Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 12

• 45 098
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
  • София
И аз да кажа какво става с мен. Продължавам на ЕЦ без медикаменти, правя по 5 антрални на месец 2 в единия яйчник и 3 в другия. Мина пункцията в събота извадихме 1Я, по думите на ембриолозите била едра и много надежна, казаха че оплождането е прминало много добре оценяват го по тяхната скала с най високия резултат, защото използвахме замразена проба понеже ММ не беше тук, оплождането беше ИКСИ. Вчера на 3-ти ден ми казаха че е с 8 клетки и има 6,7% фрагментации, което било идеално и означавало, че ембриончето се самокоригирало. Сега чакам утре да звъннат и да кажат какво е положението на 5-ти ден.

# 241
Много късмет !Дано това ембрионче е най -големият късмет от съдбата и скоро да се похвалиш .Стискаме палци !На свеж трансфер ли ще го връщат.Дано то да е най -късметлийското !:beetle:ЕЦ се има предвид дори без LH и без тригер нали .Просто се следи и при точен размер на фоликул се вади и т.н.

# 242
  • София
Много благодаря дано този път всичко е на ред. Това ще го замразим тъй като д-рката пак я нямаше и нямах готовност за трансфер, мислех другия мес. да е свеж трансфер, а това да остане за резерв, но май няма да стане понеже излизат в отпуска и са на косъм нещата. Без стимулация съм, само някрая имам цитротид и хориомон - това е за таймиране и стопиране.

# 243
Pepita5, в коя болница ембриолозите дават такава подробна информация? На мен от Надежда ми казаха само, че засега е добре, с 10 клетки на 3ти ден и с нараснал страх и ужас очаквам следващото обаждане.
Малко встрани от темата, мисля  си дали не е добре да направя някоя физиотерапия на малък таз, докато почивам. Някоя от вас правила ли е и с какъв резултат?

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 14:36 от Малага

# 244
  • София
и в надежда дават доста информация, просто трябва да поразпиташ.

# 245
  • Пловдив
Две в едно обадиха ли се ? Че те мисля Cry

# 246
  • София
Да в Надежда съм, след питане казват.

# 247
pepita5, късмет, миличка! Heart Flowers Four Leaf Clover

# 248
  • София
Сиси много ти благодаря Flowers Hibiscus
Утре ще пиша след като ми звъннат Flowers Four Leaf Clover

# 249
  • На остров
Двечки оплодени имаме, утре в 13.20 е трансфера.

# 250
  • София
Много късмет и успех ти желая от цялото си сърце Flowers Four Leaf Clover

# 251
  • На остров
Благодаря !
Вел какво стана при теб ще правите ли трансфер ?

# 252
Две в едно, чудесна новина! Hug
Стискам силно палци! Heart
Някой да знае дали е удачно преди трансфер да се прави цитонамазка?
Благодаря! Heartpulse

# 253
  • На остров
Не е удачно, изчакай за след бременността Сиси !
Сега започнахме да се чудим дали едно или две да върнем, аз казах днес две, но пък ако върнем едно имаме още един шанс.

# 254
Две в едно, Пепита, късмет, момичета! Днес бях на второ хистеро и едва сега се осаферих.

Общи условия

Активация на акаунт