1 ембрион, така или иначе 2-ия трансфер
щял да бъде задължително с 2, каза докторката.
Там по много странен начин ги замразяват, само по 1 или 2.
Може много да замразиш, но на едно място по 2 най-много,
като се размразят, не ги замразяват повторно.

# 279
  • На остров
Тромбил е едно лекарство за разреждане на кръвта. Само него ще пия и ще слагам три пъти на ден литинус( прогестерон) влгалищно. Отделно си пия леваксин за жлезата и ще почна витамини за бременни.

# 280
Тромбил е едно лекарство за разреждане на кръвта. Само него ще пия и ще слагам три пъти на ден литинус( прогестерон) влгалищно. Отделно си пия леваксин за жлезата и ще почна витамини за бременни.
Две в едно, късмет! Flowers Four Leaf Clover

# 281
И аз така предположих, но реших да попитам все пак. Blush
Освен аспирин, реших да бия отново Клексан, сега продават заместител,
който е със същия състав - Oksapar. Фраксипарин бил с по-дебела игла
и много мои близки са получили странични ефекти от него,
затова не мисля да го пробвам. Ще отида до Истанбул за лекарства,
хем да се разходя и да се разведря малко. Blush
Много силно ти стискам палци! Heart

# 282
  • София
Благодаря още веднъж на всички за подкрепата, дано всички да успеем. Лошото е че минаваме през какви ли не препядствия които ни сриват психически от неуспеха или от новата създала се ситуация. Важното е да имаме сили да продължим и да се борим до край. Нека господ ни закриля и помогне на всички, да си имаме така мечтаните бебчета. Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover Gift Heart

123 Пожелавам ти мнго успех и бързо възстановяване, дано всичко са изрязали и да се приключи с това за винаги.

Бубанка75 Миличка нещо не ми се виждат нещата добре, с този Е2 но ти прецени струва ли си да се изчака, късмет:four_leaf_clover: .

Две в едно Много успех и високо ЧХГ, чакаме те да поведеш хорото. Е и ние след теб разбира се Simple Smile

Сиси и аз така предположих, че за предпочитане е да са в горната граница, дано наистина да е било инцидент с ембриончето.

# 283
  • In transit
Пепита, Бубанка горе главата момичета, ще се случат нещата при всички ни! Убедена съм. Simple SmileHug
Две в едно, двоен късмет ти желая. В теб ми е надеждата да повлечеш хорото...след теб Сиси, Малага, Вел и другите момичета. HeartHugKissing Heart

# 284
  • Пловдив
А как се справяте с финансите ?
Ние лично теглихме ипотечен кредит от които останаха само едни 8000 лв. Ако при първия опит , който ще е на есен не успеем...не виждам от къде за нов. А повечето от вас продължават и продължават. Това е по - тъжно ...че на всичките проблеми , които имаме...нямаме и средства Cry

Последна редакция: пт, 05 юли 2019, 20:12 от casablanka

Общи условия

Активация на акаунт