Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 12

• 45 162
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
  • In transit
mtz, Hug скоро си мислех за теб, че изчезна от групичката. За мен истината е в донорска май, ако не стане чудо по естествен път..
Чакаме Сиси да се върне и да разкаже как е минала процедурата и да ни зарадва след това. Kissing Heart

# 511
Момичета, извинявам се, че нямах време да пиша! Innocent
Благодаря на Казабланка и Мики, че попитаха! Heart
Дори и да не пиша, знайте, че съм с вас духом и ви подкрепям от цялото си сърце! Heartpulse
Много ангажименти, много спънки, хвана ме пак и жестока криза от прогестерона,
изобщо всеки ден е динамичен при мен. Blush
Обаче не само че не съм се отчаяла, ами колкото по-зле става положението,
толкова повече взех да се забавлявам от неуспехите си,
колкото и странно да звучи това. Grinning
Ще пиша и ще ви разкажа, ако не днес, утре. Hug
Прегръщам ви всички! Не се отчайвайте! Sparkling Heart

# 512
Момичета, извинявам се, че нямах време да пиша! Innocent
Благодаря на Казабланка и Мики, че попитаха! Heart
Дори и да не пиша, знайте, че съм с вас духом и ви подкрепям от цялото си сърце! Heartpulse
Много ангажименти, много спънки, хвана ме пак и жестока криза от прогестерона,
изобщо всеки ден е динамичен при мен. Blush
Обаче не само че не съм се отчаяла, ами колкото по-зле става положението,
толкова повече взех да се забавлявам от неуспехите си,
колкото и странно да звучи това. Grinning
Ще пиша и ще ви разкажа, ако не днес, утре. Hug
Прегръщам ви всички! Не се отчайвайте! Sparkling Heart
Sisi345, привет! Дай Боже, кризата с прогестерона да мине и да си вече по-добре! И най-вече успешен финал!! Heart

# 513
  • София
Абсолютно съгласна съм. Инвитро за в бъдеще само с донорска яйцеклетка бих направила, ако събера пари идните 2 години за това. От повече безсмислени опити смисъл няма. Ще заложа на няколко инсета, ако уцелим качествено яйце, а и с преработена соерма, тъй като сме и с мъжки фактор е по добре така. Качеството ни е проблема и то основния. Наскоро четох за генетичния код, за съжаление с напредване на възрастта възникват и мутации, още повече, че се предават на поколението грешките. Какво да ви кажа, това е мое мнение. Изумявам се на силата и волята ви да минете през повече от 2, 3 стимулирани опита. Аз не бих могла, а и не бих искала. Това съсипва не само психиката, но и здравето. Място за отчаяние няма, ако не става, това не е твоят път или твоят момент, случайности няма. Може, не е невъзможно, може хубавата яйцеклетка да я хванете от първия опит, но реално наистина, колко опита трябва да направите, че да преборите онези грешните 95%. Моят праг честно казано е 44 г, така го преценява за себе си и не бих искала да налагам мнението си на никой. Нямам тези средства, иначе директно бих преминала към донор, защото нямам и скруполи. След 40 оптималният, щадящ психиката и здравето начин е донорски яйца поне за мен. Какъвто и да е яйчниковия резерв, той не определя качеството. И аз имам по 7-8 антрални фоликула, но какво от това, фактите говорят. Дано сега ми се размине извънматочна та, че това чудо от 533 в понеделник, днес е 811, да спира и да тръгва надолу. Малко повече инфо за ИБ за патилите и добър лекар в София за диагностика. Във Фемина бях, не бяха много категорични. Утре пускам пак и дано да е под 811, независимо колко, да е под тази цифра, иначе ще търся къде е сака. Виждат го около 3-4 мм, но нали имало и псевдо такива, отражения ли и аз нз.

# 514
Катето много съжалявам за случилото се... Дано мещата да се наредят по възможно най добрия начин за теб... Успех!

# 515
  • На остров
Кате ако се потвърди ИМ много съжалявам, дано се разминеш с операция и нещата минат леко като при мен.

# 516
  • София
Нз вече, ще полудея, от 2 седмици не знам бременна ли съм, не съм ли.
Статистиката:
Понеделник чхг-533 цибалаб в 11
Чхг 677 следобед Щерев
Йосив Димитров-вътрематочен сак 3.7 мм не възлага надежди
2 часа по късно
Фемина доц. Димитров-вътрематочен сак около 3 мм, уж чисти тръби гледа ме на 3 д, 50/50 шанс за нормална, но клони към не нормална, като не потвърждава категорично, че не е ИМ
Вторник, Шерев
Няма вътрематочен сак, съмнения за ИМ
Сряда чхг 811 Цибалаб
Йисив Димитров, сак 5 мм, сега погледнах снимката, обаче трябвало да бъде мнооооого по голям в тази седмица, никакви надежди, да се моля чхг да пада иначе в петък в болница със съмнения за ИМ
Следобед второ мнение Щерев-др Манчев, няма сак в матката, образуваните около десен яйчник в тръбата, ама яйчника притиска, не се виждало добре, но приличало на бременност 17 мм, но как 17 мм в 5 та седмица, то и пулс трябва да има, нз.
Това до тук. Питам се, как едни виждат сак, други не, всеки различно ми казва, скапани стойности на чхг, лудницата е пълна. Нз как ще издържа до утре да пусна ново чхг и поне мъничко да е паднало. При кой доктор да ходя и аз нз, май вече не вярвам на никой.
Така, като изключим чхг беше и с първата ми бременност, 3 доктори нищо не виждат, включително и в селена, Минев, Ставрев, тогава още живеех в Пловдив или пък виждат нещо като плоден сак, ама бил кух и не бил наред това началото на 6 седмица, по същото време Даскалов за 5 секунди вижда сак 1.07 мм и след 4 дни вижда пулс. Ама ми е далече сега.

# 517
  • София
Здравейте!
Имам изписан Фемостон от 2 ден на м.ц., днес бледорозово течение, но ми свърши опаковката. Сега продължавам ли или спирам? И като дойде цикъл пият ли се или се почват от 2ри ден всеки път?

# 518
  • София
При чхг 800-900 не знам как очакват и пулс да видят.
На мен ми изглежда че расте добре, просто е рано за прегледи.

# 519
Здравейте!
Имам изписан Фемостон от 2 ден на м.ц., днес бледорозово течение, но ми свърши опаковката. Сега продължавам ли или спирам? И като дойде цикъл пият ли се или се почват от 2ри ден всеки път?
Vi_Vivian, и аз съм на Фемостон за 3 месеца. Започнах първата опаковка от 2-ия ден на МЦ. Първо се пият кафявите, след това жълтите. Не се прекъсват. На втората опаковка след първо кафяво идва цикъл. Но това е схемата за повече от 1 опаковка.

# 520
  • София

Добре сега ми дойде , трябва да спра ии да почна новата опаковка от 2 ден или не спирам да го пия?
Здравейте!
[/quote]
Vi_Vivian, и аз съм на Фемостон за 3 месеца. Започнах първата опаковка от 2-ия ден на МЦ. Първо се пият кафявите, след това жълтите. Не се прекъсват. На втората опаковка след първо кафяво идва цикъл. Но това е схемата за повече от 1 опаковка.

[/quote]

# 521
  • София
При чхг 800-900 не знам как очакват и пулс да видят.
На мен ми изглежда че расте добре, просто е рано за прегледи.
Не знам какво очакват и говорим тука за София, най добрите специалисти, ами ако си някъде в дълбоката провинция. Един и същи ден, 3 доктори, 3 мнения, интересно че никой не ми каза, че е рано, днес трябва да съм съгласно цикъла 5 г с и 4 дни, трябвало да има хубав, голям сак по това време. Всички ме от писаха, то не че аз клоня към нормална, то ще е парадокс, но ме изумява как не може да бъде поставена диагноза. Единствено Манчев ми каза, добре че си следила чхг, да ни ориентира, ако има проблем, а като го питах какво ще ми подскаже, ако е ИМ като симптоми, той директно заяви много остра и силна болка и тогава вече си за болница, т е стой и си чакай да ти се пукне тръбата и тогава действай, ако можеш де. Ами ако си от Каспичан, докато за действаш да стигнеш до болницата, може вече да си в отвъдното. Мой познат ме свърза с доктор Антони Ненов, утре в 13.00 съм и при него. Някой отзиви за този човек.

# 522
  • На остров
Кате не знам защо но имам усещането че някак всичко е много хаотично около теб.
При моята извънматочна никога не е имало съмнение за сак в матката. Имаше само нарастващо чхг кратко кървене в началото на 6 седмица. Не можаха да локализират къде е бремеността, но беше ясно, че не е в матката. Накрая се говореше за" огнен кръг" . При чхг малко над 1200 мисля беше се предадох и сложиха инжекцията. Болки и други неразположения не съм имала. Давах кръв през два дена от първото съмнение докато чхг падна доста после два пъти в седмицата накрая един път на седмица. При чхг под 3 спира да се следи.

# 523

Добре сега ми дойде , трябва да спра ии да почна новата опаковка от 2 ден или не спирам да го пия?
Здравейте!

[/quote]
[/quote]
Не се спира. След последно жълто се започва с кафяво от новата опаковка. Но пак уточнявам - ако е изписан за повече от 1 месец.

# 524
  • София
Кате не знам защо но имам усещането че някак всичко е много хаотично около теб.
При моята извънматочна никога не е имало съмнение за сак в матката. Имаше само нарастващо чхг кратко кървене в началото на 6 седмица. Не можаха да локализират къде е бремеността, но беше ясно, че не е в матката. Накрая се говореше за" огнен кръг" . При чхг малко над 1200 мисля беше се предадох и сложиха инжекцията. Болки и други неразположения не съм имала. Давах кръв през два дена от първото съмнение докато чхг падна доста после два пъти в седмицата накрая един път на седмица. При чхг под 3 спира да се следи.

И двете са от днес, едната Димитров със сака, другата Щерев, съмнение за извънматочна до яйчника в тръбата.
И аз не знам как.

Последна редакция: чт, 01 авг 2019, 07:06 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт