Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 12

• 45 226
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
Малко в страни от горещата новина, какво мислисте за инсеминациите? При проходими тръби на 40г , фсх не прескача 12 и мъжки фактор има ли смисъл да пробваме инсе с донор?
според мен има, вие бяхте с много мъжки фактор.

Точно Simple Smile  Последно ме пратиха и за ДЯ , нямало смисъл с мои. Инсето било загуба на време и пари. Обаче някак  искам да съм сигурна, че всичко съм пробвала преди да минем към дя. Имам ову, лигавицата е ок... знам ли

# 376
  • София
Инсеминацията нито е скъпа, нито е травмираща. Аз на ваше място бих пробвала, ако не ви е проблем донорския материал.
Поне ще сте спокойни че сте опитали каквото сте решили и ще ви е по-лесно да вземете решения за дя евентуално.

# 377
  • На остров
Саши аз бих опитала инвитро с донорски материал.

# 378
Саши аз бих опитала инвитро с донорски материал.
Опитвали сме, 1 я , оплоди се на 3 ден беше без фрагменти разделена на 6, върнахме я и нищо

# 379
А как ви е кариотипа и останалите изследвания?

# 380
А как ви е кариотипа и останалите изследвания?
Нямаме правен кариотип, а кои други изследвания ?

# 381
Редно е да се направи кариотип след толкова неуспехи. И на двамата. Това трябва доктора да ви го каже, какво друго.

# 382
Мм е с азооспермия, кариотип в този случай няма да ни каже нещо ново

# 383
Кариотипа няма нищо общо с информацията която спермограмата дава. А азооспермия не е непреодолима пречка.

# 384
При нас е...

# 385
  • На остров
Саши щом с донорски материал инвитро не се е получило, с инсеминация шанса е още по малък. Поне при мен инсеминация над 35 не се прави, защото смятат, че шанса за успех е минимален.

# 386
  • София
Здравейте!

Съжалявам за неуспехите! Горе главите и пътят към мечтата ни продължава.

Аз да ви попитам лигавица 11 мм с правилни слоеве и структура за 8ми ден как ви звучи? Нищо няма да правим този месец, ще чакам до септември. Но вчера бях на преглед за подготовка и лекарства за преди трансфер и докторката дори каза, че ако толкова искам можело и този.

Аз вече се разколебах за сега, и другите неща и задачи ме чакат. Но на последната пункция миналата година лигавицата никаква я нямаше през целия процес. А сега се появява отново...

# 387
  • Cobrs
Момичета, аз съм с втори мисед. Ембриончето е спряло развитие още в 7 г.с., няколко дни след прегледа, по време на който чухме сърчице. Другата седмица ще правя медикаментозен аборт в клиниката, за да може да се изследва материала. Ако някоя от вас е правила такъв, би ли споделила как протича. 🤗

# 388
Ех, Маги...прегръдка.
А тромбофилии иследвала ли си.

# 389
  • На остров
Маги много съжалявам, аз съм правила протича като по тежък цикъл. Хубаво освен предизвикващите аборта лекарства да се вземат и обезболяващи. Ние бяхме в болницата около 7.30 взехме първите хапчета после ходихме да закусваме после се върнахме и към 13 си тръгнахме. При нас беше кухо яйце.

Общи условия

Активация на акаунт